Novinky
Futurista
0
Jo, něco jsem se Spartakem po dědovi najezdil, to byla škola... A jelikož byl děda automechanik a koumák, měl jsem tam i tempomat na páčku. >😁 Slzička mi ukápla, když jsem ho musel dát za pár tisíc pryč. Dneska bych byl pomalu milionář... 😒
Ada je zase tady
0
Vysvětlí mi někdo po 60-ti letech, proč měl Spartak i Octávie otočená ramínka stěračů jako pro levostranný provoz?
Futurista
0
To me nikdy ani nenapadlo, protoze jsem se spis vzdycky modlil, aby neprselo, protoze na ta tahla uprostred palubky moc spoleh nebyl. A kdyz byl, stejne bylo kulovy videt. Ale za krasnyho pocasi jsem byl po republice za stramaka. Ja mel krasne modreho, nadhera...
kalousek
0
Já teda vidím že osy jsou umístěné souměrně od středu auta. A vzhledem k omezenému rozsahu kyvu stírátek je asi lepší tahle poloha, kdy je levé stírátko přímo před řidičem
Jo -kombík tehdá ve služebnách tehdejší bezpečnosti dokázal s drobnými opravami najezdit bez problémů 800000 km. A dnes? Posuďte sami. Po 5 letech odpis.
No zase trochu zpátky na zem... 800tis moc octavií opravdu nenajelo, a s drobnými opravami uź vůbec >😁
Spíš byl jiný přístup - aut byl relativní nedostatek a tak se udržovala v chodu déle, navíc se běžně dělali totální generálky čemuž napomáhala i rámová konstrukce - karoserie se vyráběla jako normální ND, motor se co 100tis zgenerálkoval a jelo se dál.
Spíš byl jiný přístup - aut byl relativní nedostatek a tak se udržovala v chodu déle, navíc se běžně dělali totální generálky čemuž napomáhala i rámová konstrukce - karoserie se vyráběla jako normální ND, motor se co 100tis zgenerálkoval a jelo se dál.
Určitě článek bude číst nějaký sběratel, který tohle auto má a mohl by o něm vyprávět v reportáži ČT. Ozvěte se mi, prosím, do SZ. Děkuji i za tipy!