Novinky
EOS je nejlepší auto ve třídě. Frantíci jsou už staříci, Focus nic moc střecha, astra hezká ale podvozek o krok za VW. Benzínové dvoulitry paráda, disel bych do kabria nikdy nekoupil.
p.s. Teplou image mají pokud vím hlavně audi, u Eose nebo X5 jsem o tom nikdy neslyšel...
p.s. Teplou image mají pokud vím hlavně audi, u Eose nebo X5 jsem o tom nikdy neslyšel...
EOS doplácí právě na ten metrosex kukuč, stejně jako Polo.. Honimír to ocení, chlap spíš tehdy, když si není jistej, kam vlastně kouká, jestli na holku v krátkých šatech, nebo na toho číšníka, co jí nese presíčko s mlíčkem.. :😉
Absolutní neotesanec, zato ale macho je pro mně v téhle třídě Mégane CC - tedy zejména pro ten "zadek". ten se mi moc líbí.
Zbytek je.. zbytkem.
Absolutní neotesanec, zato ale macho je pro mně v téhle třídě Mégane CC - tedy zejména pro ten "zadek". ten se mi moc líbí.
Zbytek je.. zbytkem.
a ještě jedna věc - EOS je jediný z týhle partičky, kdo vyřešil dokonale výhled z vozidla (u všech ostatních jsou boční rámy předního skla strašně mohutné) a má nejlepší siluetu s vytaženou střechou (je trojdílná). Loni v Brně jsem si poseděl ve všech (snad s výjimkou Forda, ale tam si nejsem jist), jel jsme s Eosem a s Peugeotem a z toho druhého jsem viděl tak špatně (190 na výšku), že jsem byl rád, když jsme se vrátili na výstaviště. S Eosem jsem jel v září mnohem delší trasu (přes 90 km) a bylo to úplně o něčem jiném. Perfektní posez za volantem a perfektní výhled jak při stažené tak při vytažené střeše. VW přišel poslední (až ve druhé generaci), ale zato se poučil z chyb těch ostatních a zdá být v téhle maličké kategorii nejlepší. Jinak obecně skutečně v těhle menších cabrio jezdí spíše slečny, jak jsem se tady dozvěděl (tedy s vyjímkou Brnáááá).... 😄
btw. napadly mě další "buznakáry", Opel Tigra a Ford Puma. Nicméně zatím marně přemýšlím, čím na špici překonat SLK.
Jsem na chlapy a většina mejch kámošů taky, ale zmiňovaný vozy nepoužívá nikdo znich. Já mám Qashqai, můj partner Passata, kamarád jezdí v Jeepu Cherokee, jeho friend v Mazde RX8, další C4 Piccaso, Swift, Superb, nějaká Octavie, Fabie... prostě úplně normální auta.