Novinky
Zpět na článek
Ne, tohle není vtip! Volkswagen e-Golf McDrive Edition je určen pro milovníky fastfoodů
21 komentářů
Joab
Surovinama na tom mekac v USA rozhodne lip neni. A pripravou ci kulturou stolovani teda uz vubec ne😊
Blafy, to je takovy trochu zbytecny hemzani.. jasne, extra zdravy to neni. Stejne jako gulas s knedlikem, proste se to nesmi zrat furt a trochu se hejbat.
Jinak maso je maso, vejce jsou vejce (zdravim hotely za 150 EUR na noc skoro vsude po Evrope😊). Jasne, vsechno je mrazeny, housky jsou sladky.. ale jsou to fakt mensi sracky nez asi jakakoli bageta z benzinky.
Blafy, to je takovy trochu zbytecny hemzani.. jasne, extra zdravy to neni. Stejne jako gulas s knedlikem, proste se to nesmi zrat furt a trochu se hejbat.
Jinak maso je maso, vejce jsou vejce (zdravim hotely za 150 EUR na noc skoro vsude po Evrope😊). Jasne, vsechno je mrazeny, housky jsou sladky.. ale jsou to fakt mensi sracky nez asi jakakoli bageta z benzinky.
_Karel_
Souhlas, jako vtípek a reklama dobrý. Nejdřív jsem se ale lekl, že je to myšleno vážně.
Ovšem cpát do sebe mizerný jídlo z McDonald nebudu. Nechápu, co na tom lidem chutná. Nevěřím, že třeba v USA vaří stejný blufy.
Ovšem cpát do sebe mizerný jídlo z McDonald nebudu. Nechápu, co na tom lidem chutná. Nevěřím, že třeba v USA vaří stejný blufy.
Ronault.
Pro mne, jakožto pro člověka, který😒br />
- dodnes považuje držák nápojů v autě za nejzbytečnější položku výbavu a dílo satana
- zavedl přísný zákaz v autě jíst, pít, dotýkat se skel zevnitř a šahat mastnýma rukama na volant¨
- v garáži zásadně pootevírá okýnka aby proudil čerstvý vzduch
- nesnáší vůně do auta, uznává pouze vůni nového auta (i po 5 letech a 100t km to tam stále je)
- je krůček od toho, že zavede návleky na boty do auta
....
... je tohle noční můra 8-s >😁
- zavedl přísný zákaz v autě jíst, pít, dotýkat se skel zevnitř a šahat mastnýma rukama na volant¨
- v garáži zásadně pootevírá okýnka aby proudil čerstvý vzduch
- nesnáší vůně do auta, uznává pouze vůni nového auta (i po 5 letech a 100t km to tam stále je)
- je krůček od toho, že zavede návleky na boty do auta
....
... je tohle noční můra 8-s >😁
Hammunasakra
Přestalo mi chutnat = hlavním dodavatelem je předseda vlády >😁
Což bohužel neni vtip = jedno jestli naftu nebo benzín nebo adBlue = ze všeho platíš jen jemu = bohužel i ty kuřata v KFC
Což bohužel neni vtip = jedno jestli naftu nebo benzín nebo adBlue = ze všeho platíš jen jemu = bohužel i ty kuřata v KFC
Ozzman
Však to má taky napichany rychlosolemi a glutamáty, proto je to tak dobře a křehké >😁
kovv
Mekáč včetně chutí je v každé zemi jiný. Já například jezdím radši do Polska (7 minut) než k nám (15 minut). Pominuli ceny, které jsou o cca 1/3 nižší, tak je možnost individualizace. Takže žádná buchtová houska, ale kaiserka (bílá či cereální) a i tu uhorku oželím, u sýrů volím že třech druhů atd. Burger si tam můžete připravit podle chuti.A čekací doba poloviční i při polovičním počtu zaměstnanců.
