Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
Xylo
Byl jsem se v týdnu v krajském městě a zdá se mi, že jednotlivá dealerství jsou ještě více zastavěna a obestavěna vozy ze všech stran. V bazarech se toho asi moc nehýbe, takže vhodnou taktikou je potřeba lidem vysvětlit, aby kupovali ověřené vozy z důvěryhodných zdrojů.
Jaromír1311
Zrovna tenhle podvodný autobazar podobně jako Auto Esa...,co k tomu dodat.Ani u jedné ojetiny na webu z tohoto xindlu nezískáte VIN kod,auta dováží i z Ukrajiny,ze tří aut dají dohromady jedno a prodávají za ojetinu....
Potkal jsem uz nekolik byvalych zamestnancu AAA a vsichni se shodli na tom, ze reci o nekalych praktikach v AAA jsou blaboly, tech aut tam projde tolik a vydelaji na nich tolik, ze to nemaji zapotrebi. Nadruhou stranu je to autobazar a prodavaji ojeta auta a to je vzdy risk. Stejne tak jejich vykup neni 100% a nejaky vrak se jim tam dostane, to ale neni umysl, jen lajdactvi nizerne placeneho vykupniho technika.
Lumix56
V tomto bazaru si běžně zakoupíte soubor náhradních dílů na který nemáte žádnou záruku i když je ten soubor (říkejme mu zkráceně AUTO) po STK. A pokud jim jej chcete hodit na hlavu a odstoupit od smlouvy tak se Vám vysmějí, protože jste jim podepsal že kupujete vůz kategorie D. Používají praktiky podobné prodejcům predražených vysavačů, dek, nádobí a jiných zázračných věcí. Nevěříte? Tak se podívejte do smluv co jste jim podepsali.
A tím musím souhlasit, v AAA je to obdobné. Zkusili jste však reklamovat auto v malém bazaru?
Martin Dolo
Díky bohu, že tu máme alespoň ta Áčka, která se stáčením bojují. Já od nich mám passata b6 a tacháč seděl dle servisky a ta pak dle autorizovaného servisu. Takže pokud chcete kvalitní auto, tak asi jedině od nich, alespoň taková je má zkušenost 😄
"Opravdu účinným řešením nelegálních úprav tachometrů bude podle odborníků až zavedení národní databáze najetých kilometrů podle vzoru belgického Car Passu. Tomu povinně posílají údaje tisíce firem, které přicházejí do styku s automobily, od prodejců přes servisy až k obchodníkům s ojetými auty a asistenční služby."
To vobec nie je zly napad, takato stopa sa potom tazko maskuje.
Čítaj puk
[odkaz]