Testy
mozkem. Jak už to bývá kniha bývá lepší než film a pro Machiho test kontra videa to platí trojnásob.
Jeden z důvodů, proč si rozmyslet výlet na závod F1: širokánské tratě, ještě širší únikové zóny a jediná možnost, jak sledovat co se děje na trati, jsou velkoplošné obrazovky. Široká dráha nijak nezjednodušuje předjíždění, k tomu je nutné unfair DRS. Brrrr, Bahrain….
nicmene s tim Bahrajnem a represemi na cestach bych preci jen trochu polemizoval😉
3 roky jsem tam bydlel a navic jezdil pracovat do Saudi. Za celou dobu jsem nebyl policii zastaven. O pokute nemluve. Vlastne jednou ano, kdyz jsme nejak spatne odbocil na takove velke krizovatce a jel kam jsem nemel. A zrovna tam byl policejni vuz. Nicmene jsem se omluvil, ze jsme se spletl a tusim me ani nepokutovali nebo naprostym minimem. Ono obecne, policie zase tolik nestavi. Kontrola rychlosti tam je, ale prostrednictvim pevnych kamer, takze vsude jako jinde, zpomali se a pak se opet jede. Jedinou pokutu za rychlost jsme dostal v Saudi, pac jsem tu kameru prehledl. "Vyhodou" je. ze pres internet banku , na vasem uctu, si hned muzete zkontrolovat , zda-li nejakou pokutu nemate a pokud ano, tak ji muzete hned uhradit😄
3 roky jsem tam bydlel a navic jezdil pracovat do Saudi. Za celou dobu jsem nebyl policii zastaven. O pokute nemluve. Vlastne jednou ano, kdyz jsme nejak spatne odbocil na takove velke krizovatce a jel kam jsem nemel. A zrovna tam byl policejni vuz. Nicmene jsem se omluvil, ze jsme se spletl a tusim me ani nepokutovali nebo naprostym minimem. Ono obecne, policie zase tolik nestavi. Kontrola rychlosti tam je, ale prostrednictvim pevnych kamer, takze vsude jako jinde, zpomali se a pak se opet jede. Jedinou pokutu za rychlost jsme dostal v Saudi, pac jsem tu kameru prehledl. "Vyhodou" je. ze pres internet banku , na vasem uctu, si hned muzete zkontrolovat , zda-li nejakou pokutu nemate a pokud ano, tak ji muzete hned uhradit😄
Čím dál tím víc se mi pseudokombík nelíbí, ale standardní karoserie má své kouzlo. Nemá smysl pochybovat o tom, že i 2t budou v podání Porsche umět zatáčet, nedotáčivost je spíš dílem rychlejšího nájezdu do zatáčky. Co mě zaráží jsou poměrně nízké otáčky maximálního výkonu, ale to jednoznačně souvisí s oturbením.
Velká paráda! :yes:
Pekne že si takto môžete chodiť zajazdiť/testovať takéto autá,ale radosť je asi len polovičná keď sa jazdí vo vláčiku a so zapnutou elektronokou aj keď v Sport +