Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2018

Autosalon Paříž 2018

Starší ročníky

Autosalon Ženeva

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Informace

Pařížský autosalon, oficiálně Mondial de l'Automobile, patří jako již tradičně mezi největší automobilové výstavy světa na světě, navíc je i jedním z nejstarších, koná se již od roku 1898, v posledních letech se termínově střídá s frankfurtským autosalonem. Letošní ročník se však potýká s nižším zájmem vystavovatelů. Na akci tak bude chybět Volkswagen, Nissan, Volvo a další klíčové automobilové značky. Místo toho bude dán větší prostor novým technologiím nebo motocyklům, a to v rámci přidružených výstav Mondial de la Mobilité a Mondial de la Moto. Letošní ročník se koná od úterý 2. října do neděle 14. října s tím, že první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky bude výstaviště Porte de Versailles otevřeno od čtvrtka 4. října, a to od 10:00 do 20.00, ve vybrané dny bude otevírací doba prodloužena do 22:00. Ceny lístků začínají na devíti eurech (cca 225 Kč) za lístek s dopředu vybraným datem návštěvy.

Termín

Kdy: 4. - 14. 10. 2018

Kde: Paříž, Francie, výstaviště Porte de Versailles, 1 Place de la Porte de Versailles, 75015, vzdálenost z Prahy 1.000 km, z Brna 1.170 km

VSTUPENKY https://tickets.mondial-paris.com/uk

Zpět na článek

Pařížské překvapení! Renault odhaluje malé elektrické SUV a chystá hybridní Mégane

10 komentářů

Ada je zase tady
Svět nepotřebuje další obludné kreace s dojezdem pár km, ale malý, čistý a lehký diesel na CNG. :-!
xxc
To by nemuselo byt zle, hybrid na cng. A Renault by to mohol vediet.
nalimer
Akurát s elektromotorom a iným nárazníkom.
KANKUNEN
malé hopsadlo, které je do města jak dělané a ty emise tam fakt nevypouští.
speedfred
...len to nezabiť nejakou blbou cenovkou
nalimer
tipujem 25.000€
a buď to si kúpiš 2x Dacia Kwid resp. 1x toto
3_diamanty
moja rec :yes😒br />
ale aj el niro a el soul mi pridu v tomto sikovne ( aj ked mensie zoe je iste do mesta ako elektro este vhodnejsie ) ... hmmm len ta cenovka el soulu samozrejme hmm .. tu to este nie je zdaleka uplne "idealne" ... snad casom :yes:
3_diamanty
nic proti 3 melonovym dvojtonovym elektro od premie alebo technicky slabsej konkurencie spoza velkej mlaky ale pride mi ze snad jedine renault chape o com vlastne elektro je ...

v tomto mu ozaj fandim.... renault :yes:
Blue Sun
Zatím mám pocit, že ty akorát nechápeš, o čem elektro je...
Sobeq
Fuj, to se mi teda vůbec nelíbí!