Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Katalánská rallye v cíli: Loebův triumf po letech

Devítinásobný mistr světa Sebastien Loeb (Citroën C3 WRC) vyhrál Katalánskou rallye, předposlední podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích 2018.
Zpět na článek
28. 10. 2018 19:08
Katalánská rallye
Sledoval jsem přímé přenosy. Latvala i Neuville doplatili na to, že příliš katovali. Zajížděli s autem moc mimo cestu a výsledek se dal očekávat. Díky tomu Evans v cíli přeskočil Neuvilla a pomohl Ogierovi navýšit náskok. Škoda že poslední Austrálie je v blbém časovém pásmu. Budu muset nakoupit kafe, protože tenhle souboj o titul si ujít nenechám.
Rozbalit vlákno
3
Avatar - KANKUNEN
28. 10. 2018 20:04
Re: Katalánská rallye
Ahoj Pepane, jsem rád, že tady někoho zajímá Rally. Seb Evo 1 ukázal, že Citrouš je stále dobré auto.
28. 10. 2018 22:21
Re: Katalánská rallye
Oba dva Sebové jsou nejvyšší level. Myslím, že jim může se***vat tak akorát Tänak. Ostatní jsou horší. Buď nemají rychlost, nebo mají rychlost a chybí jim vyzrálost a přehled. To, že Loeb vyhraje, jsem nepředpokládal ani v mých nejoptimističtějších snech. Vždycky jsem mu fandil. Ostatně, Ogier je vlastně jeho odchovanec. Citroen není špatné auto, ale loni týmu šéfoval Matton a ten pohnojil, co se dalo. Myslím si, že tohle vítězství ukáže, kam směřovat vývoj vozu, aby v příští sezóně byl špička. Navíc má přijít Ogier a ten je zkušený vývojář. Škoda že Wilson přijde o takového špičkového jezdce, ale Ford se měl více pochlapit a M-Sportu více pomoci. Jenže ze strany fabriky to byly akorát kecy a vývoj auta dělal Malcolm sám. Ogier je sice špička, ale ani on nemůže jet pořád za hranou. Navíc v autě, které moc nesedí.
28. 10. 2018 22:25
Re: Katalánská rallye
Jo a ještě jedna premiéra. V den stého výročí vzniku Československé republiky je oficiálně potvrzeno že Honza Kopecký je mistrem světa ve WRC2.