Design
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeCitroën Ami One je maličký elektrovůz, který lze řídit bez řidičáku. Uvidíme ho v Ženevě
16 komentářů
del42sa
ke 100 letému výročí automobilky se mohli vytasit s lepším výtvorem než tohle, snad ten druhý koncept bude stát za to... ;-\
Vozítko s dĺžkou 2,5 metra tak na vyhradené cestičky - v premávke ho zvalcuje kde kto, sedieť by som v tom vtedy nechcel, a už vôbec by som do toho neposadil 16-ročného syna. Čelný náraz by v tom dopadol asi strašne, podobne zozadu.
Teória o jazdení bez vodičáku, a "bezpečnej" rýchlosti do 45 km/h je hlúpa a nebezpečná zároveň. V okolí občas vídam asi dva maličké Aixamy, nedosahuje to ani mestskú päťdesiatku a kam to príde, tam to len zavadzia. Horšie ako traktor, lebo ten je aspoň vidieť, tuná koľkokrát fakt nevidíš, čo vlastne tú premávku tak zaštuplovalo... A ak tam naviac bude sedieť teenager alebo babka bez vodičáku...pánboh s nami. Je fuk, či bude takýto vozík benzínový alebo elektrický, ale za takýchto podmienok mu povoliť jazdu v bežnej premávke je kravina.
V dnešnej dobe vidím ako minimum do mesta autíčko do štyroch metrov, čiže niečo ako Fiat 500 a podobne, Up! alebo kolínske trojčatá sú už pod mieru - a vidieť to asi aj na predajoch a následnom záujme o výrobu. [odkaz]
suhlas.... ako minimum je uz uplne v pohode pouzitrelne aspon nieco ako F500 alebo twingo ... proste normalne miniauto ... inak aj tie su dnes uz docela "velke" ved si len zoberme ake male bolo daewoo tico alebo "maluch" ... ci nejak ten starucky rover mini .. ono by so proste chcelo este taku tu skutocnu minitriedu okolo 3m ... ale tak ak to takto pojde dalej tak o 10 rokov miniatuo bude mat velkost golfu 3 ci nejakej feldy .... sila :😉 .. ale to inak aj tak nehrozi lebo miniauta uz stejne o par rokov podla mna uplne zaniknu... kedze biznis ma uz dnes daleko vacsiu moc ako skutocne potreby a zdravy rozum....
Problémem je především jejich vysoká cena. Za cenu, za jakou se prodává Aixam (250 - 370 tis. Kč) na toto vozítko dosáhne jen velmi omezený počet mladých. Mnohem přístupnější jsou pro ně motocykly do 50 ccm, jež nejenže nejsou bezpečnější, než čtyřkolky, ale díky své obratnosti "povzbuzují" mladé k riskantním manévrům.
Jako v úplně všech případech v automobilovém provozu nepředstavuje "velikost" těchto autíček problém; problémem je vždy chybějící tolerance, předvídatelnost chování a ohled na ostatní lidi za volantem, za řídítky i na chodce...
ja s tolenranciou na cestach nemam problem... povazujem sa za slusneho a zodpovedneho sofera... ale ked vidim ako sa na cestach ( a to nielen u nas ) jazdi ( doba je uz proste rychla a sialena a kazdy sa niekam bohvie kde plasi ako o zavod ) ... a kedze kazdy druhy sofer je zaroven aj nesmrtelny nadclovek a majster volantu v jednom alebo pre zmenu zase nejaky frustrovany nervak alebo inak "trafeny" tak to nejakej 2,5m makety auta by som svoje dieta ak by som mal nikdy v realnej premavke neposadil... ani za milion... proste nemyslitelne ... sialene
PS: inak ani do tohto by som uz dnes nesadol [odkaz] .. videl som to male zlte cinske elektro-cudo uz nazivo a ide z toho doslova strach ... neviem si predsatvit s tym jazdit bezne po rusnom meste a aj na obchvatoch a mat na zadku propritom nalepeneho nedockaveho az "nasraneho" range rovera alebo kludne co i len fabiu .. to musia byt soky na hlavu
osobne nie som za tieto makety... ked tak normalne uz s vodicakom a v normalnom aute pustit cloveka do premavky... tiez predsa nechodim s autom az dnu do nakupneho centra ked tam sa chodi pesi... a rovnako taketo makety by som tiez preto nepustal tam kde to pre nich nie moc vhodne .. teda v tomto pripade do realnej premavky