Novinky
A kde? Počkám si na fotky... než soudit z tohoto 8-s
Pěkné je, že na většině těch "fotografií" interieru chybí volič AT, to bude asi clonou. >😁
Nova trojka velmi prekvapive vypada jako stara trojka s novymi svetlomety ala nova petka. To ovsem nikdo necekal. 😉 Jedine co opravdu prekvapuje je ten hnusny interier co pripomina nejakeho Peugeota nebo jineho lacineho Francouze z posledni doby. To je na premiovku co bude stat mega a pul hodne slabe.
Je to tym, ze som este nemal kavu, alebo sa mi podoba na Lexus? Predny naraznik, zadne svetla atd.
Přesně, jakkoliv je profil tradiční bavorácký, předek i záď je ISko jak vyšité. Jako fandu a majitele několika bavoráků, který zároveň v mnohých diskuzích těžce hanil současné (a vlastně jakékoliv jiné) Lexusy, je to pro mě těžké skousnout. Ale nezbývá mi, než si v zájmu intelektuální poctivosti názor podržet a dál říkat, že tohle hezké není, i když to vyjelo z Mnichova.
technicky nechcem hodnotiť. ide mi len o dizajn a ten je akoby tuning retro modelu.
no Kabaň sa k tomu ešte očividne nedostal >😁
Prečo myslíš? Existuje snáď niečo, čím Kabáň pozitívne upútal alebo uchvátil?
Mám taký pocit, že by to vyzeralo trochu inak, menej komplikovane a odvážnejšie. Inak nerozumiem, načo ho angažovali.
Tiež si myslím, práve tu by sa skôr hodil ten Kabaňov jednoduchý štýl, toto je (v M pakete) spredu až prekombinované.
Tak ten predný spojler trochu hej, ale zas táto verzia vyzerá celkom dobre [odkaz]
Kabáň vyznáva jednoduchý štýl, povedal by som, že až príliš, a práve to si myslím, že BMW nepotrebuje. Je to prémiová značka a nemala by voliť extrémy - teda ani príliš e😜resívny, ani naopak jednoduchý dizajn.
Kabáň vyznáva jednoduchý štýl, povedal by som, že až príliš, a práve to si myslím, že BMW nepotrebuje. Je to prémiová značka a nemala by voliť extrémy - teda ani príliš e😜resívny, ani naopak jednoduchý dizajn.
Nesihlasim. Bangle tiez nebol dekorater a aj ked jeho 5 ci 7 vela ludi nerozdychalo dodnes, udal smer ktoreho sa v Mnichove drzia dodnes. Akurat to z mojho pohladu obcas prekomplikuju a spotvoria. Prave preto by to Kaban mohol ucesat tak, ze to bude moderne, jednoduche a nadcasove zaroven.
Samozřejmě, třeba současný Superb je fakt parádní! 😄 :yes: :yes: :yes:
Nie je. Vyzerá dobre, ale so superlatívmi by som bol opatrnejší. Interiér ťažko možno označiť inak ako priemerný, bez nejakých slabín, ale nadchnúť veľmi nemá čím. Zvonka napr. partie v oblasti bočných okrajov prednej kapoty nevyzerajú dobre takmer zo žiadneho uhla, rozdeliť plechy práve na hrane ohybu nebol dobrý nápad.
To klidně být můžeš, ale já podepisuju - Superb III je parádní.
Zaujmout může spoustou věcí... ale všechno to začíná u proporcí - relativně nízký a široký liftback, s přiměřeným rozvorem. Ostré linky, ale harmonické, bez přepálené agresivity. Zajímavé detaily - já si třeba potrpím na světla, hodně se mi líbí grafika zadních světel v noci a celkové provedení těch předních.
Celkově vzato se mi v main střední třídě líbí Superb, Insignia, Mazda 6, Arteon... a asi 508, ale tam jsem viděl jen fotky. Udělat pořadí z těch 4 už je těžké... ale v kombíku je pro mě Superb #1.
Zaujmout může spoustou věcí... ale všechno to začíná u proporcí - relativně nízký a široký liftback, s přiměřeným rozvorem. Ostré linky, ale harmonické, bez přepálené agresivity. Zajímavé detaily - já si třeba potrpím na světla, hodně se mi líbí grafika zadních světel v noci a celkové provedení těch předních.
Celkově vzato se mi v main střední třídě líbí Superb, Insignia, Mazda 6, Arteon... a asi 508, ale tam jsem viděl jen fotky. Udělat pořadí z těch 4 už je těžké... ale v kombíku je pro mě Superb #1.
