Novinky
_Teddy_
4
To ze ty v kamione das smerovku ti este nedava pravo narvat sa do laveho pruhu, ktorym ta predbiehaju osobne auta. Ale zazil som taku prasacinu uz od mnohych kamionistov...
Přejít do diskuze
...... čekal jsem happy-ent, kde na konci bude tetička drandící v Caymanu-S, ale tak medvěd taky není špatný. Přeji tetičce i autorovi hodně štěstí. 😄 :yes:
Auto este z cias, kedy Porsche nehladelo na to kolko budu stat ktore diely. A pani je ozaj sofersky fajnsmeker.
Německá doktorka, ještě celý život na slušném postu, klidně může koupit Caymana, finanční problém tam není, spíš už se na něj necítila a považovala koupi za zbytečnou.
Není tam přes Benešov ale k Benešovu, pokud si přidáte že auto pak odtáhli do Divišova tak to odpovídá D1 30 km, plus minus pár km
Jenže Medvěd má za mně tak nechutnej design, ze kterýho se mi chce zvracet, tak si radši priplatim...
moc se nedivím, když SLC koupíš od 950t Kč a Cayman je o půl míle dál. Navíc když porovnáš základního Caymana s SLC 43 AMG, což jsou auta za stejnou cenu ... na Porsche si už ani nevzpomeneš.