Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škodovka testuje v Praze mobilní nabíjecí stanice. Doveze ji k vám elektrokolem

25 komentářů

starý_kluk
- jezdit jízdním kolem "krmit" automobily.

Zácpy automobilů v ulicích zahustí ještě cyklo-nabíječky 😄.
WinDiesel
Škodovka testuje to vydržíme.
Jinak to "elektrokolo" silně připomíná za komoňů oblíbený dvoukolák, co na něm ještě dnes cigoši sváží do šrotu železný odpad.
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
Ale dvoukolák (trojkolák) který vozí sám sebe na to ještě nikdo nepřišel, to bude u našich spoluobčanů hit.
A co na to Piaggio? >😁 >😁 >😁 Nechají to být jen tak?
Kharl.ANTIDIESEL
jj
07/2019 DÍZLPOPELNICE KONČÍ v PAŘÍŽI [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
WinDiesel
Naopak, starostka kvůli tomu skončí, 700 000 lidí si najednou nemůže koupit nová auta.
A vůbec Kharle, oni tě v blázinci zase pustili k PC?
topten
… opatreni se dotkne rakovinometu starsich nez 18 let ty dunihlave
tak starym klumprem snad nikdo nejezdi ani u nas a kdyz, tak nejakej zoufalec, co by mel chodit pesky
WinDiesel
Jsi obecní b.l.b což je obecně známo.
Na rozdíl od tebe jezdím každý rok 2x do Francie a vím co tam jezdí, stejně jako u nás udržované Octy 1 které se začaly vyrábět na konci roku 1996, krásné a udržované Peugeoty 405, 406 a podobné. Je jim právě 22 let ty pi-to-mo. Nevím že by se u nás lidi chtěli Octavií 1 s dieselem zbavit. Byl by to prostě zásah do jejich práv.
Neseď si na mozku, tedy jestli nějaký máš. A pokud máš hlavu prázdnou, buď prosím tak laskav a dej ji k dispozici nějakému fotbalovému týmu na kopání, k ničemu jinému stejně není.
topten
dyt rikam - stary rakovinomety ty dunihlave.
zasah do mych prav je, kdyz s takovou pleckou jedes prede mnou a ja ten smrad a rakovinu dycham a pak mam zdravotni problemy.
vy kolenovrti za provozovani tehle nebezpecnejch rakovinometu jste ochotni polozit i zivot.
ja teda ne
Ada je zase tady
Já mám naopak problém s jedovatými smrady z těch benzínových sračµk. Kdo má ty smrady čuchat? Naštěstí je z důvodu nadměrných emisí CO2 brzy zakážou. >😒]
jam2015
Mne skôr pripomína pojazdného zmrzlinára z časov minulých. Už chýba len slnečník! 😄
starý_kluk
Ale s nepoměrně těžší "zmrzlinou".
WinDiesel
Bravo Škoda, nový segment založen !!!!!!!!!!!!
Rychle ještě ošéfovat Velorex !!!!!!!!!!!!!

O když už ubíráte válce a kola, jděte rovnou na 1-kolo, takové to obrovské, elektrický gyroskop a 3 kola jsou ušetřena.
U motorů jste to na 2-válec nebo 1-válec nedotáhli, tady je šance opravdu dobrá !!!!!
WinDiesel
Na cyklistu nezbylo místo …
Já zapomněl, bude to autonomní kolo, ale proč tedy ta řídítka?
:-! :-! :-! >😒] >😒] >😒]
WinDiesel
odpojím a ujedu 😄
>😁 >😁 >😁
starý_kluk
Škodovka tím chce názorně ukázat, že náhrada dnešního automobilu jen elektromobilem je utopie. A nutit automobilky, aby ho vyvíjely, je nesmysl.
JohnST
Tak toto je sila.Automobilka a vymysli uplnu hovadinu. Zmrzlinari budu dobijat tie elektricke tragace s dojazdom 200km za 50000ecok. Im uz fakt prepina.
WinDiesel
Ale fakticky zmrzlinový vozík by z toho mohli udělat 😄
speedfred
nová práca pre tých čo o ňu prídu zrušením výroby spaľovákov.
WinDiesel
Jo ti budou za těma řidítkama a budou to řídit … >😁 >😁 >😁 Jo ti budou rádi. Můžeš jít příkladem. >😒]
mirazapletal
Líbí se mi ta energetická náročnost. Samotné nabíjení je ztráta 16% energie. Ze sitě vezmete 20kw/h a nabijete toto kolo. V bateriích zůstane 16,8kW/h. (udaj odpovídá i oficiálnímu udaji kapacity toho kola) Dojedete k autu a nabíjíte. A opět 16% úbytek energie, auto tedy nabijete na 14,1kW/h.... Ze sítě je odebráno 20kW/h a auto je nabito na 14kW/h... skoro 6kW/h ztráty, a to auto ještě nepopojelo ani metr.. To nezachrání ani to, že s tou baterkou došlape člověk, pač ten sežere dva hambáče na cestu a následně vypustí tolik metanu, že by na něj auto ujelo 10km >😁
Ada je zase tady
Naopak je to perfektní! První prakticky použitelný elektromobil! S tou baterkou to jízdní kolo dojede i z Plzně do Ostravy! :yes:
megacruiser
Není nutné připočítat i ztráty při změnách napětí? Těžko budou články v kole dávat přesně 230V střídavých kterými se musí nabíjet elektromobil. Převod ze stejnosměrného na střídavý proud, potom zase v elektromobilu zpět. Nebo to už je započítané?
Ukládání energie do baterie ze které se nabíjí další baterie - naprostý ekonomický i ekologický nesmysl.
MazdaCX9
Bože to je taková blbost ta elekrifikace ;-\
MazdaCX9
Já tady mám dvoukolak. Na to tu bednu můžeme hodit 😄
jam2015
... štreka daleká, ať na cestu se dám! 😉
KANKUNEN
Prosadit jen, že do každého EV patří elektrocentrála a já je budu dodávat.