Videa
speedfred
2
posádka auta mala z pekla štastie. Tak to vypadá že moderné autá sú už celkom bezpečné pokial to ešte vydrží telesná schránka. :yes:
Ozzman
2
Za tohle je GAME OVER i v tom GTAčku >😁
Nonsens
3
mal len z pekla štěstí. Rámec tuleňa chytil len minimálne a potom sa stihol otočiť na druhý bok. Stáli pri ňom všetci svätí aj v tom, že tam bol sám, určite si išiel vymeniť trencle.
Ozzman
1
V jeho situaci bych se bál i si nadělat do kalhot... neuvěřitelné, ale občas se takové nehody stanou.
Jak ještě brzdil ve vzduchu >😒] >😒] :yes:
Smola, ze chytil autom vpredu vpravo kraj tunela, inak by snad dopadol normalne na 4 kolesa.
Maju ten katapult "paradne" vypocitany....Nie moc bezpecne.
Maju ten katapult "paradne" vypocitany....Nie moc bezpecne.
To bol len ozralý santa claus, soby tento rok vymenil za novy sluzobak a pokusal sa preskocit most... letel a iskril ako vianocna hviezda, nechybalo vela a preskocil by, no bieda 😒 Nejake kúzla zvládne aj ozralý, ako zaklad je nafukat "0", to vie spravit aj ked je pomalý !
to vyzera na bmw 2 gran tourer ... teda rodinne MPV-cko .. vid zadne bocne okno aj strecha a zadne dvere... cize nove a relativne aj velke a bezpecne auto ... ale takto letiet vo felde alebo v sandere tak je cloveku zrejme amen ...
hned som si aj ja myslel ze to je bmw 2 ale furt mi ten zadny stlpik nesedi
active router
[odkaz]
grand tourer
[odkaz]
active router
[odkaz]
grand tourer
[odkaz]
feldu a sandero by som nezrovnaval, ocividne nemas paru kde je v tuhosti karoserie felicia a kde sandero [odkaz]
Pánové, osobně odhaduji, že havarované BMW je poslední typ X1. BMW splnilo svoji pasivní bezpečnost bez jakýchkoliv pochyb výborně.
Len aktivna bezpecnost zlyhala, lebo nebrzdil pred prekazkou. Keby trosku pribrzdil, tak nebuchne do tunela a mohol pokracovat dalej.
je vidět, že borec jel v pruhu, který končil a skončil v pruhu na výjezd z dálnice. To vše v plné rychlosti. Škoda, že se nikde nepíše co o nehodě vypověděl řidič. Mikrospánek? Telefonování? Driving asisstant plus?
Stalo sa to tu😒br />
[odkaz]
keby spal / mikrospal , tak tú zákrutu pred tunelom zrejme nedá ani tak, ako ju dal.
Iba že by valil v ľavom pruhu...Svoje mohol urobiť aj sneh, či presnejšie vyjazdené koľaje vedúce priamo na odrazový mostík.
[odkaz]
keby spal / mikrospal , tak tú zákrutu pred tunelom zrejme nedá ani tak, ako ju dal.
Iba že by valil v ľavom pruhu...Svoje mohol urobiť aj sneh, či presnejšie vyjazdené koľaje vedúce priamo na odrazový mostík.
[odkaz]