Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Jaguar XF – nová tvář britské značky

Výroba nového čtyřdveřového sedanu XF, který nahrazuje retro model S-Type, je v plném proudu a zástupci automobilky pevně věří, že právě tento model je správnou cestou k záchraně téměř ztracené slávy a finanční rovnováhy britské značky.
Zpět na článek
14. 6. 2008 23:41
neregistrovaný "Esperanto"
13. 6. 2008 00:42
Taj Mahal - Welcome to Jaguar!
To video mi připadá, jak exhibice autora, nebo reklama na dobrou "střižnu" videa Vegas od Sony. Holky pěkný, střihy jak na leteckym dnu, ale z auta tam je vidět jen minimum. Jó... nevim proč, ale utkvěly mě v paměti ty kliky od dveří, připomínaj mě ty od ledničky Liebher.

Pak jsem si ještě všimnul v článku tý atmosférický "osmičky" pod 300 kobyl. To už se dneska v takový třídě vidí jen málo. Ještě kousek a Superb mu natrhne gaťky, co?! To i Volvo s tim "motorkovym" motorem má větší koule? Ale ty dva jsou v tom stíhání konkurence na tom asi podobně.

Je jasný, že v testech Carauto vždycky vyhraje, stejně jako u skalních fanoušků Jaguaru, ale já zůstanu u tý "starý" BMW5 s pocitem, že jsem nešáhnul vedle, jak ta jedle.

