Novinky
Blue Sun
0
No jo. Já taky současnou dobu nechápu, proto nechápu luxusní G AMG a ještě méně nemožné CLS. A úplně nejméně BMW X6.
Přejít do diskuze
jenze si vem dnesni dobu...do opravdovyho terenu uz jezdi jen fajnsmekri, co si koupi hlavne starsi opravdovej off road a za pár dalších desítek až stovek tisíc mu tu pruchodnost jeste zvysi.
nic to ale nemeni na tom, ze G od Mercedesu je nejvetsi kotel, kterej mercedes dela...a na mensim stupniku pod G je CLS :yes:
nic to ale nemeni na tom, ze G od Mercedesu je nejvetsi kotel, kterej mercedes dela...a na mensim stupniku pod G je CLS :yes:
Škoda je, že z opravdu kvalitního offroadu se stala stylovka pro zbohatlíky. Já si nedovedu představit, že bych s touhle verzí vyrazil do terénu tak, jako s G z roku 90. I přes všechny uzávěry diferenciálů a moderní elektroniku je podvozek jiný a otloukat luxusní karoserii a lakované nárazníky o větve a kameny by asi nikdo nechtěl. Smutný osud kvalitního stroje.
a když už tu "offroadím" tak ještě jeden facelift [odkaz] ... ale nevim esi model 2005 nebyl sympatičtější ;-\
hmmm tak tohle je vskutku klasicka .... stejná jako defender nebo hzj ... dá se mu vytknout spousta věcí, ale to stejně nezmění na tom že G je pro mě jedna z ikon automobilů ... jen škoda že není G 65 AMG 😄 :yes:
Také dačo ako Toyota Land Cruiser ti dačo hovorí daníček? Rozšír si obzory a svoj zoznam luxusných off-roadov..
Nemám rád SUV. A i proto se mi líbi G - je to pravý off-road. Funkcionalistický design v té nejčistší podobě, kvalita a preciznost.
Ve verzi AMG samozřejmě neudělá ostudu ani při cestě do opery, kupovat si ho ale na ježdění po městě a po dálnici je ještě úchylnější než u běžných SUV 😃.
Ve verzi AMG samozřejmě neudělá ostudu ani při cestě do opery, kupovat si ho ale na ježdění po městě a po dálnici je ještě úchylnější než u běžných SUV 😃.
z mercedes G jazdi dost prominentov ako brad pitt alebo je sluzobne auto krala dubaie "al maktum".
No dobre uz si sa urobil, tupec?
To ti dava GTI domace ulohy? aby si sem pisal ody?
Jedine s cim sa mi spaja MB G su mafianske skupiny na Slovensku a ze si ho dal ten cigan aj s nimi do klipu aby bol cool
Kazdopadne to musi byt super auto, len na Slovensku ma nastrbenu povest vdaka ludom spomenutym vyssie
To ti dava GTI domace ulohy? aby si sem pisal ody?
Jedine s cim sa mi spaja MB G su mafianske skupiny na Slovensku a ze si ho dal ten cigan aj s nimi do klipu aby bol cool
Kazdopadne to musi byt super auto, len na Slovensku ma nastrbenu povest vdaka ludom spomenutym vyssie