Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Autobazary: Stáčení tachometrů stojí Čechy 10 mld. korun ročně

13 komentářů

spaleny6
U vyjádření e😜ertky z AAA jsem přestal číst.
car
Podvádí se s tachometry,že?..tak aspoň že už to minimálně 20 let víme..
Beefcake
Keby si nebol puk, tak by si sa docital, ze niekde s tym celkom uspesne bojuju a niekde len tak naoko.
"Opravdu účinným řešením nelegálních úprav tachometrů bude podle odborníků až zavedení národní databáze najetých kilometrů podle vzoru belgického Car Passu. Tomu povinně posílají údaje tisíce firem, které přicházejí do styku s automobily, od prodejců přes servisy až k obchodníkům s ojetými auty a asistenční služby."
To vobec nie je zly napad, takato stopa sa potom tazko maskuje.
peterle
"V rámci Únie si údaje o kilometroch z národných registrov vymieňajú Belgicko, Holandsko a Slovensko"
Čítaj puk

[odkaz]
Xylo
Byl jsem se v týdnu v krajském městě a zdá se mi, že jednotlivá dealerství jsou ještě více zastavěna a obestavěna vozy ze všech stran. V bazarech se toho asi moc nehýbe, takže vhodnou taktikou je potřeba lidem vysvětlit, aby kupovali ověřené vozy z důvěryhodných zdrojů.
Beefcake
" je potřeba lidem vysvětlit, aby kupovali ověřené vozy z důvěryhodných zdrojů." - na tom nevidim nic zle.
Xylo
Myslím si, že i v zahraničí se dá koupit kvalitní vůz, stejně jako v ČR. Mám dvě auta z AutoPointu, což je bazar AutoPalace Praha.
Jaromír1311
Zrovna tenhle podvodný autobazar podobně jako Auto Esa...,co k tomu dodat.Ani u jedné ojetiny na webu z tohoto xindlu nezískáte VIN kod,auta dováží i z Ukrajiny,ze tří aut dají dohromady jedno a prodávají za ojetinu....
Nery
Ty jim ty auta prodáváš, že to tak dobře víš?
andy2214
Potkal jsem uz nekolik byvalych zamestnancu AAA a vsichni se shodli na tom, ze reci o nekalych praktikach v AAA jsou blaboly, tech aut tam projde tolik a vydelaji na nich tolik, ze to nemaji zapotrebi. Nadruhou stranu je to autobazar a prodavaji ojeta auta a to je vzdy risk. Stejne tak jejich vykup neni 100% a nejaky vrak se jim tam dostane, to ale neni umysl, jen lajdactvi nizerne placeneho vykupniho technika.
Lumix56
V tomto bazaru si běžně zakoupíte soubor náhradních dílů na který nemáte žádnou záruku i když je ten soubor (říkejme mu zkráceně AUTO) po STK. A pokud jim jej chcete hodit na hlavu a odstoupit od smlouvy tak se Vám vysmějí, protože jste jim podepsal že kupujete vůz kategorie D. Používají praktiky podobné prodejcům predražených vysavačů, dek, nádobí a jiných zázračných věcí. Nevěříte? Tak se podívejte do smluv co jste jim podepsali.
Nery
A tím musím souhlasit, v AAA je to obdobné. Zkusili jste však reklamovat auto v malém bazaru?
Martin Dolo
Díky bohu, že tu máme alespoň ta Áčka, která se stáčením bojují. Já od nich mám passata b6 a tacháč seděl dle servisky a ta pak dle autorizovaného servisu. Takže pokud chcete kvalitní auto, tak asi jedině od nich, alespoň taková je má zkušenost 😄