Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
mediumquality
Musím uznat. Již nějaký pátek sleduji ceny střední a nižší střední třídy v benzínu a můžu Vám říct, že např. kdyby jste před 2-3 lety koupili takovou Mazdu 6 2,5 GH, dnes ji prodáte za minimálně stejné peníze, ne-li o několik desítek tisíc dráž. Mohl bych pokračovat. Benzínové Accordy, Avensis ... desetileté kousky za 250k no problem. Srovnatelné nafty stojí o 100k méně! >😁
Bohužel mě letos koupě ojetého auta nemine, tak zvažuji jestli jít do téhle svaté trojice (popř. ještě Seat Exeo s osvědčeným 1.8T by stálo za zvážení) nebo přitlačit a koupit variaci Golfa (či Leon) v nějakém tom TSI, ale to se pohybujeme na hranici 300k za nevybydlené kusy.
Z výše popsaného asi chápete, že auto plánuji vlastnit na delší dobu, chci, aby se to ne*ralo a ne vždy budu jezdit delší trasy.
Bohužel mě letos koupě ojetého auta nemine, tak zvažuji jestli jít do téhle svaté trojice (popř. ještě Seat Exeo s osvědčeným 1.8T by stálo za zvážení) nebo přitlačit a koupit variaci Golfa (či Leon) v nějakém tom TSI, ale to se pohybujeme na hranici 300k za nevybydlené kusy.
Z výše popsaného asi chápete, že auto plánuji vlastnit na delší dobu, chci, aby se to ne*ralo a ne vždy budu jezdit delší trasy.
martinekklein
vždy bude rozumnější si pořídit něco ojetějšího, když si to vezmete, tak hned co s novou vonavkou vyjedete ze salonu, tak -100 tisíc..to už si raději koupim něco ojetějšího v plný výbavě
Neomarxistický ultrakorektní a multikulturní Západ prostě dále usilovně pracuje na svém sebezničení... 😲 😢 😒 8-s :no:
Do nedávna platilo😒br /> Chci atmosférický benzín - můžu si vybrat nové i ojetinu
Chci minimálně šestiválec - můžu si vybrat nové i ojetinu
Nechci mít v autě sledovací systém - můžu si vybrat nové i ojetinu
Chci mít na zadní nápravě víceprvek - můžu si vybrat nové i ojetinu
Nechci mít digitální přístrojový štít - můžu si vybrat nové i ojetinu
Nechci mít v autě filtr pevných částic - můžu si vybrat nové i ojetinu
apod.
A dnes?
Skoro u všeho výše zmíněného už dnes v autosalonu neuspějete a pokud ano, dostáváte se do mnohem vyšších cenových relací (kolik stál kdysi Focus s víceprvkem a kolik stojí dnes? Kolik stálo kdysi BMW s šestiválcem a kolik stojí dnes?), takže pro mnoho zájemců o vozidlo dnes vlastně v oblasti nových vozidel neexistuje alternativa, nezbývá, než hledat zachovalou ojetinu - bohužel...
Jen dodávám, že průměrná mzda byla 9.825kč.
Dnes je základní benzinové BMW 3 za 1,1M a je to jen čtyřválec.
Nejlevnější BMW klasické koncepce s benzinovým šestiválcem je momentálně za 1,45M, takže i toto mi přijde spíš jako podpora mého tvrzení.
Inflační kalkulačka😒br /> Na co by vám v roce 1996 stačilo 1 000 000 korun, na to byste v roce 2017 potřebovali 1 814 064 korun. Průměrná meziroční inflace mezi zadanými léty dosáhla hodnoty 2,88 %.
Všechna auta ve vztahu ke mzdám zlevnila, bez ohledu na značku.
Ale! Kdysi jsem chtěl koupit šestiválec - mohl jsem mít třeba Opel, Volvo, BMW v základní výbavě, Škodu, VW, Citroen, Peugeot atd.
BMW jsem mohl mít s šestiválcem již v typu 1.
Dnes můžu mít z daného výběru tak akorát BMW, ale jedničku s 6ti válcem neseženu, 2ku taky ne, trojku bohužel taky ne, až čtyřka je s 6ti válcem a stojí (absolutně i v rámci modelové řady BMW) víc peněz, než kdysi. Kde se dnes pohybují BMW s 6ti válcem v rámci modelové řady BMW? V 7/10? Kde to bylo kdysi? V 5/10?
