Novinky
rokyta.p
5
Tak hlavně pls udělejte hodně fotek :-! Vánoce v létě už byly, tak teď uvidíme co přinese Mikuláš. Zda to budou slupky z brambor pod kapotou nebo pořádná archiválie v podobě černého uhlí už je jedno. Pochvala, že v nadpisu není otazník.
car
1
ACZ..hezký promo.. určitě spousta škodafans to bude hltat..a nechci vědět co ještě..😉
ikarus
1
Třeba budou i pomeranče, buráky a čokoláda 😉 Ok hostesky a chlebíčky :yes:
Pukance nachystane ? Lebo to bude nieco totalne prelomove 😄
Já myslel, že jsme již viděli, že jste s ní jeli.....
Jako, test si později rád přečtu, ale tohle vážně není nutné. Jen to spoustě lidí protivíte.
Jako, test si později rád přečtu, ale tohle vážně není nutné. Jen to spoustě lidí protivíte.
ještě před premiérou... To neustálé PR zdejší redakce je už vážně otravný ;-\
Přesně.. škodofka mě nikdy nevadila,měl jsem k ní v podstatě neutrální postoj.Ale co předvádíte..a bohužel nejen vy.. neustálé PR,reklamy co se tváří jako seriózní test..reklamy Hyundai jsou slabý odvar.Vošický se má od vás ještě co učit..jste trapní !
...o pár týdnů dříve.
Ti nejmenší vypnou mumínky, starší Simpsonovi, kvalitním zprávám TN Nova klesne sledovanost, ani neustále opakovaný TG nebude v televizi. Večeře před 18h, stolní hry zůstanou v šuplíku, všichni vykoupaní v županech sedí u internetu a napjatě čekají...
Takový nášup nás dnes čeká :yes: 😉
Ti nejmenší vypnou mumínky, starší Simpsonovi, kvalitním zprávám TN Nova klesne sledovanost, ani neustále opakovaný TG nebude v televizi. Večeře před 18h, stolní hry zůstanou v šuplíku, všichni vykoupaní v županech sedí u internetu a napjatě čekají...
Takový nášup nás dnes čeká :yes: 😉
Osobně dokonce zvažuji, že si koupím brambůrky. I když vím, že jsou nezdravé, pozitivní aura, která bude všeombjímat dnešní svatý večer, to vše vyváží.
To já mám nachystané vínko a dám si čistý svetr, dnes to bude veeelká sláva 😄 Ale na zítřek se těším víc - bude pááátéék :-!
Co škodafanatici budou s úžasem zírat na auto,to já si (doufám) úžiju zápas Komety proti sraltě,Eratuv návrat,první zápas Plekanece a skóre 5:0..😉
Jo Kometa...to je taková brněnská škodovka >😒]
Hej ..tak byt tebou,tak bych Kometu radši se žádnou škodofkou nespojoval..😄
Nebo neprojedu přes Brno? Nebo jak to mám chápat? 😉
Nééé ..rivalita-Škoda Plzeň..v poho 😄
Jo tááák, znám je málo. Radši koukám na motorsport. 😉
To je to auto na prodlouženém podvozku Pola s bubnovými brzdami vzadu?
Dá se k tomu přikoupit černá samolepka na střechu?
Dá se k tomu přikoupit černá samolepka na střechu?
Vic nez samotne auto mne zajima lokalita. Israel, tel-aviv to ma byt nejaka symbolika?
Navaraty ke korenum evropské civilizace?
Shalom.
Navaraty ke korenum evropské civilizace?
Shalom.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Teda to jsou ale žvásty (chvíli koukám na prezentaci)!!!
Zjevně předpokládají, že jsme omezená teleta, takže nám musí vysvětlit PROČ a JAK je Scala krásná - tahle bych už nechal na úsudku každého z nás a nesnažil se nám to tak vehementně cpát. Určitá míra sebechvály se samozřejmě dá předpokládat, ale co je moc, to je moc.
Zjevně předpokládají, že jsme omezená teleta, takže nám musí vysvětlit PROČ a JAK je Scala krásná - tahle bych už nechal na úsudku každého z nás a nesnažil se nám to tak vehementně cpát. Určitá míra sebechvály se samozřejmě dá předpokládat, ale co je moc, to je moc.
Tak Škoda mě opět nepřekvapila a znovu představila slepenec několika koncernových aut
Když jsem byl v Číně, tak mě překvapilo, kolik pozměněných - poslepovaných škoda volkswagenů - jezdí tam. Je to tam jak kdyby někdo hodil rapida, starého superba, světla z dvojkové fabie a hromádku znaků VW do míchačky a vypadávají z toho neuvěřitelná vozidla. Každopádně tam srdce fanouška škody zapláče. Znaky na auta tam lepí jak magnetky na ledničku ....