To je tou kavou... je to skor evolucia ako aj nova A4 . jazdit to bude super materialovo vnutri uz tiez v poriadku a dizajn je BMW 3. Nic ine som ani necakal. za vrtulku sa priplaca ale to iste plati aj pre 4 kruzky a hviezdu. Uz ani Toyota sorry Lexus nepyta male dukaty za svoje povozy. 😄
komplikované tvary, jen proto aby se odlišili od předchozí verze. Nelíbí se mi to ... :no:
Hm, autor článku asi nečítal článok na ACZ spred pár dní, podľa ktorého sa má nová trojka predstaviť až na jar, prípadne až na jeseň budúceho roka. >😒]
Panebože to je krasavec!!
Tak za mě je nová trojka po designové stránce spíše zklamání, protože odcházející generace je jak zvenčí, tak i zevnitř podle mého názoru jednoznačně hezčí, elegantnější a prostě sympatičtější. Nástupce působí jako nějaká zmutovaná C-classe švihlá geny Lexusu IS. Ach jo! 8-s 8-s 8-s Jak už jsem tady řekl v nějaké jiné diskusi, dříve jsem byl před ohlášenou premiérou téměř každého nového auta v radostném očekávání, teď už jen trhnu hrůznou, jaké šílenosti se na nás vyvalí....(jak po designové, tak i po technické stránce) 😲
P.S. Fiatu Tipo sedan se při přestavení trochu vyčítalo, že jeho světlomety i tvar okna zadních dveří připomínají starší trojková BMW. Dnes musím říct, kéž by nová trojka vypadala tak dobře, jako to Tipo! 😲
P.S. Fiatu Tipo sedan se při přestavení trochu vyčítalo, že jeho světlomety i tvar okna zadních dveří připomínají starší trojková BMW. Dnes musím říct, kéž by nová trojka vypadala tak dobře, jako to Tipo! 😲
Je tu mnohrát opakovaný pohled na sedladla v předu, ale pohled zkrz zadní dveře na vycizelování místa vzadu, které je docela zásadní pro řadu 3, to tu chybí.
se konečně ve svojí patnácté generaci dočkala symetrických laufů po obou stranách, to, čím se dnes pyšní kdejaký pežot či fiat...
Opět ne. Design a BMW jsou pěkně dlouho rozhádaní.
Proc BMW dela posledni dobou takovy preplacany auta?
Tak tohle opravdu jako by vyskočilo z nějakého anime nebo manga. A mě se to líbí.
Tahle trojka už není pro přepracované fotříky z generace X, ti nechť pohodlně uvelebí své ztěžklé tělo v pětce. Trojka je pro nás mileniály s mladými rodinami, co na svět koukají přes trochu jiný brejle - místo na fotbal nebo hokej koukáme na Starcraft a Dotu, Playstation pro nás není ta ošklivá krabička, co u ní děti tráví trochu moc času, a spolu s (memovým) Richardem Dawkinsem víme, že poslení ryzí neposkvrněná forma umění je JRPG. >😁
Tahle trojka už není pro přepracované fotříky z generace X, ti nechť pohodlně uvelebí své ztěžklé tělo v pětce. Trojka je pro nás mileniály s mladými rodinami, co na svět koukají přes trochu jiný brejle - místo na fotbal nebo hokej koukáme na Starcraft a Dotu, Playstation pro nás není ta ošklivá krabička, co u ní děti tráví trochu moc času, a spolu s (memovým) Richardem Dawkinsem víme, že poslení ryzí neposkvrněná forma umění je JRPG. >😁
Každopádne interiér vyzerá reálne, plne to zodpovedá štýlu, ktorý BMW predstavilo na ostatných novinkách, o ktorých som písal na blogu, napr. to nové ovládanie klímy. A ten interiér je veľkým krokom vpred oproti súčasnej 3er, kde je interiér z môjho pohľadu najslabšou stránkou auta.
Předek je overkill, snad ještě dobře vypadá ta verze na bílém autě, pokud by se to hodilo do nějaké tmavší barvy.
Docela se mi líbí zakomponování středového displeje, ta verze s klasickými budíky vypadá jako příjemný kompromis (na teplotu mám radši kolečka než čudlíky, ale budiž).
Skoro zmizel takový ten zub nahoře, což byla pěkná markanta posledních BMW. On tam teda je, ale dost nevýrazný. Výsledek mi přijde méně osobitý než stávající verze.
Nárazník je ale fajn, více nebo méně agresivní, bez falešných koncovek...
A je to smutné, protože s dnešními technologickými možnostmi, které oni neměli ..... S nimi patvoří dnešní ne-designeři.
I ten ještě donedávna originální a vždycky příkladně začleněný Hofmannův oblouk (který ale už dneska dělá kde kdo) je tu jakoby naznačen.