Novinky
Pierro
0
Zdar vespolek panstvo, nemáte někdo podrobnější info jak vlastně má vypadat liftovaná okta??
T613
0
netuším, ale čekám jemné retuše jako tomu bylo u první generace
pedro26
0
Tak jsem to dnes poptal u člověka, který ji už viděl a prý je to ze předu menší Superb - nový světla, maska, nárazníky, nový sedačky, nový hlavovky, Stejně tak viděl i Yetiho a ten je hodně podobný tý studiji. Já zase viděl Supa v kombajnu - bohužel pod plachtou, ale stačilo to na zjištění základních proporcí - loď jako blázen. Yetiho jsem taky viděl pod plachtou a ten mi připadal jako nafouknutej Roomster.
Slevy slušné, výbava zdarma potěší, ale škodovkáři kteří nakoupili před měsícem za původní ceny musí skřípat zuby ... >😁
kdo na to má tak nepočítá, kdo na to nemá koupí ojetinu. Těch několik málo kteří jsou mezi tím možná díky akci změní názor. Celkově ale nemá smysl dělat akce, žádný boom v prodejích oktávek to nezpůsobí.
Ja si myslim, ze Octavia vseobecne nepotrebuje zlavy, pretoze sa to predava ako chlieb. Ak nie jednotlivci, tak firmy to nakupuju po desiatkach (stovkach) a to im drzi prve miesto. Ja osobne by som Octaviu nekupil ani za 55 Sk, pretoze ma zlu povest. Octavka je auto pre ludi, ktori si potrebuju zvysovat svoje EGO tym, ze kazdemu na ceste daju najavo vykon 1,9 (resp. 2,0 TDI) a jazdia velmi agresivne, nezodpovedne. Moja Honda ma 200 koni, no este ma nikdy nenapadlo jazdit tak agresivne ako obchodaci na Octaviach. :no:
To by som nezvaloval na auto, ale na ten medzikus medzi volantom a pedálmi...Vo cseobecnosti platí, ze najlepsie terénne auto je sluzobné auto a ci to má 500 koní alebo 50, treba z toho vyzmýkat co to dá, kedze to nie je moje...Taká je zial povaha ludí, auto za to nemoze.
ano suhlas....ovsem prave Octavia je najcastejsie sluzobne auto. Sedime na terase a prebehne okolo Octavka a 20 ludi zamrmle, ze zase "psycho v ochcafke" a podobne narazky. Vseobecne ludia nadavaju na Skodovky. Vcera som bol v autocistiarni zaniest auto a chlap mi hovori, ze este dve po.ebane octavky a zacnu cistit moje. Som sa spytal, ze preco po..... a on mi povedal, ze co Octavia, to *** za volantom. Chcel som namietat, ze asi vsetci nie....no nic som nepovedal, suhlasne prikyvol a dal som mu kluce od Hondy
Octavia nemusi byt zle auto, ovsem ten IMAGE a povest - brrrrr 8-s
Octavia nemusi byt zle auto, ovsem ten IMAGE a povest - brrrrr 8-s
>😁 >😁 úplnej andrzén, čoveče, ještě jsi měl dodat něco v tom smyslu, že jak uviděl klíčky od Hondy... s porozuměním se usmál a řekl, "konečně opravdový řidič." Pak kamera švenk, zapadající slunce nad myčkou, a drsný hondař v jeho odlescích odchází na kafe. Jedno oko nezůstane suché. 😉
Zrovna já se občas koukám na jednoho vymaštěnce v Hondě (Civic), který mi gumuje pod okny a je schopen na parkoviši vyvinout rychlost vyšší, než je povolena ve městě.
Holá hlava, sluneční brýle a nátělník. Chodí jak kdyby měl pod paží ježky.
No typický řidič Hondy. Tak nějak si představuji tebe.
Holá hlava, sluneční brýle a nátělník. Chodí jak kdyby měl pod paží ježky.
No typický řidič Hondy. Tak nějak si představuji tebe.
S prodeji naprostý souhlas. V našich zemích (ČR a SR) bude Oktávie ještě hodně dlouho na špici prodejů ve své třídě. Ale rozhodně s tebou nesouhlasím s tím, že oktávka je pro lidi, kteří si chtějí zvyšovat ego. Oktávka je u nás ideální rodinný anebo i manažerský vůz. Že s ní jezdí blbci je dáno mimo jiné i tím, že těch aut je na silnicích takové množství. Ono nějakého toho blbce najdeš za volantem asi jakékoliv značky. Jen u těch škodovek jich logicky asi bude víc. Je to přímá úměra. Jinak tě jen šlechtí že právě ty jezdíš s dvousetkoňovou hondou slušně. Ale nechápu proč právě obchoďáci jsou u tebe tou neslušnou skupinou lidí. Proč právě obchoďáci?? Já si teda agresivního řidiče představuju uplně jinak... 😐
samozrejme zovseobecnujem. Dnes mi pri zaradovani sa na obchvat dala octavia prednost - pribrzdil a zablikal. Som normalne cumel a samozrejme som mu 5x podakoval >😁
Vacsinou mam dojem, ze prave oni sa tlacia a nechu byt tolerantni.
A preco prave obchodaci? Ja neviem kto v nich jazdi - ale chodia k nam do firmy desiatky otravnych dilerov a kazdy ma octavku
Vacsinou mam dojem, ze prave oni sa tlacia a nechu byt tolerantni.
