Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Land Rover Discovery v drsnější verzi SVX se do výroby nedostane

5 komentářů

ericn
Kdy konečně tuhle designovou noční můru - umístění zadní značky LR opraví? Je to jak pěst na oko... odkaz na předchozí generace to vážně není :no:
3_diamanty
mne sa obecne novy discovery paci najmenej z celeho ich sucasneho portfolia ... ten cely jeho zadok je podla mna nie moc podareny 😒 .. pritom RR sport je fakt krasny alebo aj velky range ci mensi discovery sport..... ale ono to obcas proste nevyjde.... rovnako kym touareg je doslova az fesak tak na tigiho sa skoro ani neda pozerat... a takychto pripadov je viacej... za mna radsej discovery sport [odkaz] ... ved aj ten ma dnes uz 4,6m a ponuka az 6 miest... tak nejak vlastne cielenie sucasneho obrovskeho noveho discovery ani nechapem... navyse v jeho "vodach" uz radsej potom rovno RR sport ze jo :yes:
rokyta.p
Na trhu na to existuje přestavbový kit. Stejně jako třeba "Jeepovská" maska na Duster. Klasický velký Disco se mi taky nijak super nelíbí, ale třeba Disco Sport nebo Evoque jo.
ericn
Jo Disco Sport je v pohodě. Přestavbový kit je fajn, ale koupíš auto za 1.5mio + a budeš k němu kupovat přestavbový set hmmm ;-\
veverica
Je to nuda, japonske off roady mi prijdou lepsi...