Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNeuvěřitelný příběh ženy, která najezdila půl milionu kilometrů s Porsche 924S
18 komentářů
comper
1
Auto este z cias, kedy Porsche nehladelo na to kolko budu stat ktore diely. A pani je ozaj sofersky fajnsmeker.
praděda7
0
Z Německa do Ostravy.....přes Benešov?
Ronault.
0
Taky mi to příjde jako pěkná pohádka, teď byla v telce Doba ledová, tajy podobný výplod.
V*o*j*t*a
0
Ehm... Víš, že není jedinej Benešov? Ale že jich je asi deset?
Pavel F
0
Není tam přes Benešov ale k Benešovu, pokud si přidáte že auto pak odtáhli do Divišova tak to odpovídá D1 30 km, plus minus pár km
praděda7
0
Proč rovnou nenapsali na D1? D1 nevede k Benešovu. Je naopak od Benešova pěkný kousek.
MariAchi
...teticka petrolheadka, ne jak ta namyslena s tim citroenem 😄 :yes:
Uživatel_5340709
...... čekal jsem happy-ent, kde na konci bude tetička drandící v Caymanu-S, ale tak medvěd taky není špatný. Přeji tetičce i autorovi hodně štěstí. 😄 :yes:
moc se nedivím, když SLC koupíš od 950t Kč a Cayman je o půl míle dál. Navíc když porovnáš základního Caymana s SLC 43 AMG, což jsou auta za stejnou cenu ... na Porsche si už ani nevzpomeneš.
Jenže Medvěd má za mně tak nechutnej design, ze kterýho se mi chce zvracet, tak si radši priplatim...
jupo74
ako ju ten kamioňák pritlačil k tým zvodidlám, keď má rozbitú vodičovu stranu. Nechcem špekulovať ale sám jazdím kamiónom a už som sa s takými situáciami stretol, keď vodič osobáku ignoruje smerovku kamiónu a dúfa že to ešte stihne a holt niekedy to nevydá.