Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
CHerokee
12
Mě trefí, ta značka je zajímavá tím, že vyrábí o něco více řidičská auta než německá prémie, a teď tohle....
kaa
4
Asi je pálí dobré bydlo.
westeros
1
Ridicska auta = ctyrvalcove naftove traktory? 😄
Anonym
0
můžeš si stále koupit jak V6 diesel, tak V6 benzín i V8 benzín....
kyklop
2
Ha ha ha, predpokladám, že väčšina predaných má pod kapotou dízel :-!
Anonym
0
asi jim hráblo no...nebo chtěj vyždímat prachy na dotacích.
99matthew99
Jaguar nezaziva zrovna dobre obdobie. Sollihul ma odstavku na 2 tyzdne, west bromwich taisto. Ich auta sa vacsinou predavali s dieslom ale vdaka idio.om z EU sa ich predaj prudko znizil.
Čas na úpravy a homologovanie mali rovnaky ako konkurencia, hľadať za všetkým EU je príliš jednoduché 😉
Co mali homologovat ked auta Jaguar Land Rover sa v 95% predavaju v diesli. Eu povedali ze diesle su zle a tak klesa zaujem o auta JLR. Thats all.
westeros
Tesla momentalne uz prodava celosvetove vic aut nez Jaguar.
A co to ma znamenat ?
Ze za 10 let uz treba znacka Jaguar nebude existovat 😄
hlavne bych v tom videl prave trend, Tesla prodava vesmes podobne drahe portfolio aut jako Jaguar, presto ma prodeje vetsi nez Jaguar a nemusi se starat o nejake emisni limity
v Jaguaru zvazuji proste logicky krok
v Indii, Cine a nekterych statech USA a "domacim" UK zrejme po roce 2030 neprodaj nic jineho nez elektriku ci nejaky plugin, v Evrope asi jiz jen plug-in hybridy, prechod na elektrifikaci je tedy nemine
jejcih prvni elektricky model zaziva realtivne uspech a po par mesicich ma objednavek ktere jinak znamenaji cca 7,5% prodeju Jaguaru za rok 2017, takze model s cenou nad 100k eur ma vetsi uspech nez nektere jine Jaguary s cenovkou okolo 80k eur
logicky tedy zvazuji neco co je nemine a co jim pravdepodobne zajizsi vetsi prodeje nez maji nyni
tak jako Porsche zachranilo od konce vyroba SUV s dieselem, tak ted spoustu automobilek mozna zachrani pred skoncenim vyroby elektrifikace, je to standardni evolucni vyvoj trhu, zakazniku, automobilizmu, a jako my se dnes podivujeme nad tim ze pred 100 lety byli v presile v doprave kone, tak za dalsich 100 let se budou podobne lide divat na dnesni automobilizmus, a docela verim ze to bude v te dobe vnimano jako cerna skvrna v historii lidstva :-!
v Jaguaru zvazuji proste logicky krok
v Indii, Cine a nekterych statech USA a "domacim" UK zrejme po roce 2030 neprodaj nic jineho nez elektriku ci nejaky plugin, v Evrope asi jiz jen plug-in hybridy, prechod na elektrifikaci je tedy nemine
jejcih prvni elektricky model zaziva realtivne uspech a po par mesicich ma objednavek ktere jinak znamenaji cca 7,5% prodeju Jaguaru za rok 2017, takze model s cenou nad 100k eur ma vetsi uspech nez nektere jine Jaguary s cenovkou okolo 80k eur
logicky tedy zvazuji neco co je nemine a co jim pravdepodobne zajizsi vetsi prodeje nez maji nyni
tak jako Porsche zachranilo od konce vyroba SUV s dieselem, tak ted spoustu automobilek mozna zachrani pred skoncenim vyroby elektrifikace, je to standardni evolucni vyvoj trhu, zakazniku, automobilizmu, a jako my se dnes podivujeme nad tim ze pred 100 lety byli v presile v doprave kone, tak za dalsich 100 let se budou podobne lide divat na dnesni automobilizmus, a docela verim ze to bude v te dobe vnimano jako cerna skvrna v historii lidstva :-!
traveldrive
...elektrina nie je nutné zlo, je to záchranné lano.
no len, či budeme mať dosť uhlia, ak aj ďalší výrobcovia prejdú na uholný pohon.
Škoda Jagu, ale chápem, nepredáva sa, chcú to risknúť. Ale zas zarezať úplne všetky spalováky.... ;-\
Škoda Jagu, ale chápem, nepredáva sa, chcú to risknúť. Ale zas zarezať úplne všetky spalováky.... ;-\
elektrika je nesmysl bez kompletní předělání infastruktury a ekologického zdroje elektřiny. Ani jedno není. Navíc současné baterky sou stále k ničemu.