Videa
Nonsens
3
mal len z pekla štěstí. Rámec tuleňa chytil len minimálne a potom sa stihol otočiť na druhý bok. Stáli pri ňom všetci svätí aj v tom, že tam bol sám, určite si išiel vymeniť trencle.
Přejít do diskuze
posádka auta mala z pekla štastie. Tak to vypadá že moderné autá sú už celkom bezpečné pokial to ešte vydrží telesná schránka. :yes:
tak zase sandero voči zvyšku (tobôž BMW) by som nezrovnával. Do manželky v Peugeote 407 to čelne (obe autá nad 70 km/hod) napasovalo sandero a moja polovička OK, bez jedinej zlomeniny, nad vodičkou v sandere sa čudovali, že prežila
Pánové, osobně odhaduji, že havarované BMW je poslední typ X1. BMW splnilo svoji pasivní bezpečnost bez jakýchkoliv pochyb výborně.
V jeho situaci bych se bál i si nadělat do kalhot... neuvěřitelné, ale občas se takové nehody stanou.
U Mengušovec....aha, to už je kousek do Svitu. Tam jsem jezdíval za mlada (1955-1960) ke strýcovi na prázdniny. Ve Štole mám ještě tetu a bratrance.
Stalo sa to tu😒br />
[odkaz]
keby spal / mikrospal , tak tú zákrutu pred tunelom zrejme nedá ani tak, ako ju dal.
Iba že by valil v ľavom pruhu...Svoje mohol urobiť aj sneh, či presnejšie vyjazdené koľaje vedúce priamo na odrazový mostík.
[odkaz]
keby spal / mikrospal , tak tú zákrutu pred tunelom zrejme nedá ani tak, ako ju dal.
Iba že by valil v ľavom pruhu...Svoje mohol urobiť aj sneh, či presnejšie vyjazdené koľaje vedúce priamo na odrazový mostík.
[odkaz]
je vidět, že borec jel v pruhu, který končil a skončil v pruhu na výjezd z dálnice. To vše v plné rychlosti. Škoda, že se nikde nepíše co o nehodě vypověděl řidič. Mikrospánek? Telefonování? Driving asisstant plus?
to čo malo cenu bolo poškodené skôr ako sa dotkol toho okraja tunela... Tipujem motor - od vane cez klukovku, blok, možno aj vrch, prevodovka, strelené airbagy, predpínače pásov,...
Pravdu mas, je to sucasne X1 (btw, na rozdiel od prvej generacie je naozaj podarene /dizajnov👋)
Len aktivna bezpecnost zlyhala, lebo nebrzdil pred prekazkou. Keby trosku pribrzdil, tak nebuchne do tunela a mohol pokracovat dalej.
zadne bocne okno na dverach tam ma taku tu rovnu zvislu listu na okne po boku .. active ju nema... grand ano... tak neviem...
hned som si aj ja myslel ze to je bmw 2 ale furt mi ten zadny stlpik nesedi
active router
[odkaz]
grand tourer
[odkaz]
active router
[odkaz]
grand tourer
[odkaz]
to vyzera na bmw 2 gran tourer ... teda rodinne MPV-cko .. vid zadne bocne okno aj strecha a zadne dvere... cize nove a relativne aj velke a bezpecne auto ... ale takto letiet vo felde alebo v sandere tak je cloveku zrejme amen ...
To bol len ozralý santa claus, soby tento rok vymenil za novy sluzobak a pokusal sa preskocit most... letel a iskril ako vianocna hviezda, nechybalo vela a preskocil by, no bieda 😒 Nejake kúzla zvládne aj ozralý, ako zaklad je nafukat "0", to vie spravit aj ked je pomalý !
Smola, ze chytil autom vpredu vpravo kraj tunela, inak by snad dopadol normalne na 4 kolesa.
Maju ten katapult "paradne" vypocitany....Nie moc bezpecne.
Maju ten katapult "paradne" vypocitany....Nie moc bezpecne.