Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový sedan značky SEAT se bude jmenovat EXEO

14 komentářů

Pochopil jsem to dobře, že se tak má jmenovat auto? Není to název nějakého spoření nebo diety? 8-s
Pierro
No jako fór dobrý... >😒]
jurajos
Ani ako nazov mobilu by to nebolo dobre... 8-s
Pierro
ve mě to budí dojem názvu nějakého veletrhu. Trochu se mi to plete s E😜EM... >😒]
jurajos
Evidentne to evokuje auto len panom od SEAT-u...Dobry clanok o tom bol raz v jednom cisle SPEED-u. :no:
To je masticka proti akne. Pockej az se objevi 507, ten ti presne rekne o co go a jak to funguje
Johnnn
Fakt divné jméno - mě připomíná mi ropný tanker Exon 😄
Ondore
Ten názov presne vyjadruje zámer Seatu, t.j. aby všetci EXEcutives spravili pri pohľade naň veľké Óóó 😉
...s tím, že název EXEO je hodně zvláštní, každopádně na to auto se docela těším a sem zvědavej, jak ve finále bude vypadat a kolik bude stát - ovšem to především!
webpaja
...vzhledem k tomu, ze by se mela pouzit v zasade cela kabina predchozi A4, vcetne dilu strechy a sloupku, tak si staci akorat na Audi primyslet aktualni designove rysy SEATu. Je pravda, ze to ve finale nemusi vypadat zle.
T613
To jako použijí technologii a lá špagetí koncern?
webpaja
Tak ono soucasne Toledo je celkem pruser a celkem povedena A4 je pro ne v zasade za hubicku. Pokud se povede, pak to bude z prdu kulicka. 😉
T613
No, ale že by koncern jenom štítkoval? 😉
webpaja
Cumak, zadek by mely byt svepravne 😄