Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Klasický Mercedes-Benz 300 SL, ale s moderní technikou od AMG. Je to zločin?

11 komentářů

Uživatel_5340709
Už ty kola na tom vypadají hrozně, o volantu z éčka ani nemluvě. >😒]
wakantanka
Kolesá a volant mi tiež udreli do očí. Celé zle.
Stejsn
mi připomíná vesnický pokusy se stodvácou a sprejem na začátku 90. let... :no:
mbrzda
Však tam píšou, že to je stavba z devadesátých let. Dneska by to podle mě udělali úplně jinak....
Sleeper
Psal o ní i dobový tisk. Japonský majitel to tak prostě chtěl.
Mr.Murphy
.... ač mechanicky to bude patrně TOP, pořád je to kočkopes.... přece když chci klasické auto, koupím si klasiku se vším, co k tomu patří - čili dobovými jízdními vlastnostmi i nároky na jezdce.... no a když chci moderní sporťák, tak si ho prostě koupím v showroomu.... Navíc inkarnace téhle klasiky od MB je dostupná: [odkaz]

Dělat machra v klasice a zároveň tam mít servo a ABS je trapné....ten profesionální bastl výše je prostě špičkový tuning za obrovské prachy, ale pořád je to znehodnocení ikonického základu....
wakantanka
Ja s tebou súhlasím, ale stále je dosť veľmi bohatých ľudí, čo okrem iných klasiku už majú. A majú zrejme aj ten superšport. Tak si spravia radosť takým niečím.
Mr.Murphy
.... když mám klasiku a mám i supersport, proč tohodle mutanta? klasika je klasičtější a supersport sportovnější, tak co s tímhle? 😉 ale tak jako každé zboží má svého kupce....
traveldrive
Tak asi nie každý má na to, aby ukočíroval klasiku. Proti gustu...
Pokiaľ niečo nezbastlia takto [odkaz] , tak povedzme že sa to ako-tak dá.
Disky kolies mi udreli do očí prvé. Interiér až na druhý pohľad, ale s tým volantom je to tiež pravda.
wakantanka
Množstvo peňazí na konte ešte automaticky neznamená dobrý vkus.
traveldrive
To je fakt.