Novinky
TT
8
Ja neviem, v tých gumách to má aj nejaký vzduch, alebo to už jazdí s plnými obručami?
..ta úvodní fotka je teda mazec..fakt nádhera
Myslíš tu omalovánku od X-Tomíka ? 😄 To zas doufám, že realita bude lepší.
za mna prave ta chromova lista dava smrnc tomu novemu face-u santa fecka... takze toto cierne plastove cosi sa mi uz nepaci ... a vlastne ani audiny s tmavou maskou sa mi nelubia.... klasicka chromovana maska ( alebo tie chromovane lemy ) je vzdy krajsia :yes😒br />
PS: nastastie toto je zase len X-tomi .. takze v pohode 😉
PS: nastastie toto je zase len X-tomi .. takze v pohode 😉
tj. že něco není a jednou bude, navíc je to sportovní a z Asie...jsem věděl, že je tu Kolman.l
Hlavně by Hyundai mohl představit v ceníku i30 HB >😒] 😉
„S naší paletou pracujeme tak, jak český zákazník ocení. Hyundai i30 liftback není až tak aktivně nabízen, výrobně však existuje. Kdyby do showroomu přišel zákazník, který chce třeba liftback s motorem 1.4 T-GDI, tak s tím podnětem pracujeme. Takový zákazník však nepřišel,“ řekl Vošický. Jak by čeští dealeři s podnětem pracovali, šéf českého Hyundaie neprozradil.... 😉
To je hnus ta mazanice od pana Kolmana. Vypada to jak rakovina konecniku a jeste je to hovnaj. Jdu si radeji cist sport. Davat sem takove prasarny , to mi hlava nebere :no:
Je to škoda, že se letos nedočkáme například avizovaného Tucsonu N, nemyslíte? Já měl to štěstí a projel se v i30n a byla to opravdu bomba. Podle mě se jim divize N dost povedla, co myslíte vy?