Novinky
...co to má místo přístrojovky mi přijde vyloženě ošklivý, divný a nehodící se. Horší už je snad jen Tesla model 3.
Co ten nazov? Nemohlo by to byt napriklad A 300? Preco nenechat AMG len autam ktore si to skutocne zasluzia
i ten odstín žluté sedí....není "uřvaný"......a černá kola s lesklým ráfkem jsou také v cajku..:yes😒br />
[odkaz]
Tobě se taky líbí všechno co jen trochu "smrdí" tuningem/tuzingem... >😒] 😉
Tož, mě se především líbí vše, co má trochu šmrnc a vybočuje z normy stáda.... 😉
Než vybočovat tzv. "za každou cenu", tak raději nevybočovat... 😉
P.S. Zkus si nabarvit číro na stejný odstín žluté a uvidíš jak snadno vybočíš z normy stáda.. >😒]
P.S. Zkus si nabarvit číro na stejný odstín žluté a uvidíš jak snadno vybočíš z normy stáda.. >😒]
Kým 45ke stále vytýkam neprémiový motor, tu o ligu nižšie sa to vytýkať nedá, je to presne v línii konkurentov (S3 a budúcej 1er, ktorá má vo verzii M135i mať tiež len 2,0 R4). Uvidíme ešte, čo cena, lebo 45AMG bola cenovo úplne mimo (a obávam sa, že s poukazom na uvedenie 35ky to pre novú 45AMG bude platiť rovnako, ak nie ešte viac).
P.S. Len tá presná hodnota výkonu mi nie je zrejmá: 225 kW nerovná sa 302 koní, takže buď 225 kW/306k, alebo 302k/222 kW. A to ešte Angličania uvádzajú 320 koní, tak fakt neviem. Keby sa uvádzali správne jednotky výkonu, nemusel by tu byť zmätok.
PS: no a jasne.. tmave kola posobia opticky mensie.. k comu je to dobre netusim dodnes... zvlast na nejakej bielej kasni je to potom uz uplna nechapacka
P.S. Ja s dizajnom i30N vôbec nemám problém, naopak.
Já s i30 taky nemám vyloženě problém, ale pokud Mercedes vypadá jako Hyundai, tak to už možná problém je...
ono uz klasicke Acko medvedovi nikdy moc neslo co do dizajnu ( teda aspon mne sa nikdy nepacilo ... ani to predosle ani este tie dve sendvicove pred nim ) .. no a ked to este potom amg stuninguje tym svojim silacky orientovanym tuningom bez kusku elegancie a decentnosti tak je dielo skazy dokonane... tu nepomoze potom ani ta krasna zlta.... proste neposobi to auto na mna pekne ani elegantne za danu iste dost stiplavu cenovku