Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové BMW Z4 ze všech stran. Máme jeho fotky ještě před premiérou. Včetně nového interiéru
27 komentářů
Nonsens
0
akurát tie predné svetlá sú jak z hjondééé, ale, možno je to len uhlom záberu
Mig_35
0
Mě se moc nelíbí. Chybí mi ta předlouhá přední kapota. Tohle mi nejvíc připomíná SLK... Pletivo pro králíky a podivná přední tlama už to jen dokreslují...
webpaja
Líbí se mi, malinko mi chybí víc ostrých hran jako u studie, ale na sérii moc hezký! 😉
Krátké, široké, placaté...tato kola se mi sice nelíbí, jsou spíš na SUV, ale jinak :yes:
Krátké, široké, placaté...tato kola se mi sice nelíbí, jsou spíš na SUV, ale jinak :yes:
To anglické pletivo v rozpláclých ledvinkách je špatný vtip.
[odkaz]
[odkaz]
Teď mi to došlo celý!!!
A kvůli té jejich rozpláclosti se tam nevešly bavorácký světla a dopadlo to, jak dopadlo
A kvůli té jejich rozpláclosti se tam nevešly bavorácký světla a dopadlo to, jak dopadlo
Černolesklé ledvinky jsou humus, a to pletivo, proč je tam místo klasických lamel, nechápu.
Mne se ta černá docela líbí, nejen v případě tohoto BMW, ale i včera Touarega, nebo jiných, mainstreamových aut. Pokud to není vyloženě levný šedočerný plast ala Octavia Active, tak v dobré barevné kombinaci mi tato móda docela sedí. Kamarád si přivezl bílou, defakto úplně obyčejnou Oktavii Greenline, která má černé lesklé doplňky a auto vypadá o poznání lépe. Pak třeba
[odkaz]
Pro mne krásná kombinace 😄
[odkaz]
Pro mne krásná kombinace 😄
To jsem se nevyjádřil asi přesně, proti black paketům nic nemám, naopak, sám je preferuju před chromem, jde mi čistě jen o tento případ, provedení je hnusné, široké rámečky s hroznou výplní, to celé v černém lesku, úplně to z té kapoty trčí, plus ty lesklé kusy plastu v nárazníku, pro mně fakt humus, a třeba právě při srovnání s decentností té F30 v odkazu, přiznávám, že nechápu, to prostě nevypadá jak od bmw. 😉
Souhlasím, že ta F30 z odkazu je těžký konkurent, rozumím a souhlasím. Mne to auto evokuje Bondovskou Z08, což byl asi i účel 😄
Taky jsem spokojen, je to podobné jako s osmičkou, rozdíly serie oproti studii velmi malé. Chce to ale firemní fotky, růz. verze a barvy, ať je co posuzovat, ty fotky z "ůniku" červeného auta, jsou hrozně přezůmované.
Anonym
zvenku OK, hlavně zezadu. Předek kapku divnej, trochu mě vyděsilo, že se mi vybavila Mazda 5 😄 ale počkáme na reál.
Vnitřek klsická současná tabletovačka...a ve sporťáku tohle fostek nechce.
Vnitřek klsická současná tabletovačka...a ve sporťáku tohle fostek nechce.
si píš tiez ma napadlo, to fakt musi byt display uz aj v takychto autach ? setria za kazdu cenu,... sviňe
tak isto ako u motoriek, vsade bude vadny display
ten predok je fakt divny..
tak isto ako u motoriek, vsade bude vadny display
ten predok je fakt divny..
Takhle naostro přiznaný digitální štít se dost nelíbí. Radši mám, když má kaplička přístrojů alespoň kontury budíků napevno a v něm jsou displaye, když už to musí být. Stejně jako u včerejšího Touarega, tak tady taky. Navíc ani ta grafika nemá tvar budíku ! >😁 3er a 5er jsou pro mne v tomhle ideál
99matthew99
by som dal prednost Jaguaru F-type V6 S. Za mna dokonale cabrio.
Já zase nádhernému Mustangu Cabrio V8 s manuálem. A pokud bych měl skromnější rozpočet, tak určitě Fiatu 124 Spider! 😄 :yes:
Jasné, jen Z4 je zcela jiný vesmír. Slabší motor, podobné výkony a sázím na mnohem lepší jízdní vlastnosti i vysokou cenu.
Chtělo by to trochu konzistentnosti v názorech, vedle u sedanu střední třídy mudruješ o vlivu pár cm vnějších rozměrů na jízdní vlastnosti a tady v kategorii aut, která jsou přímo určená pro radost z jízdy, dáš k Z4 auto (mustanga), který je o půl metru větší a o min 3 metráky těžší. >😁
Markus1
Som rad ze mam v garazi jedno krasne bmw z4 coupe s r6 a manualom 😄
Arese
Tak pokud nabídnou i verzi s R6+manuální převodovkou (a alternativně i normální budíky), tak proč ne? 😉
nepochybujem ze to bude super auto.... ale design a pocet vyrobenych kusov su zarukov toho ze si ponecham svoje coupe 😄
Londonbridge
[odkaz]
Trosku lepsia kava....
Trosku lepsia kava....