Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeEvropský trh v říjnu 2018: Pád pokračuje, stále se však daří Dacii. A taky Mercedesu
18 komentářů
Londonbridge
Zalezi na dealerovi. Ja som bol u dealera Audi Wimbledon kedze to mam 10 min peskom od domu a nechal som mu detaily auta co som chcel kupit mal som vyhliadnute nej predvadzaci A6 3 tdi avant povedzme nalietanych do 5 tisic km. Este som im potom volal atd. Ta neochota a pomaly servis ma poslalo do Mercedesu a tam nevahali a vytiahli na mna par nalestenych a slusne vybavenych aut comu sa nedalo odolat... velka skoda ze najblizsi dealer MB je cca 30 min autom. Zatial som s nimi spokojny a nemam pricinu vracat sa do Audi alebo inde.
Blue Sun
je to možné, vždyť ty hrozné Peugeoty a ošklivé Citroëny vůbec nikdo nechce...
No já třeba 3008mu chci..😉Super auto s perfektním interiérem.Jel jsem v tom, nechtěl jsem ho vrátit.Vůbec se nedivím že se tak dobře prodává.
Propad Audi je ale i tak až fascinující
U dealera nemohou objednat polovinu modelů, v podstatě prodávají jen skladovky a jsou prodejci, kteří vážně uvažují, ze opustí prodej Audi a nechají si jen servis.
Nejlepší motory značka vůbec netlačí, ani nepřizpůsobuje novým emisním normám.
Premiovka jako je A7 nebo Q8 je nabízena pouze s jedním hlučným a s provedovkou nekompatibilnim dieslem.
Je to hrůza a jako fanouška značky, který ji miluje od sedmi let věku už 34 roků, je to katastrofa.
Příkladem je třeba model TTRS. Jezdil jsem s nim na Audi days. Moc pěkná jízda. Importer model představí novinářům a významným zákazníkům, ale do dnešního dne nebyl ani v konfiguratoru, ani u žádného prodejce. A pak přijde nějaký manager a tvrdí, ze o sportovní kupé není velký zájem. Co toto je?
Je mi z toho nanic. Druhá nejoblíbenější značka Lexus. Fajn, byl jsem nalomeny k LC500. 50 procent bych dal akontaci a zbytek na úvěr. Tak jsem to řekl i prodejci. Do dnešního dne se mi neozval. U tak drahého auta se proste vnucovat nebudu.
Párkrát sem tady o blbym sladění převodovky napsal = a náležitě to od nesoudnej fanoušků schytal
I tak je propad přes 50% u takovýhle značky neskutečnej. S důvodem souhlasim = a možná je reálnej rozdíl myslim náskok MB a BMW eště větší
U v kusech prodávanýho LC je takovej přístup fakt těžko pochopitelnej. Kde si byl = v Brně? Kterej [odkaz] ? 😄
Když sem to samý co stealth01 napsal já = sesypali ste se na mě a :no: padaly jen lítaly 😄
Vysvětli 😉
Ty máš vše jen vyčtené, a už jsem se nejednou přesvědčil, že si vyvozuješ podivné závěry nad rámec toho, co někdo napsal. Tvůj názor je tedy pro mě naprosto irelevantní.
[odkaz] Čas 38:18
[odkaz]
a tu je jedno spickove video na Audi TT
[odkaz]
V klude popozerajte a porozmyslajte 😄
Já si tím nedělám reklamu, chápu, že se má videa nemusí lidem líbit. Jen jsem chtěl vyvrátit Karlovi tézi, že jsem z V6 TDI byl nadšený... 😉
[odkaz]