Ekonomika
Škodě se nadále daří, navzdory poklesu několika modelů její prodeje loni vzrostly na 1,25 milionu aut
40 komentářů
Že je vývoj Škody Auto od jejího začlenění do koncernu VW gigantický úspěch, to nemůže popřít ani největší škarohlíd. A že má Škodovka čím dál větší a veleúspěšný vlastní vývoj v Česaně, to je taky nepopíratelný fakt, stejně jak to, že zaměstnává české lidi a odvádí daně do českého rozpočtu! Na českou automobilovou značku Škoda jsem proto jako Čech nesmírně hrdý! 😄 :yes: :yes: :yes:
(Nie som koncernista jazdime v rodine francuzske auta.)
[odkaz]
Na každou svini se vaří voda.
Škodovka měla to štěstí, že s ní měl VW celkem čisté úmysly. Dostal ji sice "zadarmo" ale dal ji hodně z toho co měl. Sám má v Evropském prostoru jméno, tak bylo z čeho brát. Škoda také vyrostla částečně na úkor VW, nebo když ne, tak alespoň jako jeho doplnění. Hodně zápaďáků to bere jako VW s jinou tváří nebo levnější VW. Štěstí, že z toho neudělali něco jak Renault Kwid nebo Tata Nano pro rozvojové trhy, ale o smetanu se podělili. Mrzí mě ale taková Praga, což všichni znají jen V3S. Ale dřívě měli víc osobáků než celá Škoda. Liaz, Avia, Karosa, Tatra osobní ...
[odkaz]
Ako sa chova management ?
Zato ked sa (najma) na CZ objavi slovo Hyundai, objavi sa okamzite shitstorm (povacsine od rovnakych pacientov), a na inych autoweboch je to este ovela horsie ako tu.
Ja znovu dam priklad, ako sa chova(la) Skoda.
[odkaz]
Okrem toho, ze priamo tymto okradala svojich tunajsich zakaznikov (ano, vas v CZ), tak este odporucala dealerom na seba donasat.
"V dokumentu, který je pořádně proškrtán s odkazem na obchodní tajemství, se píše, že taktiku zástupci Škody a dealerů domlouvali na školeních. „Na školeních bylo distributorům jednoznačně navrženo poskytovat jen takové slevy z prodejní ceny, aby uskutečňovali prodej s marží v pevně dané výši; toto bylo distributory akceptován"
!!!!!! "Z rozhodnutí navíc vyplývá, že Škoda na dodržování dohodnutých cen dohlížela a navíc nutila jednotlivé dealery k donášení na své konkurenty, kteří by dohodu o maržích nerespektovali." !!!!!!
Pokus o utajenie celej kauzy: "Kromě samotné pokuty pro Škodu je zajímavé, že toto rozhodnutí z konce prosince ÚOHS původně nevyvěsil do své webové sbírky rozhodnutí. Tam se objevilo až ve čtvrtek. Shodou okolností ve stejný den, kdy jej ÚOHS zaslal redakci MF DNES, která o něj zažádala v souladu se zákonem 106/1999 o přístupu k informacím."
A to je ovela horsie spravanie automobilky s dopadom na tych, co ju tak obhajuju.
Inak ta pokuta je dost smiesna, zrejme si to ukocirovali.
Ale kludne sa ohanajte nejakou reklamou H. a berte to osobne a brante Skodu ju vlastnym telom 😄
Hejtry tu má jak Hyundai, tak Škoda. Žádný rozdíl mezi takovým JirkouV8 a Holdenem. Snad jsi to nemyslel na mě.
Domlouvání kartelu určitě není hezký. Ale pořád se mi to neekluje tak, jako chování Vošickýho k dealerům.
Jenom jsem zkonstatoval, co je nejčastěji kritizováno. Za mě - reklamy jsou hloupé, ale to by mi nezabránilo H. koupit. Nicméně postava Vošickýho a Korejci, co jej podrželi - těm bych dal vydělat jen se sebezapřením.
Pokud opravdu chteji lide podporit dealery, tak at nevyzaduji slevy.Tim je nejvice podpori.At vice podporuji autorizovane servisy.Ktera znacka jich ma u nas nejvice?Ktera tedy ma nejvetsi podil na vztahu dealer-zakaznik.Celkem bych rekl negativnim,v diskuzich je to videt.
Pracovni podminky ve fabrikach.Vis kolik je vekovy prumer ve Skodovce na montazni lince?30let.Tak vyborne jsou to podminky.Starsi prestanou stihat taktu.
Nic totiz neni cernobile.Shodneme se na jednom,na hodnoceni Vosickeho,ale presne tento typ lidi je managery ve Skodovce,VW...afery to jen dokazuji.
To aby jsi chodil pesky,pokud nechces temto lidem davat vydelat.
I kdyz si osobne myslim,ze vetsina si vymysli zastupne duvody protoze nemaji k..le.
Horší ovšem je, že marketing Hyundaie v ČR jde dál, inflací slova "prémiový" v showroomech počínaje, vystavováním sociálních verzí úhlavního nepřítele pokračuje a podmiňováním zápůjčky svých nejlepších vozů všech dob vlastnictvím Škodovky zdaleka nekonče. Možná by to Beefcakeovi taky přišlo vtipné, že má nechat svoje auto v showroomu jako rukojmí, aby mu dovolili vyzkoušet si božskou i30....anebo že na to nárok nemá, poněvadž Subaru pro ně není žádoucí konkurence...mě osobně to vede jenom ke konstatování - strčte si ty vaše auta za klobouk. Neříkám, že je to tak vždy a všude, jenomže dealeři, které jsem znal a snažili se vystupovat normálně, už dávno s Hyundaiem ukončili smlouvu a prodávají jiné značky.
Jako já nikomu neberu, že má své oblíbené značky a ŠA mezi ně nepatří. Ale kde se berou ty česko-slovenské mindráky a permanentní potřeba kritizovat, to teda nevím.
A začít hned o mindráku jen proto, že někdo neleze Škodě do prĐele, je hodné jen někoho, kdo sám má mindrák.
To je cele asi take ako jeden "česky výrobok", ktory sa u nas predava, je to taky plastovy pytlik s mrkvou. Na obale napis "Čerstvá mrkev" a potom "kvalita a tradice, Bramko Semice". Nechyba samozrejme "krajina puvodu: Holandsko". Asi myslia tradiciu balenia dovozenej zeleniny.
Je to taky marketingovy oblb na populaciu, ktora je na nieco zvyknuta. Pripomina mi to situaciu z 90-tych rokov, kedy zahranicie skupovalo vsetko mozne, prisiel sem nejaky marketingovy guru zo zapadu a napadlo mu spravit novy dizajn ako aj nazov obycajneho saponatu Jar. Nikto to nekupoval. Ludia tento oblb potrebuju aby sa s niecim vedeli ztotoznit a aby tam nebilo do oci, ako je takmer cela ekonomika v podruci zahranicnych subjektov.
Ale bite sa dalej do hrube ako je neviem co ceske. Cisty fetis >😁
Ad výrobny - no ono když lidi na víc nemaj, tak holt montujou. To se prostě nedá svítit.