Ekonomika
tak na rozdiel od fiatu renault vyvija, vyraba, predava, stavia nove zavody, rozsiruje kazdym rokom nove predajne lokality .. tu a tam uz maju aj elektormobil a aj nejake tie hybridy su uz na ceste ... a to sa nejako musi prejavit.... jak som renault moc nemal v laske tak cim dalej tym mi pride zaujimavejsi do buducna ( nikdy nehovor nikdy .. uvidime ake bude nove clio ) --- a naopak niektore znacky ktorym som roky fandil ( a mali kedysi uzasne vozy ) ma uz dnes nechavaju chladnym... ale asi to tak ma byt ...
renault :yes:
renault :yes:
Co z toho, ked hybridy nie su u nas dostupne 😄 Ostatne mi pride ako euforia na Renault, ze uz sa to konecne nekazi.
ja som zvedavy na nove clio ... vraj bude aj v hybride... elekricke zoe je u nas kusok drahy spas ale minule ( no tak este na jesen to bolo ) som ho videl u nas v kupeloch Štós take sive vcelku nenapadne velke "male vajicko" ale ako elektroauto ako vidime uspechy v eu ma slusne :yes:
Panejo, Renaulty se naposledy kazily do roku 2005, to je třináct, čtrnáct let (podle toho, jak vnímáš letošní rok). Tak tu nemel kraviny jen proto, že zrovna tobě teče voda na okýnko.
Podej si ruce s Adou, oba stejní retardi.
Podej si ruce s Adou, oba stejní retardi.
Ved ano, kazili sa a uz sa nekazia, dokonca su na poprednych prieckach spolahlivosti, tak zavladla euforia, ze uz je vsetko v poriadku.
Máš jednoduchý život, máš mokré okno, kúpil si si uskákaného scenica, možno sa stačilo predtým povoziť, slušne poďakovať a kúpiť si napríklad to picasso :-!
Ved to, ze som kupil aj to Picasso 😄 Priznavam, ze ludia, co nemaju moznost skusit ine auta, mozu byt spokojni. A to je pritom zatracovany obycajny Citroen. V inych som v zivote nesiel, ale pochybujem, zeby boli Touran, Zafira, Carens, Cmax vyrazne horsie.
V živote s v iných nešiel, ale Renault je najhorší... Čo dodať.
Je horší ako Citroen, z ktorého sa každý "odborník" smeje. Nehovorím, že najhorší, ja mam svoj Scenic rád, len ma mrzia tie chyby 😄
Nevšimol som si, že by tu niekto predtým zatracoval obyčajný citroen, alebo že by sa niekto posmieval, minulú generáciu C4P som mal cca 7 rokov a tých mínusov vzhľadom k použitiu bolo z môjho pohľadu málo. Keď som kupoval súčasné auto, tak skrz dizajn aktuálneho C4P, beznádejnú zastaralosť C4 a zmenu mojich priorít (momentálne MPV nevyužijem ani nepotrebujem) sa dostal citroen mimo môj výber. Zakydané okno by na tomto výbere nezmenilo nič. Zakydané bočné okná počas dažďa má fakt kopa produkcie, len stačilo napísať hneď ,že v inom si nešiel.
Tak MPV zrovna tímhle neduhem moc netrpí, mám za sebou C4GP, P5008 a teď nový Touran a že by se nějak moc špinila okna (mimo zadního) nebo zrcátka za deště jsem si moc nevšiml. Jo třeba Octavka, to je něco jiného 😉
Jinak Renault šel za posledních 10 let sakra nahoru a úspěch mu vážně přeji. Mě se nový Scénic líbí, až na ty 20" kola (17- 18" by byla vhodnější). Obměnil celé portfolio modelů a má co nabídnout (poměr cena/výkon). Jen ten znak by se měl vrátit do 60tých let, i to ze 70 je hezčí něž to současné.