Pokud tedy bude mým primárním cílem koupě vozidla s benzinovým šestiválcem, troufám si tvrdit, že kdysi dávno byla dostupnost těchto aut (v rámci tehdejších cen vozidel) vyšší.
Takže v ojetinách mám šestiválců víc, v levnějších modelech, s menšími výbavami, v mnoha značkách - to vše nahrává nízké ceně. Mám takovou nabídku v nových vozech? už bohužel ne...
Cena všech vozidel obecně - vzhledem k příjmům, je nižší.
Máš vôbec nejaký 6-válec ? Pretože mám pocit že za nimi najviac plačú tý ktorý ho nemali v ani v minulosti a ani teraz.
Mluvím z vlastní zkušenosti😒br /> Koukám po novém voze a mám určité požadavky. Čím novější přicházejí vozy, tím těžší je, vybrat si, před pár lety to tak těžké nebylo. Příklady mých požadavků: Atmosférický motor, víceprvek vzadu, analogové budíky, nastavování hlasitosti a klimatizace tlačítkem/kolečkem, žádný filtr pevných částic. Opravdu Ti nepřipadá, že takových vozů rychle ubývá a že v rámci ojetin je takových vozů víc, než v rámci těch nových?
Šestiválce jsem tam přidal proto, protože jsem přesvědčen, že je to ten samý případ - kdysi jich šlo koupit hromada, dnes snad už jen v prémii (tudíž za vyšší ceny) - pokud jsi tedy někdy před 4mi lety koukal po šestiválcích, porovnával jsi třeba nové Opely a Škodovky s cenou kolem 800k s ojetinami. Ještě před dvěma lety jsi porovnával Opel za 800k s ojetinami, ale dnes už můžete mít buď šestiválcové BMW za 1,45M, MB či Audi za podobné peníze, nebo ojetiny vozidel, která kdysi stála nová těch 800k.
To, že jsou dnes auta v globále dostupnější, to je jasné a nikdo to tu nerozporuje, ale my zde porovnáváme modely navzájem v rámci celého aktuálního trhu. Základní verze jsou dnes dostupnější, pro ty nejvýkonnější to ale platí taky. Pozice některých poctivějších technických řešení se ale v rámci modelů posunuje ke dražším verzím a proto tvrdím, že to některé může tlačit ke koupi ojetiny.
Příklad k těm 6V: Cena auta klesne např o 50% za 5 let - 2015 Nové 800k, staré 400k, 2017 nové 800k, staré 400k, 2019 nové 1,45M, staré 400k. Už chápeš?
Ta nová 2-er měla ceníkovku kolik, když jsi ji kupoval? Cílová cena není relevantní, stejnou slevu Ti mohli dát i jinde, porovnávejme ceníkové.
Keď máš takéto požiadavky na auto,tak iba hľadať nič iné ti neporadím,mne napr turbo motor robí iba radosť a myslím že aj tá spoľahlivosť je už vychytaná.
Výkonové spektrum čo kedysi pokrývali R6,V6 motory teraz zľahla pokrývajú R4 turbá,takze 6 hrnky sa troška poriedili.
Já jen tvrdím, že díky regulacím a moderním trendům ve vozidlech mnoho lidí prostě jednodušeji najde auto, které jim vyhovuje, mezi ojetinami, než mezi novými.
A V6 nikomu nenutím, byl to jen jeden z příkladů, ani já ne něm netrvám. Upřímně by mi ani nevadil tříválec, pokud by byl dobrý, tyto předsudky nemám 😉.
A k té reálné ceně - Zmiňuješ tu konkrétní reálnou cenu jednoho vozu, který jsi koupil, ale viděl jsem tam tendenci, porovnávat ji s ceníkovou cenu vozu jiného. Taky mě zajímá reálná cena, ale tu nikdy nebudeme znát, dokud to auto nebudeme chtít koupit, proto nám nezbývá nic jiného, než porovnávat ceníkové ceny a předpokládat, že výsledná sleva bude všude zhruba stejná (v reálu to nebude moc jinak).
Kolik stál kdysi Megane? (nebo adekvátní model tehdy) A kolik stojí dnes?
Co třeba Octavia? Opravdu kdysi šlo sehnat Octávii za 332k? Nebyla, byla za 350k, takže nárůst ceny je nižší, než u BMW s šestiválcem (konkrétně 25😖 - a taky bala slabší a hůř vybavená, než dnešní základ, to platí ve všech vozech.