Ekonomika
Po rokoch sa opat vracia konfigurácia 1,9 L a 66 kW, to je skvelé >😒] Majitelia koncernových áut s 1,9 TDI z rokov 1990 az 2000 si mozu madlit ruky, aký skvelý motor majú, ked este v r. 2008 sa ako nový (!) bude predávat motor s objemom 1900 ccm a závratnými 66 kW. Co dodat...
mne se tomu snad ani n nechce verit, ze to je ten motor..😁 kroutak nepisi, ale max. vykon sedi 😄 takze od roku 92 stejny motor az do roku 08? 16let produkce jednoho motoru to se vidi asi uz jen u skodovek a generaci S120>Favorit>Felicie>Fabie... klobouk dolu hochum z koncernu 😉
Veru tak moje prvé auto bolo TIPO 1,9 TD so 66 kW myslím r.v. 1989 a ejha takmer po 20 tich rokoch je to tu späť.
staré krámy v ňom, tak týmto spôsobom veru VW Seatu nepomôže. Veď keby som ho náhodou chcel kúpiť, lebo naozaj nevyzerá na Foto zle, hlavne interiér, tak ani pri najlepšej vôli by som si z tých motorových nepodarkov nevybral. Diesel určite nie, a benzínový možno 1,6 16V, ale ani ten nie je žiaden zázrak. Kde sú 1,6 TDI CR, 2,0 TDI CR, 1,4 TSI a ďalšie, takto Seat zmešká prvý dobrý dojem a zase sa bude len potĺkať na chvoste v predajoch.Škoda. 1,2 HTP to nezachráni. >😁 >😁 >😁
Řekl bych že cena neni zrovna žádná bomba nato že se potřebuje Seat dostat výše v prodejnosti nezvolil nejlepší ceny a v tak silné konkurenci upadne v zapomění.Pár kousků určitě prodá ale to Seatu trn s paty nevytrhne.
V Nemcku se mluvi o V12 od zacatku prodeje, tady vedi pouze o V8Bi-Turbo, pritom prave dvanactivalec by mel dostat ve vrcholne verzi preplnovani take (o tom nevedi jiz zhola nic). Vis neco ty?
Jinak vím, říká se jim ledvinky od nepaměti, jen čekám, že mě Tatrovák zase sprdne ať neprudím >😁
Každému zde bylo jasné, že se jedná o retuš. Tudíž jsme hodnotili pravděpodobnou podobu, resp.vizi nového modelu. Pokud umíš číst tak to dokonce Webpaja v reakci na mou pochvalu přímo říká. Takže pokud by nová sedmička vypadala z velké části takto byl bych spokojen já, Webpaja a Dinar rovněž. Ještě něco mladý pane?