Mr.Murphy
.... je opravdu vtipné že rádoby ekologické elektro-auto spojí svůj marketing s podělaným mekáčem, kde na 200g jídla vygenerujete ten samý objem plastového a jiného odpadu.... čekal bych že takové auto si koupí někdo kdo ekologii teda řeší a logicky pak taky nežere v tak stupidním podniku....
jinak teda v mekáči mi chutná espresso a milk-shake, jinak se tam žrát moc nedá.... ale tak každého volba, no....
no a žrát věci z mekáče přímo v autě, to se na mě nezlobte, to je prasárna největšího kalibru.... pracky mastné od hranolek, bordel v autě.... snad kdybych prchal před živelnou katastrofou.... jinak snad proboha není taková věda si to za 10 minut sníst na čerstvém vzduchu ne?
jinak teda v mekáči mi chutná espresso a milk-shake, jinak se tam žrát moc nedá.... ale tak každého volba, no....
no a žrát věci z mekáče přímo v autě, to se na mě nezlobte, to je prasárna největšího kalibru.... pracky mastné od hranolek, bordel v autě.... snad kdybych prchal před živelnou katastrofou.... jinak snad proboha není taková věda si to za 10 minut sníst na čerstvém vzduchu ne?
Futurista
Chuťově podobný, rozdíl je ve velikosti. Takže pokud bude v Evropě Golf mekáč edišn, v US by to měl bejt aspoň Passat. 😄
euro89
Proc ne, za me tahle edice dava i smysl. K tradicnim ridicum VW Golf v teplacich s rovnym ksiltem na hlave se tahle edice paradne hodi. >😒]
Jinak sice rozhodne nepatrim k tem, co by z principu plivali spinu na kazdy fastfood, naopak treba v Nordsee nebo v CR v Bageterii Boulevard se stravuji rad, ale zrovna vyrobky zluteho "M" maji vzdy takovou divnou chemickou pachut, ze tam zavitam opravdu jen v vejvetsi nouzi. 8-s
Jinak sice rozhodne nepatrim k tem, co by z principu plivali spinu na kazdy fastfood, naopak treba v Nordsee nebo v CR v Bageterii Boulevard se stravuji rad, ale zrovna vyrobky zluteho "M" maji vzdy takovou divnou chemickou pachut, ze tam zavitam opravdu jen v vejvetsi nouzi. 8-s
white label
Pokud sis toho náhodou nevšiml, tak tohle není bazarový Golf IV TDI, ale aktuální e-Golf.
V Bageterii Boulevard jsem byl dvakrát a pokaždé to byl průser, bohužel dobře vypadají jen na fotkách, v reálu je to ošizené až běda.
Ve srovnání s tím je třeba takový žlutoploutvý tuňák (salát, rajče, červ. cibule, jalapeňos, avokádo, oliv. olej, parmazán) ze Subway doslova zlatý.
V Bageterii Boulevard jsem byl dvakrát a pokaždé to byl průser, bohužel dobře vypadají jen na fotkách, v reálu je to ošizené až běda.
Ve srovnání s tím je třeba takový žlutoploutvý tuňák (salát, rajče, červ. cibule, jalapeňos, avokádo, oliv. olej, parmazán) ze Subway doslova zlatý.
Ozzman
Já o tomhle problémů taky něco vím.... D jedním takovým člověkem žiju 😐 >😁 bez desinfekce ani ránu, vše co si myslím, že jsem umyl a vycistil, je špinavé a tak . >😒]
Ronault.
Od fochu..., jako zkoušku z psychologie a psychiatrie mám, ale já jsem spíše zámečník, truhlář, místy kutil, švadlena...a věštec >😁
Mysofobii mám jen v autě, doma tohle je spíše problém manželky a samozřejmě v práci to je jiná liga.
Jako s dětma je to problém. Jsem docela rád, že jsme vyměnili manželčinu Fabii za Picasso s kterým se jezdí i s dětmi, takže když manželka poruší pravidla a dítě něco dostane, tak se utěšuji tím, že v mém Meganu drobky nejsou >😁
Mysofobii mám jen v autě, doma tohle je spíše problém manželky a samozřejmě v práci to je jiná liga.
Jako s dětma je to problém. Jsem docela rád, že jsme vyměnili manželčinu Fabii za Picasso s kterým se jezdí i s dětmi, takže když manželka poruší pravidla a dítě něco dostane, tak se utěšuji tím, že v mém Meganu drobky nejsou >😁
Ozzman
O lidech, jako jsi ty, se píšou knihy a točí filmy >😁 Neříká se tomu mysofobie? >😒] (Kdyžtak mne oprav, ty jsi od fochu 😁).
Ale u tvého povolání je to asi lepší, než opačný problém >😒]
Ale u tvého povolání je to asi lepší, než opačný problém >😒]
JohnST
To spojenie eGolfu a mekaca je trefne. To auto je rovnako zle ako to jedlo.
No to je jedno, chutě jsou samozřejmě individuální.