Novinky
nejlepší autoreklama ever. Geniální.
aj ta hudba.... pecka...
ale vw ma celkovo lepsie reklamy.. vid tato na beetle.. [odkaz] alebo aj tato na vw je dobra [odkaz] aspon teda reklamy teda vw fakt vie genialne a namakane 😉
ale vw ma celkovo lepsie reklamy.. vid tato na beetle.. [odkaz] alebo aj tato na vw je dobra [odkaz] aspon teda reklamy teda vw fakt vie genialne a namakane 😉
Autor opět předvedl skutečně vynikající práci - tak podrobné a přesné informace o jedné modelové řadě se jen tak nevidí! Také fotogalerie je mimořádnqě bohatá. Velká 1! 😄 :yes: :yes: :yes:
Uctivě žádám debatéra, který na můj výše uvedený pochvalný komentář reagoval palcem dolů, aby uvedl, v čem nemám pravdu, tedy v čem konktérně udělal autor článku chyby. 😲
Dvěstěšestka (tedy s výjímkou té poslední, velmi nepovedené evropské modernizace) je skutečně ohromně designově povedené auto, které svým vnějším vzhledem skoro nestrárne. Je to podobný podivuhodný fenomén, jaký můžeme sledovat u Punta III. generace.
Po technicko-kvalitativní stránce už ale 206 takový zázrak nebyl. Každý, kdo toto auto řídil může potvrdit jeho bez přehánění mizerné řazení a celkově pouze průměrné jízdní vlastnosti. Také dílenské zpracování bylo velmi ledabilé a celé auto působilo dost "fórově", nebo chcete-li křehce. Ale ten geniální design ještě s pinifarinovským šmrncem tyto nedostatky dokázal suverénně přebít, výhoda byla i široká škála motorizací a karosářských variant. 😄 :yes😒br /> P.S. Již brzy se prý představí nová generace 208. Jestlipak se jí podaří stát se podobně úspěšnou jako 205 a 206? 207 ani první generaci 208 se to nepodařilo...
Po technicko-kvalitativní stránce už ale 206 takový zázrak nebyl. Každý, kdo toto auto řídil může potvrdit jeho bez přehánění mizerné řazení a celkově pouze průměrné jízdní vlastnosti. Také dílenské zpracování bylo velmi ledabilé a celé auto působilo dost "fórově", nebo chcete-li křehce. Ale ten geniální design ještě s pinifarinovským šmrncem tyto nedostatky dokázal suverénně přebít, výhoda byla i široká škála motorizací a karosářských variant. 😄 :yes😒br /> P.S. Již brzy se prý představí nová generace 208. Jestlipak se jí podaří stát se podobně úspěšnou jako 205 a 206? 207 ani první generaci 208 se to nepodařilo...
206 bola geniálna. Ja som ju mal 5 rokov, pobehal som s ňou eu a nedám na ňu dopustiť. Za 5 rokov/180 000 žiadny problém, keď som ju predával, babenka ma dotiahla ku svojmu servisákovi a spolu sme to boli prebehnúť. Servisák povedal, že nemá chybu a že sa diví, že jej to dávam tak lacno, trochu zbledla, ale ja som cenu nechal tak. Aj s radením, keď som to kúpil, sadol si tam známy, pobehal s pákou, vraj typický francúz ale ja som s tým nemal žiadny reálny problém. Interiér útulný velúrový, pre konkurenciu nedostižný. S dnešnými skúsenosťami viem, že trochu plávala, mala trochu gumové radenie, ale reálny problém to nebol a tie reči spracovaní sú myslím povery, bola krásna zvonku aj zvnútra a moja aj spoľahlivá, tak o čom je potom to spracovanie?
206 bola geniálne auto.
206 bola geniálne auto.
ale inak pamatam kedy 206tka prisla.. bolo to v case ked prislo aj to thaliovske clio a tie auta u nas kazdy chcel .. mal som o 206tke vtedy kupenych snad 10 casakov ( net este nebol ) ... velmi sa mi pacila ale v reale je fakt mensia ako som cakal ...
a aj to ze porazila v europe golf v suboji o najpredavanejsie auto roka nebola nahoda... to auto bolo skratka na tu dobu moc pekne a stylove vedla vtedajsieho punta fiesty swiftu corsy a dalsich.... takze tu nebolo o com.. povedal by som ze dizajnom predbehlo dobu aspon o 5 rokov ... casom sa to uz ale potom zrovnalo samozrejme .... ( az potom casom prisla prva fabia... po roku 2000 aj nove polo ibiza prvy yaris a podobne )
Nepochopím význam kupovat si čtyřmístné auto této velikosti, do kterého se prostě čtyři lidi nevejdou, ať se na mne nikdo nezlobí..