Přeju Jaguáru jen to nejlepší, mam přeci to "automobilový" srdce, takže ať ta TATA jede. :yes:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - T613
13. 6. 2008 06:50
Re: Taj Mahal - Welcome to Jaguar!
:yes:
Avatar - da_b0mb
13. 6. 2008 00:51
This is the new Jaguar!
...XF dava najevo, ze uz neni dalsim z rady konzervativnich Jaguaru, ze umi jit s dobou a drzet krok se soucasnym designovym trendem. A v tom stejnym duchu se nese i tahle reklama.
Rozbalit vlákno
14
13. 6. 2008 01:04
Re: This is the new Jaguar!
Aha, takže proto udělá reklamu ve stylu "Calgon-vodní kámen je ***"? OK, snad se mu to podaří... >:D
Avatar - da_b0mb
13. 6. 2008 01:16
Re: This is the new Jaguar!
A co by sis predstavoval prosim tebe? :-) Lorda, venkovsky sidlo a destivy pocasi? >:D Ne ja uz vim...Slony, indickej caj a spinavou Gangu! No jo, to ses celej ty >:D
13. 6. 2008 01:25
Re: This is the new Jaguar!
Estea tea nás v dnešní době zahrnuje podobnou reklamou >:D Mě fascinovala reklama na minulou generaci M5 s Madonou. Vidim v tom to, že si to BMW mohlo dovolit, takovou recesi... Jaguar by měl bejt opatrnej na city svých zákazníků a spíš jim nějak ukázat, že jsou ti nejlepší. Já z toho mam pocit, že je to cílený na ty metrosexuály střední třídy. Je to jen muj pocit, nic v tom nehledej, ale vem to tak, že mě by prostě neoslovil žádnou výjmečností. Nelíbí se mi čumák a i kdych ho překousnul, tak prostě mě nic víc, než konkurence nenabídne.
Avatar - da_b0mb
13. 6. 2008 01:30
Re: This is the new Jaguar!
Ja te chapu. Ale zase to musim brat tak ze, ze predchozi Jagy byly urceny pro uzkou skupinu zakazniku a diky tomu sel do kelu. Ted se snazi zalibit sirsi verejnosti. Mozna mas pravdu v tom, ze to mohlo bejt trosku vic usedly. Jinak ten spot s Madonou byl jeden dil z cely ty serie, ne? Ale asi teda nejlepsi no :-)
13. 6. 2008 01:38
Re: This is the new Jaguar!
No, vem to takhle...radši vlezu do BMW5 a jsem v klidu, ale na druhou stranu "toužim" po Jaguaru, ale s tou kočkou na kapotě. To je v mym myšlení kára, která nestárne. Ale jako "konzerva" si to nikdy nekoupim...chce to čas, třeba prorazí, co já vim, jen dedukuju svoje pocity. Kdybych si tu třídu dneska kupoval, tak mam v palici jen tu německou trojku a Jagouš by mě ve snu nenapadnul. Ber to v reálu, jak to je.
Avatar - da_b0mb
13. 6. 2008 02:02
Re: This is the new Jaguar!
No stejne jako ty uvazuje vetsina lidi a asi i ja. Ale doufam, ze se to zmeni.
Puvodne jsme se bavili o reklame...Co si myslis o tomhle [odkaz] ? :-)
13. 6. 2008 02:24
Re: This is the new Jaguar!
Jo, to už je lepší...ale řekni mi, proč tam pořád cpou ty lidi, tu atmosféru toho prostředí?! Mě to vyloženě připadá, že se cpou do sekty, nebo to cílenýho okruhu lidí a tim přicházej o širší spektrum, třeba těch, co by si to jinak koupili a jejsou "Jaguárovci". V tom videu to na mě působí, jako samej *** a *.
Naposled jsem koukal na video BMW X6, jasně, muj TOP, co přijde, ale tam nějakej frajer leze do auta, nastartuje a zbytek videa je jen a jen o tom autě. Nic víc, nic míň. Ve mně to evokuje pocit, že to auto prostě chci a u Jaguara mam pocit, že mě čeká ten bordel s těma lidma z toho videa.
Avatar - da_b0mb
13. 6. 2008 02:48
Re: This is the new Jaguar!
No musim souhlasit...Kdyby tam nechali samotny auta plus ten komentar, tak by to bylo hodne dobry. Ale ten priteplenej blondak je moc...
Tohle bych rekl, ze by se hodilo i k XF [odkaz] :yes: Jdu najit nejakou tu X6 ;-)
13. 6. 2008 02:58
Re: This is the new Jaguar!
Jóóóó tak to je přesně to o čem mluvim:)))))))))) Tohle je video, co mě táhne! Mě táhnou videa, jako je tohle a stačí na to 30 s.... [odkaz]
Avatar - da_b0mb
13. 6. 2008 03:19
Re: This is the new Jaguar!
Tak to me nebere...je to na muj vkus az moc prakticky (coz samozrejme plyne i z toho ze je to reklama na eRko). Mne se libej reklamy, ktery jsou trochu vic "umelecky" a nebo hodne dynamicky, takze ten rychlej strih u videa nad diskuzi mi vubec nevadi:)
Jo, tohle je fakt pecka [odkaz] woohooo No tech videii je tolik, ze jestli to takhle bude pokracovat, tak diskuze bude asi hodne dlouha >:-[]
13. 6. 2008 03:26
Re: This is the new Jaguar!
Kdepak, jedu na aeropuerto, proberem to jindy...zatim czus!
Avatar - Andromeda
13. 6. 2008 10:47
Re: This is the new Jaguar!
Joo,to píše ;-) .Zkus toto [odkaz] ,trošku jiný soudek,"art colection",ale fajn...
Avatar - Andromeda
13. 6. 2008 10:54
Re: This is the new Jaguar!
Pardon,nechtěný double :no:
13. 6. 2008 15:04
Re: This is the new Jaguar!
Jj, XF je velmi pekne auto. A hlavne konecne neco noveho od Jaguaru. S-type byl sice velmi pekny, klasicky Jaguar, ale na moderni konkurenci to uz nestacilo. XF vypada velmi elegantne a drave zaroven a ma velmi pekny interier. Snad se Jaguar zase dostane nahoru a prijdou nove podobne pekne modely.
13. 6. 2008 19:37
je tam kde je a je tim cim je
bavite se tu o reklamach ktere samozdrejme prodavaji, nekteri tu pisi o tom jak by radsi sahli po BMW5 a ze tahle reklama Jagu nepomuze, to jestli pomuze nebo nepomuze si budem moct nad cajickem o pate povypravet as za nekolik let kdy bude jasne jesi jo nebo ne, Jaguar je totis otom ze to neni BMW, ani Audi, nebo jina znacka s neurozenym jmenem ( ikdys techniku ma odcizich ), tuhle znacku proste reprezentuje us jeji jmeno a je uplne jedno jestli je to dosluhujixi XType kombik s dieselem a za smesnych 700tisic nebo XK za 3 mega, kdys pojedete nekam do klubu si zahrat golf, tenis a kdovijakej jinej sport kde neni dulezite ani tak ten sport umet, ale spis umet vystupovat naurovni a pripadne najit nove kontakty, tak takove male detaily jako klicky od auta na kterych je selma s otevrenou papuli delaj divy, tech kolecek s modrou a bilou, nebo ty se 4 koleckama tam bude spousta a v dane spolecnosti sou to proste jen tuctove klicky, ikdys treba od Z8 nebo S8, proste us jen urozene jmeno Jaguar ktere spada mezi aristokraty ma tu svou vahu natoli velkou, ze nejake BMW proste nema sanci ikdyby bylo 100x lepsi :-) , ty klicky proste automaticky patrej mezi ty kde sou napisi a loga jako Aston, Bentley, Rols... :-!

a at Jaguar miri s novim modelem mezi bezne lidi trebas i mladsiho veku, tak us jen odpoved na vetu "co mas za auto" kde zazni "Jaguara" staci k tomu ze neni potreba rikat jakej model a jakou motorizaci
Rozbalit vlákno
0
neregistrovaný "Esperanto"
14. 6. 2008 23:41
Tata Big-puss XF
by bol priliehavejsi nazov. Dizajn na urovni korejca, rovnake nedostatky, ako predchodca... :no:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - WinDiesel
15. 6. 2008 12:34
Re: Tata Big-puss XF
Esperanto: ubohý a trapný antipříspěvek. :no: