Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
Balentinka
0
Už takhle mi to příjde až moc drahé , ale tak určitě když jsou rizikové klinti asi bych jim to taky zdražila
Alexx
Tak tak, mladí řidiči jsou rizikovou skupinou. Stále se domnívám, že by na ně mělo být pohlíženo jinak i na silnicích, jako jinde za hranicemi. Přísnější rychlostní limity, řidičák "na zkoušku"...
Ještě by mě zajímalo, zda se při zdražení pojištění v důsledku zaviněné dopravní nehody pohlíží i na závažnost té nehody...
I mně se pojišťovna pokoušela zvednout cenu, tak jsem si na online kalkulátoru - [odkaz] - našel novou pojistku za původní cenu.
Ještě by mě zajímalo, zda se při zdražení pojištění v důsledku zaviněné dopravní nehody pohlíží i na závažnost té nehody...
I mně se pojišťovna pokoušela zvednout cenu, tak jsem si na online kalkulátoru - [odkaz] - našel novou pojistku za původní cenu.
Tomaas72
Ceny povinného ručení jsou stále v pohodě, chce to jen využít nějaký srovnávač cen a pak se dostanete na super cenu, jak vidíte zde: https😐/finradar.cz/…neho-ruceni.html také ve velkých městech a při vysokém objemu motoru.