Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault bilancuje: Dacia Logan je úspěšný projekt

6 komentářů

MajoThePuk
Odhliadnuc na to ze to je dacia, urcite nedostane dizajnersku cenu ani niec..ale treba mu uznat, ze to je kus auta, co sa tyka pomeru cena/uzitocna hodnota, ponukne osvedcenu techniku z clia ci thalie, je to to iste..pre normalnu rodinku maximalne postacujuce vozidlo s velkym kufrom, v doplnkovej vybave celkom fesne...ale nic pre mna :-!
Ja jsem Dacii fandil od začátku, je vidět, že i přes nepříliš pěknému designu se tohle auto uchytilo. Kombík MCV je víc než povedený, rovněž VAN a pick-up za málo peněz udělají velkou službu a nakonec Sandero - vydařenej hatchback pro mladý proč ne. Bravo Dacia, Bravo Renault :yes: :yes: :yes:
RS
Sandero mi právě přijde pěkný provar. Logan mi nevadí a chápu ho jako levné auto takzvaně z dílů co kde najdu. Na Sanderu se už pracovalo více a snaha byla i na designu, ten je ovšem kamenem úrazu a vypadá tak na konkurenci Ladě Kalina nebo 10let staré Corse ;-\
Doveze kam má a když ne, tak si ho člověk dokáže sám opravit. Tohle je n-krát lepší volba než auto z bazaru.
ladlen
Tak o tej oprave by som s úspechom pochyboval, neopravíš si ho sám takisto, ako si sám neopravíš ani Felíciu, proste s motorom už dnes laik nepohne, hoci by bol aj talent.
ZdeněkSvoboda
Kolega z práce si koupil toho kombíka.
Prostoru hodně, horší s výbavou, ale za ty peníze???
Nelíbí se mu vzhled auta, ale koupil si ho kvůli prostoru a kufru.
já osobně bych si ho nekoupil, ale on je s ním jinak spokojen.