Novinky
Pierro
0
No ty aby si si neprisadil matelko... 😉
Přejít do diskuze
V Stuttgarte sa snáď zbláznili, také krásne autá dať robiť Maďarom, to je fakt nápad. Ešte šťastie, že ho neplánujem kupovať ani náhodou, veď mať maďarský Mercedes v Slotovom kraji, hotová sodoma-gomora.A tak sa mi vlani v múzeu Mercedes v Stuttgarte páčilo. :-!
Pánové tohle auto má opravdu něco do sebe tak jak staré A nebylo nic zvláštního tak s téhle nové čiší elegance a styl jak 5ti tak 3dveř vypadají nádherně tak jen více takových aut.
Nevíte náhodou někdo, jestli to má měkčené plasty ? Bez nich to auto nejede a vůbec nedrží stopu ... :no:
Áčko... jedno z nejkrásnějších aut planety. Na klasické karoserie od Mercedesu jsme zvyklí přes sto let. Mercedes uměl, umí a umět bude, to je patrno při pohledu na současné C-klasse a GL. Ovšem umět světu ukázat jak na třech metrech stvořit estetický designový klenot, na to opravdu potřebuješ právě ten mercedes. Kde co už bylo (a stále je) z karoserie áčka kopírováno, no v celku zatím nikdo nedokázal tenhle démant přebít.
BRAVO A :yes:
BRAVO A :yes:
To je všetko pekné, ale povedzte mi naozaj...prečo mercedes A či B, kdyz tu mame nasu octavii? ved octavia je golf! Tak preče toto? Čo? Hovorte!!! Ale honem!!!!!!
mám pocit, že sa tam vyrába aj A3 cabrio, zhruba milión koncernových motorov ročne (vrátane šesť a osemvalcových) a tuším aj nejaké prevodovky
Měl by ses podívat, co je v Maďarsku za automobilky. Neni to jen uherák a paprika ty prémie
To budou pravděpodobně asi taky šmejdy 😄 ...Jo ještě se něco vyrábí Ostřihomi a Komáromi,ne? Nemůžu si ale vzpomenout co ;-\