Novinky
24 hodin Le Mans: První tři místa na startovním roštu pro Peugeot, Audi až ve druhé řadě
28 komentářů
zde a par let zpatky na podobnych mistech je jasne videt, ze regule nejsou vuci dvema druhum paliva rovnocenna. ono to ani rovnocenne nastavit nejde. totez v blede moderem to mame ve WTCC, kde Seat s tdi take kraluje - opet ma ale jina pravdila.
Ćo rikate na to, kdyby byla vypasana kategorie nafta a kategorie benzin? Proste by byl King of DirtBurners a King of PetrolHeads >😁
Ćo rikate na to, kdyby byla vypasana kategorie nafta a kategorie benzin? Proste by byl King of DirtBurners a King of PetrolHeads >😁
tak ma napadlo ze kolko by tie dizlove motory na LeMans dali na max vykone a tocaku keby nemali restriktory....
Audi stále dominuje a to už pěknou řádku let (tuším 😄, teď stačí, aby Peugeot vyhrál kvalifikaci a ty už neudržíš moč.
Prvním vozem nesoucí název Škoda byl traktor U50HP. Ale prvním automobilem byla licenční Škoda 25/100-Hispano Suiza. Takže mi vysvětli jak jsi se dostal k datu 1905?
V poslední době to tu vypadá jak na chatu. Diskutuje se úplně o něčem jiným než o autech a řeší se tu osobní problémy. Já nepotřebuju číst rozhovor dvou maňasů o svejch trablech, to ať si ti dva řeší po mailu a ne v diskuzi pod konkrétním článkem.
Diskuze jde obsahově ke dnu. A mě to vadí.
Mě vadí především to, že pod článkem např o Audi, najdu rozhovor o tom, co nějací dva floutci dělali o víkendu. Já to číst nepotřebuju, jen se divím tomu, že oni mají potřebu to ventilovat ve veřejné diskuzi.
Ten dotyčný mě dost dobře baví, rád se zasměji a myslím, že tak to má dost lidí. Dokonce už má i svůj fanklub