Novinky
Je opravdu smutné, že přitomnost manuálu u budoucí M3 je zde oslavována jako nějaká úžasná "vymoženost". Manuální převodovka by přece měla být u takového sportovního vozu samozřejmou součástí nabídky! 😲
Zdravím, zajímalo by mě, jak to je u BMW s poruchami? Momentálně mám Dacii a už potřetí jsem musel měnit nějaké součástky, tak bych se tomu u budoucího vozu rád vyhnul. Minule mi to totiž přišlo dost nevhod, protože jsem měl ještě nějaké další výdaje navíc, a tak jsem si musel vzít rychlou půjčku. Naštěstí se mi podařilo najít celkem solidní nabídku přes tento srovnávač - [odkaz] , takže jsem ve finále moc nepřeplatil. I tak je ale lepší se poruchám spíš vyhýbat.
Btw. ten manuál kvitujem, aj keď mohol zostať aj v slabšej M340i.
Inak, mat vyse 400 koni na zadok ako daily celorocne auto v nasich zemepisnych koncinach je asi naozaj hardcore. Uvidime, co za chvilku povie rychlyfred. 😄
Pri tom výkone by som povedal že si človek asi viac užije automat ,aspoň u QV. Keď chcem aby bolo ticho a kľud na palube tak musím jazdiť na 6 rýchlosť min 150-160km/h 😉 Súčasná M3 s MT je na tom asi lepšie.
PS : Som už iba fred,rýchlosť mi uz chýba ;-\
M3 AWD v manuálu by byla super...-! Škoda, že se nenabízela M140i manuál AWD..... ;-\
To radši vezmu Alpinu B3 a tu budu krmit, abych se přes těch 500 koní dostal.
Jasně, že Mko můžeš vzít na okruh. To můžeš vzít každé auto, ale kromě M4 GTS nevnímám žádné Mko jako auto postavené na okruh, takže M3 ve čtyřkolce vidím jako ideální rodinný dálniční křižník. Něco jako Alpinu B3, ale ještě o trochu ostřejší, ale pořád daily-driver, se kterým se dá přejet v pohodě půl Evropy. 😄