Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW Z4 ze všech stran. Máme jeho fotky ještě před premiérou. Včetně nového interiéru

27 komentářů

Nonsens
akurát tie predné svetlá sú jak z hjondééé, ale, možno je to len uhlom záberu
Mig_35
Mě se moc nelíbí. Chybí mi ta předlouhá přední kapota. Tohle mi nejvíc připomíná SLK... Pletivo pro králíky a podivná přední tlama už to jen dokreslují...
webpaja
Líbí se mi, malinko mi chybí víc ostrých hran jako u studie, ale na sérii moc hezký! 😉

Krátké, široké, placaté...tato kola se mi sice nelíbí, jsou spíš na SUV, ale jinak :yes:
white label
To anglické pletivo v rozpláclých ledvinkách je špatný vtip.
[odkaz]
Anonym
Teď mi to došlo celý!!!
A kvůli té jejich rozpláclosti se tam nevešly bavorácký světla a dopadlo to, jak dopadlo
Dinar
Černolesklé ledvinky jsou humus, a to pletivo, proč je tam místo klasických lamel, nechápu.
Ozzman
Mne se ta černá docela líbí, nejen v případě tohoto BMW, ale i včera Touarega, nebo jiných, mainstreamových aut. Pokud to není vyloženě levný šedočerný plast ala Octavia Active, tak v dobré barevné kombinaci mi tato móda docela sedí. Kamarád si přivezl bílou, defakto úplně obyčejnou Oktavii Greenline, která má černé lesklé doplňky a auto vypadá o poznání lépe. Pak třeba

[odkaz]

Pro mne krásná kombinace 😄
Dinar
To jsem se nevyjádřil asi přesně, proti black paketům nic nemám, naopak, sám je preferuju před chromem, jde mi čistě jen o tento případ, provedení je hnusné, široké rámečky s hroznou výplní, to celé v černém lesku, úplně to z té kapoty trčí, plus ty lesklé kusy plastu v nárazníku, pro mně fakt humus, a třeba právě při srovnání s decentností té F30 v odkazu, přiznávám, že nechápu, to prostě nevypadá jak od bmw. 😉
Ozzman
Souhlasím, že ta F30 z odkazu je těžký konkurent, rozumím a souhlasím. Mne to auto evokuje Bondovskou Z08, což byl asi i účel 😄
Dinar
Taky jsem spokojen, je to podobné jako s osmičkou, rozdíly serie oproti studii velmi malé. Chce to ale firemní fotky, růz. verze a barvy, ať je co posuzovat, ty fotky z "ůniku" červeného auta, jsou hrozně přezůmované.
Anonym
zvenku OK, hlavně zezadu. Předek kapku divnej, trochu mě vyděsilo, že se mi vybavila Mazda 5 😄 ale počkáme na reál.
Vnitřek klsická současná tabletovačka...a ve sporťáku tohle fostek nechce.
lamal
si píš tiez ma napadlo, to fakt musi byt display uz aj v takychto autach ? setria za kazdu cenu,... sviňe
tak isto ako u motoriek, vsade bude vadny display

ten predok je fakt divny..
Ozzman
Takhle naostro přiznaný digitální štít se dost nelíbí. Radši mám, když má kaplička přístrojů alespoň kontury budíků napevno a v něm jsou displaye, když už to musí být. Stejně jako u včerejšího Touarega, tak tady taky. Navíc ani ta grafika nemá tvar budíku ! >😁 3er a 5er jsou pro mne v tomhle ideál
KANKUNEN
i tak povedené
99matthew99
by som dal prednost Jaguaru F-type V6 S. Za mna dokonale cabrio.
webpaja
Ten v nějaké rozumné konfiguraci vyjde na 2,4m. Ale zase s manuálem 😉
Arese
Já zase nádhernému Mustangu Cabrio V8 s manuálem. A pokud bych měl skromnější rozpočet, tak určitě Fiatu 124 Spider! 😄 :yes:
webpaja
Jasné, jen Z4 je zcela jiný vesmír. Slabší motor, podobné výkony a sázím na mnohem lepší jízdní vlastnosti i vysokou cenu.
speedfred
prip tu bude ešte dvojča - Supra komu nešmakuje BMW.
Dinar
Chtělo by to trochu konzistentnosti v názorech, vedle u sedanu střední třídy mudruješ o vlivu pár cm vnějších rozměrů na jízdní vlastnosti a tady v kategorii aut, která jsou přímo určená pro radost z jízdy, dáš k Z4 auto (mustanga), který je o půl metru větší a o min 3 metráky těžší. >😁
Markus1
Som rad ze mam v garazi jedno krasne bmw z4 coupe s r6 a manualom 😄
Anonym
:yes:
KANKUNEN
:yes:
Arese
Tak pokud nabídnou i verzi s R6+manuální převodovkou (a alternativně i normální budíky), tak proč ne? 😉
Markus1
nepochybujem ze to bude super auto.... ale design a pocet vyrobenych kusov su zarukov toho ze si ponecham svoje coupe 😄
Londonbridge
[odkaz]

Trosku lepsia kava....
Mig_35
jj úplně stejná třída a bude to jenom asi tak třikrát dražší😊