Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Bentley odhaluje nový Continental GT Convertible

14 komentářů

Hammunasakra
Bentley má jako všechny koncernový modely problémy s WLTP = a za letošek prodělek 3 miliardy
Hammunasakra
I přes ty :no: má Bentley fakt prodělek :-! 😉

A fakt problémy s WLTP 😄
Gvick2
A přes tvoje opakování jsou 3 miliardy korun ztráty Bentley jenom plivanec v moři miliard eur zisku VW. Jestli bude mít na konci roku VW zisk 260 mld. czk nebo "jen" 256 je asi dost bezvýznamné.
[odkaz]
Hammunasakra
:yes: >😒]
webpaja
Ty kupuješ auta podle výdělku výrobce? 😉
Hammunasakra
No chtěl bych = největší vývar na auto mívá Ferrari = tak do toho bych klidně šel 😉

Smršť :no: za prostě fakta = včetně okamžitýho sdělení že VW je výdělečný takže pár miliard neni problém = je docela prča 😄
webpaja
Jestli x-let Bentley vydělává a teď krátkodobě spadne je mi putýnka, Contíka bych si nechal líbit. :yes:
Hammunasakra
No jak kterýho = příbuzný měli první GT a to fakt ne. A současná cukající PDK taky docelou faul

Ale obecně = jo. Jen mě z toho vyjde spíš to Ferrari nebo [odkaz] prostě na první místo nedosáhne. Ale je fakt že prej když přijdeš ke stejnýmu hotelu dražšim Ferrari nebo timhle = víc pozornosti prej vždycky vzbuzovalo tohle = no a to je důležitej parametr 😄
webpaja
Bentley je komfortní přesouvadlo, nikdy jsem FF nedostal do ruky, ale pochybuji, že bude stejně jízdně laskavé. 😉
Hammunasakra
Všechno týhle ceny je komfortní přesouvadlo = proto je takovej faul ne úplně dobře spolupracující převodovka

Vůbec bych neváhal [odkaz] všechny zdroje sou nadšený
webpaja
Lexus fajn, ale o ligu níž. Ten kdo půjde pro Bentley, neřeší Lexus.

Převodovka není issue, nechá se nachytat občas při popojíždění. Rozhodně ne pravidelně a jinak řadí skvěle a rychle.
Dinar
GT je parádní, jak coupe tak kabrio. 😄 :yes:
3_diamanty
paradny voz.. ale to vsadenie masky aj jej tvar mi pride ( voci zbytku vozu ) ako spred 20 rokov... ale rovnaky vizualny problem mam aj so seatom... kde auta su tiez tvarovo ok ale tie masky ach jo... aj tam je to pokrok nula za poslednych 6-7 rokov

PS: z toho pohladu je ta maska doslova neotesana a takuto nejaku "dieru" v predku pardon masku za taketo prachy slo iste aj lepsie spravit [odkaz] ...
webpaja
Už minulá generace se mi líbila, ale tahle je vyloženě krásná.