[odkaz]
Jinak Renault šel za posledních 10 let sakra nahoru a úspěch mu vážně přeji. Mě se nový Scénic líbí, až na ty 20" kola (17- 18" by byla vhodnější). Obměnil celé portfolio modelů a má co nabídnout (poměr cena/výkon). Jen ten znak by se měl vrátit do 60tých let, i to ze 70 je hezčí něž to současné.
[odkaz]
Tie 17-18" kolesá by už na ňom vyzerali stratene, nemyslíš? Veľké kolesá zdárne rozbíjajú veľké plechové plochy a asi o to dizajnérom šlo, keď si veľké kolesá dali ako podmienku pri návrhu Scenica.
Podoba loga je vecou vkusu. Možno keby bolo decentnejšie, nie tak veľké, pôsobilo by lepšie.
Podoba loga je vecou vkusu. Možno keby bolo decentnejšie, nie tak veľké, pôsobilo by lepšie.
No třeba ty 18” by byli akorát i co se týká komfortu 😉
Myslel som tým, že menšie koleso by znamenalo menšie výrezy na kolesá a teda viac plechu, a nejak sa mi tá predstava nepáči. Vonkajší vzhľad Scenica by to asi dosť poznačilo.
Mimochodom, výška bočnice pneumatiky Scenica je vraj rovnaká ako na sedemnástkach.
Mimochodom, výška bočnice pneumatiky Scenica je vraj rovnaká ako na sedemnástkach.
Ja Scenica jel a není nikterak méně komfortní než moje Picasso, možná bych si i dovolil říci, že je Scénic na příčných ostrých nerovnostech lepší, ale rozdíl je minimální. A už jsem to tu psal asi 20x a marně, ale 20 guma stroji v Renaultu stejně jako 17 na Megana nebo Picasso, takže všem těm, co tu remcaji doporučuji vyzkoušet a ověřit, neplacat nesmysly. Scénic má problém jinde proti Picassu. Ale to je asi dáno tím, že Citroen už nic většího klientele nenabízí, supluje i C8, Renault má ještě Espace.
A isli ste s tym na dialnici s rodinou? Lebo v malych rychlostiach problem nie je, len potom zacne vyrazne hucat aerodynamicky hluk a rozdiel v komforte sa zvysuje. Komfort nie je len tlmenie nerovnosti.
Aha, takže vo vyšších rýchlostiach ten hluk trasie autom? :-! >😒]
Nie, trasie v nizsich rychlostiach na nerovnostiach (a drncia skla a palubna doska). Vo vysokych rychlostiach ide pekne, preto ma mrzi, ze to tak huci a neodladili to a nevahaju to predavat. A este na to neupozornia (recenzenti si to vsimli, ale hovoria o "miernom" hluku). Bezny clovek si to kupi a realne nema ako vyskusat, lebo prave vtedy nemusi prsat a s testovacim autom asi nechodi na dialnice (to moje testovacie bolo nove, tak som ho nevytacal na 150+ km/h a netusil som, ci ma na prenosnych znackach nalepku na dialnicu). A potom su z toho problemy. To je Renault, nic viac, nic menej. Robia to aj ini. To je jedine, co mu vycitam. Preto aj cela tato diskusia zacala, lebo Renault ma vo firemnej politike, ze kasle na komfort, alebo to ma na nizkych prieckach a ludia si to postupne budu vsimat a predaje by mohli klesat. Alebo si to ludia nevsimnu a predaje klesat nebudu. Uvidime
Kokos toto snáď nie je pravda... :-!
Ale pravda to je. Co nedokazete pochopit? Uplne ste mimo, iba urazate. Co na tom nie je pravda? Okrem hluposti, co pisete.
FCA robí to čo treba, aby dosahoval zisk. Že to odskákali niektoré z jeho značiek je očividne nutnosť. Fiat samotný vyrába to na čom zarába a aj keď tá ponuka je obmedzená a nepáči sa mi to, tak je to spôsob ako prežiť. Proste Fiat už nikdy nebude takým akým bol ešte nedávno.
