Testy
Ernesto01
4
Viděl někdo tu přístrojovku a rádio z Pola ? Za 2 mega ? Vážně ? Čekal bych, že za ty prachy už tam bude lepší infotainmnent. Alespoň ta základní obrazovka pro připojení laptopu po večerech by se fakt hodila. Ale to je hádám doplatek..."vision assist" >😁
chytrak1
0
no kdyby mělo polo takovou přístrojovku, tak si majitelé chrochtaj blahem. A to malý rádio je podle mne velká navigace, o kterou v polu nezavadíš. Tak nehejtuj.
pendoch
0
Ono se taky platí spíš za tu skládací střechu a „ubytovací” vybavení než za rádio apod. A stejně myslim že vzhledem ke stáří modelu je takový displej adekvátní
twistedTSD
1
Polo má novější infotainment. Mě spíše fascinuje jeho cena. Umí to něco navíc proti obyčejnému Amundsenu ve Fabii?
Je to moc hezký. i ten retro design je fajn, ale 2Mio za takové auto je fakt raketa. Za to se dá sehnat už klasickej tačud s větším vnitřním prostorem...alternativa je Vian👋V klasse Marco Polo, což vyjde i kupodivu levněji...
Citace: "...Společnost Westfalia nabízela pro Transporter obytnou úpravu Joker... měla jednu jedinou nevýhodu: pro běžného smrtelníka byla příliš drahá..." ..
... A pak se do toho vložil VW a cena rázem spadla na dnešní dva milióny. Nezbývá než pogratulovat ! >😁
PS: doteď jsem nepochopil, proč obytnou verzi staví na základech nejmenšího možného provedení s krátkým rozvorem
... A pak se do toho vložil VW a cena rázem spadla na dnešní dva milióny. Nezbývá než pogratulovat ! >😁
PS: doteď jsem nepochopil, proč obytnou verzi staví na základech nejmenšího možného provedení s krátkým rozvorem
Prohledal jsem aktuální nabídku ale nic takového jsem nenašel. California žádná, konfigurátor je prázdný ...
Ta cena je dost šílená. Stačí mi podívat se na to čalounění sedaček a 2mil bych za to opravdu nedal. A v dnešní době příplatek skoro 10 tisíc za tempomat? Pokud by byl adaptivní tak OK, ale obyč? Ten už by měl být v ceně.
Mě se californie sice hrozně líbí, ale s tou cenovkou se museli zbláznit. Dva miliony, (respektive 80.000EUR) už je částka, za kterou se bez problémů dá koupit skutečný bydlík - nejen naprosto nabušená vestavba, která kalifornii smete z povrchu zemskýho, ale už i nějaký základní integrál - a to se samozřejmě bavíme o německejch značkách jako je třeba Hymer nebo Carthago, italský auta by za ty peníze měl člověk skoro dvě.
ale hymer sú hrušky a tento vw jablko. Mne sa práve páči, že tento vw je variabilný a nie jednoúčelový, super bydlík, ale aj super dodávka na bežný život. A vybral si si cenovku so všetkými serepetičkami.
mnohí frflú nad cenou, ale čítam, že táto verzia je od melónu a pol a to je ok. Jasné, že so všelijakými kravinkami to ide hore, ale to aj golf môže stáť melón, to je nevrendin story.
Jako buď teda chci bydlet v nepohodlí, abych ušetřil za hotel, ale pak asi nemám dva míče na dodávku a nebo mám dva míče na dodávku, kterou využiju jednou za čas za nějakým dobrodružstvím, ale to pravděpodobně znamená, že si můžu dovolit jakýkoliv hotel v místě a šetřit nepotřebuju a nebo si koupím integrálku.
No napadá mě třeba nějaký superfreecool surfař co s tím bude bydlet 2 měsíce v Portugalsku. Jenže těchle s 2 míčema taky moc nebude a koupít to spíše za 10 let ojetý.
Za mě F150 s vyjímatelnou camping nástavbou a je klid. Dostanu se všude. Dostanu se tam v klidu a pohodlí. Je to luxusnější a víc cool... Navíc když třeba nechci jet s camperem tak to doma shodím a jedu jen s F150.
No napadá mě třeba nějaký superfreecool surfař co s tím bude bydlet 2 měsíce v Portugalsku. Jenže těchle s 2 míčema taky moc nebude a koupít to spíše za 10 let ojetý.
Za mě F150 s vyjímatelnou camping nástavbou a je klid. Dostanu se všude. Dostanu se tam v klidu a pohodlí. Je to luxusnější a víc cool... Navíc když třeba nechci jet s camperem tak to doma shodím a jedu jen s F150.