Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Neuvěřitelný příběh ženy, která najezdila půl milionu kilometrů s Porsche 924S

18 komentářů

comper
Auto este z cias, kedy Porsche nehladelo na to kolko budu stat ktore diely. A pani je ozaj sofersky fajnsmeker.
praděda7
Z Německa do Ostravy.....přes Benešov?
Ronault.
Taky mi to příjde jako pěkná pohádka, teď byla v telce Doba ledová, tajy podobný výplod.
V*o*j*t*a
Ehm... Víš, že není jedinej Benešov? Ale že jich je asi deset?
Pavel F
Není tam přes Benešov ale k Benešovu, pokud si přidáte že auto pak odtáhli do Divišova tak to odpovídá D1 30 km, plus minus pár km
praděda7
Proč rovnou nenapsali na D1? D1 nevede k Benešovu. Je naopak od Benešova pěkný kousek.
MariAchi
...teticka petrolheadka, ne jak ta namyslena s tim citroenem 😄 :yes:
RADEK1
Taky se mi to spojilo. Tetička, Vaculík.... Sakra si říkám 😄
Nicco
Presne. Vaculikova teticka by jezdila jenom v rope
Uživatel_5340709
...... čekal jsem happy-ent, kde na konci bude tetička drandící v Caymanu-S, ale tak medvěd taky není špatný. Přeji tetičce i autorovi hodně štěstí. 😄 :yes:
eLzyx
moc se nedivím, když SLC koupíš od 950t Kč a Cayman je o půl míle dál. Navíc když porovnáš základního Caymana s SLC 43 AMG, což jsou auta za stejnou cenu ... na Porsche si už ani nevzpomeneš.
V*o*j*t*a
Jenže Medvěd má za mně tak nechutnej design, ze kterýho se mi chce zvracet, tak si radši priplatim...
Vasut1974
Porovnvas neporovnatelny ...
Uživatel_5340709
Německá doktorka, ještě celý život na slušném postu, klidně může koupit Caymana, finanční problém tam není, spíš už se na něj necítila a považovala koupi za zbytečnou.
white label
Zřejmě by si (finančně) mohla dovolit i 911ku...
jupo74
ako ju ten kamioňák pritlačil k tým zvodidlám, keď má rozbitú vodičovu stranu. Nechcem špekulovať ale sám jazdím kamiónom a už som sa s takými situáciami stretol, keď vodič osobáku ignoruje smerovku kamiónu a dúfa že to ešte stihne a holt niekedy to nevydá.
_Teddy_
To ze ty v kamione das smerovku ti este nedava pravo narvat sa do laveho pruhu, ktorym ta predbiehaju osobne auta. Ale zazil som taku prasacinu uz od mnohych kamionistov...
lyon667
Tu poznámku se směrovkou doufám nemyslíš vážně. :no: