Novinky
je samozřejmě Srala, zbytek byla jen omáčka...
Ty bláboly u Audi jsou taky vtipné, vždyť to dělá úplně každý elektromobil.
Ty bláboly u Audi jsou taky vtipné, vždyť to dělá úplně každý elektromobil.
Tvoje fekální terminologie uboze se snažící nějak dehonestovat nový model Škodovky je vážně trapná... Holt když u určitého typu lidí chybí konkrétní argumenty, nastupují ubohé sprostoty a urážky... 😲 :no:
Škodovku nejvíce dehonestují podobné články a nekritičtí pisálci jako třeba ty.
Zrovna Arese je vůči Škodovce dost kritický, takže tady střílíš slepými náboji. Jinak je velmi ubohé neznat ani název nového modelu Škody, je to Scala, chápeš, Scala, nic jiného než Scala. A aby sis to pamatoval, tak ještě jednou: Scala. Stačí?
Citace😒br />
"SUV Audi e-tron. To s konkurencí hodlá bojovat typickým mottem čtyř kruhů, náskokem díky technice. Svůj dojezd prodlužuje co nejlepší aerodynamikou .."
V cem spociva ten naskok s cx 0.28, kdyz Tesla Model X ma 0.24 😄
V cem spociva ten naskok s cx 0.28, kdyz Tesla Model X ma 0.24 😄
Odstavec o Audi, ten se tedy nepoved.
Rozhodně mi přijde zcela mimo dát do nejdůležitějších novinek roku, že Ateca dostala motor z Leonu.
Je tam poměrně dost luxusních aut, mezi kterými vypadá Scala dost nepatřičně. Ale je to "levné" auto pro masy, ok.
Rozhodně mi přijde zcela mimo dát do nejdůležitějších novinek roku, že Ateca dostala motor z Leonu.
Je tam poměrně dost luxusních aut, mezi kterými vypadá Scala dost nepatřičně. Ale je to "levné" auto pro masy, ok.
Tento clanok ma byt hlavne o Scale. Ostatne je len omacka. Staci sa pozriet co tam pisu o audi.
Máš pravdu, teď jsem si všiml, že je hned první, její popis zabral dvě stránky, a dokonce tam napsali, že půjde objednat nápis "ŠKODA" na zadní dveře. Tak je to jasný.
Článek vznikl jen kvůli ní.
Článek vznikl jen kvůli ní.
To najlepsie nakoniec
Hele, je druhý svátek vánoční, já a ty nejspíš taky - sedíme doma, cpeme se a flákáme. A redaktor i o svátku vypotil článek. Nic moc článek, to je fakt. Ale opravdu bych neřekl, že redaktoři Auto.cz myslí každou hodinu svého života na to, jak někam vychytrale vecpat škodovku, aby ji zachránili před krachem.
Tipický článok akoby do počtu - 10 naj... So silne podprahovým podtónom, akoby tá Scala mala byť snáď na úrovni prémie. Autor to mohol urobiť inteligentnejšie - napr. že vyberáme to naj z každej triedy, ale nie. Čistá amatérčina kombinovaná s pokusom o PR
ten boleslavskej hnuj srala mezi nejdulezitejsima novinkama?
tuším, že jeden už tam je. Jmenuje se Octavia a leckdo už o ní slyšel
Dovoluji si připomenout, že rekuperace je jedním ze zásadních prvotních vlastností všech elektromobilů. Například VW Golf3 to měl už v roce 1993, a jezdí dodnes.
Ale píšou to neználci, a ti co to čtou taky asi nevědí. Pak to takle dopadá.