Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rokyta.p
0
Na klíče, senzory, haldexy ani jednotky palivových čerpadel bych dělat nešel. Alespoň dokud je tam Przybik. Větší sranda bylo to Mondeo, kterému blbl centrál a u dealera zjistili, že tam takový centrál z výroby vůbec nebyl. Ale KPI má závod hezké to jo. Z Frenu byla třeba Iveta Bartošová nebo skokan Raška.
michal.lom
Myslím že tlačítko panika není pro případ přepadení (může se hodit) ale hlavně při hledání auta na rozlehlém parkovišti...
To je další využití, ale primární funkce je pro případ nouze. Ostatně abych našel auto na parkovišti, tak dneska stačí odemknout/zamknout a auto rozsvítí světla. Nebo bliknou blinkry při zamknutí. Na to tlačítko Panic není potřeba.
Ronault.
V textu je zmíněno, že nejmenovaný Fr. výrobce ušetřil atd.... a asi je tím myšlen klíč od PSA minulé generace, tomu se vymačkal obal tak brzo... Nicméně pochvalu zaslouží nová generace klíče od PSA k bezlíčovému zamykání, konkrétně k Citroenu. To je natolik bytelný a i docela těžký výrobek, úplně jiná liga.
Totéž platilo pro pvní karty Renaultu třeba Laguny 01, to se vymačkalo a onuhlo brzo... Za pár let v Meganu III už je ta karta na první pohled bytelná a po 5 letech a mnoha pádech vypadá jak nová a nejnovější karty vypadají ještě bytelněji, jen jsou tedy těžší.
Naopak se mi nezdá u nové Fabie klíč nikterak bytelnější než u jedničková, možná i naopak, ale uvidíme.
Každopádně vždy je dobré vidět, že se výrobce v některých věcech poučí.
Totéž platilo pro pvní karty Renaultu třeba Laguny 01, to se vymačkalo a onuhlo brzo... Za pár let v Meganu III už je ta karta na první pohled bytelná a po 5 letech a mnoha pádech vypadá jak nová a nejnovější karty vypadají ještě bytelněji, jen jsou tedy těžší.
Naopak se mi nezdá u nové Fabie klíč nikterak bytelnější než u jedničková, možná i naopak, ale uvidíme.
Každopádně vždy je dobré vidět, že se výrobce v některých věcech poučí.
První Lagunakarty byly opravdu křehoučké, stačilo se na ní jen zle podívat a už se přerušil kontakt >😁
Nejlepší byly asi starší VW klíčky, ale problém jsem neměl ani s Fordím, který docela VWkoncern vykrádal, nyní už jdou zase každý odlišnou cestou.
Nejlepší byly asi starší VW klíčky, ale problém jsem neměl ani s Fordím, který docela VWkoncern vykrádal, nyní už jdou zase každý odlišnou cestou.
Hugo_lo
Já tak teda svoje klíče od auta rozhodně testovat nebudu 😁 . Jsem rád, že jsem si nedávno koupil vystřelovací klíč z https😐/www.auto-klic24.cz/ a nerad bych si ho hned rozbil 😁 . Sice mám ještě klasický klíč v záloze, ale ten teď už moc nepoužívám.