Áno, presne tak ako píšeš. A Fiat v tom nie je jediný, napr. Citroeny stratili prakticky všetko, čo vyznávali dlhé predlhé desaťročia, možno aj storočie celé...ponadávali sme, posmútili, zatlačili v oku slzu nostalgie, a život ide ďalej...
Jenže na druhou stranu, ty Citroëny se prodávají. Kdyby stále slepě bazírovali na tom, co vyznávali dříve, tak už dnes žádný Citroën není, nebo by to byla jen další značka pro číňánky.
Áno, zrovna o tom píšem. Výroba áut je drahý a riskantný biznis, jednoducho musia robiť to, čo sa predá, inak by to mohli rovno zabaliť.
Akurát si myslím, že Renault, aj keď sa mi nepáčia všetky jeho súčasné modely, ide na to trochu lepšie a má atraktívnejšie autá. Aspoň z môjho pohľadu.
Akurát si myslím, že Renault, aj keď sa mi nepáčia všetky jeho súčasné modely, ide na to trochu lepšie a má atraktívnejšie autá. Aspoň z môjho pohľadu.
Dam priklad, v Citroene aj v Renaulte mam sedadla s masaznou funkciou. V Citroene to masiruje celu cestu (2 alebo 3 hodiny) a bol som spokojny, tak som si take sedadla objednal do Renaultu. V Renaulte to masiruje 10 minut 😄 Potom to treba znova zapinat (hrabat sa v menu). Tak ktora automobilka na to ide lepsie? Samozrejme, ze v Renaulte na to neupozornuju, a v zivote by mi nenapadlo, ze to moze byt aktivne maximalne 10 minut. Aj to je rozdiel filozofie v komforte.
Mimochodom, mal som megana minulého (generation) a mám aj súčasného. Jediná výčitka smeruje k občasnému vŕzganiu piatych dverí - sú z laminátu, snáď bez kúska železa a keď zliezaš z obrubníka, tak sa vplyvom (zrejme) krútenia prejaví mierne škrípanie. V interiéry ani exteriéry som si približnú montáž nevšimol, čo neznamená, že časť automobiliek to nerobí presnejšie a precíznejšie.
Ešte by ma zaujímal ten nekomfort a filozofia, keď sa pozerám na predaje, tak +- stále stúpajú, takže až také zlé to zrejme nebude 😉
Predaje stupaju, ale ludi povazujem za potrebne varovat, nech si to dobre rozmyslia. Aj do diskusie prinasam skusenosti a analyzujem tento stav. Uvidime, co prinesie buducnost.
A že je Scenic tvrdý, je taká absolútna kravina, že ani cenu sa o tom baviť. Sadni si do Tourana a zistíš, čo je tvrdé. Ak sa nemýliš, tak potom jednoducho klameš. Nebezpečné chyby nebudú v Renaultoch, ale skôr v tvojej hlave.
Renault je pravdepodobne najlepšia autofirma čo sa týka úžitkovej hodnoty a kvality za premeranú cenu, ľudia to vedia a preto predaje stúpajú, detto Dacia,
najhoršie je na tom práve VW, on bude určite ich fanda, tak ho tento vývoj se/hnevá/rie
Taky je zajímavé, že ten problém máš jen ty sám, a nikde se o něm nemluví jako o něčem nebezpečném. Kupodivu to samé dělají třeba boční okna na Octaviích a Fabiích, které máme v práci.
A přiznám se - radši ať má auto svolávací akci nebo i více, než když výrobce jeho problémy zatajuje a nepřizná.
Daňou za sklon toho okna bol prístup do motorového priestoru, ale tam sa naštastie moc rýpať netrebalo :-! >😁
A mimochodom, už nič neriešim, už si robím z teba srandu pre ten tvoj urputný boj za spravodlivú vec. >😁
prikladam ukazku (este v relativne dobrom pocasi, na ilustraciu)
[odkaz]
Pak teda existuje ještě jedno - že ty jsi id.iot.
[odkaz]