Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz G 55 AMG: omlazení brutálního off-roadu

18 komentářů

Blue Sun
No jo. Já taky současnou dobu nechápu, proto nechápu luxusní G AMG a ještě méně nemožné CLS. A úplně nejméně BMW X6.
jenze si vem dnesni dobu...do opravdovyho terenu uz jezdi jen fajnsmekri, co si koupi hlavne starsi opravdovej off road a za pár dalších desítek až stovek tisíc mu tu pruchodnost jeste zvysi.

nic to ale nemeni na tom, ze G od Mercedesu je nejvetsi kotel, kterej mercedes dela...a na mensim stupniku pod G je CLS :yes:
Blue Sun
Škoda je, že z opravdu kvalitního offroadu se stala stylovka pro zbohatlíky. Já si nedovedu představit, že bych s touhle verzí vyrazil do terénu tak, jako s G z roku 90. I přes všechny uzávěry diferenciálů a moderní elektroniku je podvozek jiný a otloukat luxusní karoserii a lakované nárazníky o větve a kameny by asi nikdo nechtěl. Smutný osud kvalitního stroje.
cuisine
a když už tu "offroadím" tak ještě jeden facelift [odkaz] ... ale nevim esi model 2005 nebyl sympatičtější ;-\
cuisine
hmmm tak tohle je vskutku klasicka .... stejná jako defender nebo hzj ... dá se mu vytknout spousta věcí, ale to stejně nezmění na tom že G je pro mě jedna z ikon automobilů ... jen škoda že není G 65 AMG 😄 :yes:
cuisine
[odkaz]
Krabice se mi nikdy nelíbila... :no:
JFK
blbost, W460 mel akorat Zirngiebel >😒] >😒]
Lukas00
to ani omylem. doktor jezdil s 463-kou
gld
Také dačo ako Toyota Land Cruiser ti dačo hovorí daníček? Rozšír si obzory a svoj zoznam luxusných off-roadov..
T613
V každém případě to bylo jediné co v tom seriálu stálo za ten filmový materiál >😒]
Ricardo
Ale ten měl myslím ještě W460
Emel
Nemám rád SUV. A i proto se mi líbi G - je to pravý off-road. Funkcionalistický design v té nejčistší podobě, kvalita a preciznost.

Ve verzi AMG samozřejmě neudělá ostudu ani při cestě do opery, kupovat si ho ale na ježdění po městě a po dálnici je ještě úchylnější než u běžných SUV 😃.
T613
a největší hvězdou byl Doktor z hor! :-!
Samuel
z mercedes G jazdi dost prominentov ako brad pitt alebo je sluzobne auto krala dubaie "al maktum".
wondog
No dobre uz si sa urobil, tupec?
To ti dava GTI domace ulohy? aby si sem pisal ody?
Jedine s cim sa mi spaja MB G su mafianske skupiny na Slovensku a ze si ho dal ten cigan aj s nimi do klipu aby bol cool

Kazdopadne to musi byt super auto, len na Slovensku ma nastrbenu povest vdaka ludom spomenutym vyssie
da_b0mb
G55 AMG v Top Gearu - kdo to jeste nevidel, at mrkne, je to hodne povedeny [odkaz]
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.