A preco prave obchodaci? Ja neviem kto v nich jazdi - ale chodia k nam do firmy desiatky otravnych dilerov a kazdy ma octavku
čiastočne s tebou bohužial súhlasím. Štatisticky je sice velká pravdepodobnosť, že v Oktávka bude jazdiť viac dementov, lebo ich je proste na cestách viac ako napr. Accordov. Bohužial aj moje skúsenosti sú také, že v prípade Oktáviek ide o signifikantnú štatistickú odchýlku. Proste to auto akosi priťahuje "divných" vodičov. Keď som naposledy išiel z Prahy do Mělníka (je to cesta medzi samými dedinami) išla pekne kolóna aút (z druhej strany tiež), všetci v obci 50, mimo obce 80-90. Držali sme si rozostupy, všetci videli že nemá cenu predbiehať, tak sme sa zbytočne nestresovali. Až kým se medzi nás z vedlajšej cesty nenapojil borec v Oktávke, nalepil sa mi na kufor, musel ma proste predbehnúť, aby sa potom nalepil na kufor toho predo mnou, a vliekol sa za ním 10 Km, aby sa mohol nalepiť na kufor toho pred ním a vliecť sa ďalej ... 😢
Me tohle udelal ridic Renaultu, znamena to ze vsichni ridici Renaultu jsou id.oti? (dosadit si muzes jakoukoliv znacku)
Tu nikto netvrdí, že všetci piloti Oktáviek sú *. Sám poznám ludí ktorí majú Oktávku ako súkromné auto a jazdia slušne. Bohužial ale v tých Oktávkách je jednoducho vyššia pravdepodobnosť stretnúť "borca". Odpoveď na to sa može práve skrývať v oblubenosti Oktáviek vo firmách - a keď niečo nie je tvoje vlastné, správaš sa k tomu proste inak.
Já, bohužel, potkávám plno blbců v Hondách. Starší vytuněné i nevytuněné Civicy, Preludy a Accordy. Ale kvůli tomu se mi nepřestanou líbit současné Hondy.
Totéž se týká Peugeotů (205 a 405/406), VW, Fiatů, Alfy Romeo, Mazd a dalších a dalších. Všude se najde dost blbců, kteří dělají značce špatné jméno.
A pak se najde jeden antiVW2, který si na tom postaví protiškodováckou kampaň. Problém je, že to auto nemůže ani za dealery, ani za své ceny, ani za hlupáky, kteří je řídí. Nakonec je vždycky chyba v lidech... i v tobě.
Totéž se týká Peugeotů (205 a 405/406), VW, Fiatů, Alfy Romeo, Mazd a dalších a dalších. Všude se najde dost blbců, kteří dělají značce špatné jméno.
A pak se najde jeden antiVW2, který si na tom postaví protiškodováckou kampaň. Problém je, že to auto nemůže ani za dealery, ani za své ceny, ani za hlupáky, kteří je řídí. Nakonec je vždycky chyba v lidech... i v tobě.
Standardný postup pred faceliftom, ozivit záujem o dlho predávaný model. Alebo ze by reakcia na dotahujúcu sa Kiu Cee´d ? 😉
Inak kombinácia Octavia 1,8 TSi Ambinente má iba málo konkurentov.
Inak kombinácia Octavia 1,8 TSi Ambinente má iba málo konkurentov.
Proč Kiu, když teď může mít Oktávku každý? Za necelých 400 klacků! Fantastická cena na fantastické plasty ve fantasticky ergonomickém interiéru s fantastickým designem. Tak proč Kiu? >😁
Konečně se ty ceny začali blížit realitě. Jsem zvědavej na ten facelift, tahle Oktávka je podle mně zatím nejhezčí výtvor z MB, ale jestli bude nová v duchu Roomster/Fabia2/Superb, tak to se mi asi líbit nebude.
Konečně se ty ceny začali blížit realitě. Jsem zvědavej na ten facelift, tahle Oktávka je podle mně zatím nejhezčí výtvor z MB, ale jestli bude nová v duchu Roomster/Fabia2/Superb, tak to se mi asi líbit nebude.
O2 se prodává dobře, k velkým změnám tak není důvod. Navíc dosavadní lifty (O1, Fábka1, Superb1) nebyly nijak výrazné. Takže velké změny nečekejme, změní se možná světla, mřížka chladiče, víc asi čekat nelze. Spíš by se slušelo udělat něco s nabídkou motorů.
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale 507, neblúzni, predstav si, že už aj ceed znížil ceny, napokon, ak si dobre pamätám, nie tak dávno si aj iné slová o ňom hovoril, ale ak je Octavia(nič proti nej)najkrajšie auto, s najlepším interiérom a najlepším motorom 1,8 TSI, tak potom nemám slov. Veď Audi, BMW, Mercedes, Lexus, Chrysler, Jaguár atď sú zrejme len nejaké nepodarené repliky Octavie. >😁 >😁 >😁
Kto sa to tu ozýval, keď LEX zlacnel a radil ho tým pádom k mainstreamu? Analogicky teda môžeme deklasovať Škodu a postaviť ju na úroveň Hyundai??
Škoda má naďalej môj obdiv, tento krok považujem za fér voči Čechom, ktorým kus tejto značky patrí a teším sa, že ceny v CZ a D sa približujú.
Škoda má naďalej môj obdiv, tento krok považujem za fér voči Čechom, ktorým kus tejto značky patrí a teším sa, že ceny v CZ a D sa približujú.