Ekonomika
kyklop
1
Otoč kalendár naspäť a zistíš že minulé combo malo v nejakej dobe dva dízle. 1,7di atmo s nejakými 47kW a 1,7dti s 55kW a bol to nejakú dobu vrchol. V tej dobe stálo úplne holé 2 miestne auto cca 500000 slovenských kreditov. Teraz máš 55kW namiesto vrcholu úvodnú motorizáciu a nič ti nebráni ísť vyššie. A mimochodom, prežili sme 😉
Přejít do diskuze
55Kw tak kolem komína a prázdný ;-\ ostatní se mi zdá dost napalený bude se dost smlouvat.
kompletní výbavu Peugeot clever. Tato výbava obsahuje automat, kde D znamená dozadu. Taky to má přehozenou brzdu s plynem, to dá rozum, nohu máš na brzdění v přirozenější poloze!
Nakoľko sa dá dizajn hodnotiť objektívne? Subjektívny neznamená bezvýznamný. S tou ochranou chodcov je to riadny nezmysel, na čo je dobré, že je motor utopený pol metra pod kapotou, keď si človek beztak rozmláti hlavu o čelné sklo?
Měl jsem Berlingo II. generace, místa bylo dostatek. Naprosto. * výraz je subjektivní pocit a výška čumáku pravděpodobně vychází z přísnějších předpisů o ochraně chodců. To se bohužel neslučuje s aerodynamikou.
JJ, otec mal forman som silnejším motorom a katalyzátorom, jeden z posledných čo zliezol z výrobnej linky. V čase prevahy stodvaciáškov to bola raketa 😄 😄 . V 2007 sme ho "darovali" za odvoz. Zabudli sme na "bežné" motorizácie +- dekádu naspäť. Základné motory typu 1,4 55kW benzín, alebo hladký dízel s výkonom ešte menším. Dnešná doba je oveľa priaznivejšia, čo sa základných motorov týka. ˇPopri týchto faktoch tu plačeme nad 110-130koňovými R3 (je to slabé, pomalé, užrané, nič to nevydrži) >😒] 8-s :-!
Tak v Peugeote som nesedel, mal som šťastie len na Citroen, ale mňa na tom aute nemilo prekvapila tesnosť kabíny, resp. miesta vodiča. Jak je to auto zvonka veľké a robustné, tak som čakal za volantom iný priestor. Ale pocit stiesnenosti bol neodbytný, moje staršie Kangoo je v tomto skutočne lepšie. Tiež polica nad čelným sklom je dosť minimalistická. Všetko je veľké a robustné, len životného priestoru ostalo akosi pomenej. Veď ja to užitkáč a v tej kabíne človek trávi celé dni, ako keby sa na to zabúdalo. Počítam, že všetci súrodenci budú na tom podobne, aj keď Peugeot minimalistickým volantom a ustúpeným prístrojovým štítom pôsobí trochu voľnejšie. Čo mu naopak neviem odpustiť je vysoký kolmý čumák s nasraným výrazom. Príjemný na pohľad naozaj nie je a kapitolu o aerodynamike asi "dizajnéri" preskočili...