Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetá Škoda Superb II: Nejbolavější místo určitě uhodnete

96 komentářů

DonLabuznik
Já jsem si nedávno koupil dvojkovou Škodu Superb přes https😐/autobazar.biginzerce.cz/ a nedám na toto auto dopustit. V kombi je to moc krásné a praktické auto, které vám bude i soused závidět.
Ja Prvni 123
A citované kabely budou muskou.
Miroslav Dočkal
Doplňte si sami, ale nehledejte v evropě, spíš v japonsku..... A neni to Toyota, to ani náhodou.
Garmdasachurdin
Rozhodoval jsem se, jestli to či ono. Buď být patriot a Škodu, nebo chtít pořádné kus auta. Proto jsem udělal malou anketu. Můj kamarád jezdí taxi se Superbem v diesel 125kw. Má půl mega nalítáno, z toho on 300 tis převážně po Praze a zatím EGR, turbo i vstřiky původní. To mi však nestačilo, Mondeo je prostě koráb. Tak kámoš je automechanik, dělal spoustu značek a teď převážně dělá Škodu. Prý Best. Známý automechanik, co mi dělal občas Feldu, jednoznačně Superba. Tak jsem si řekl do třetice a narazil jsem na týpka v auto ESA u noťase, jak se hrabe v jedničkový Fabii. Říkám mu pane, Vy tu děláte nebo jen servisujete auta? Jen servisuju, nejsem zaměstnanec. Tak prosím Vás, co byste mi doporučil. Tohle Mondeo (a ukázal na mk4) nebo Superba 2 v nafťe. A on? Superba! Mondea dělám často, umiraj na EGR, vstřiky i DPF filtry. Tak jsem koupil Superba v kombi TDI CR 125kw.
Garmdasachurdin
Rozhodoval jsem se, jestli to či ono. Buď být patriot a Škodu, nebo chtít pořádné kus auta. Proto jsem udělal malou anketu. Můj kamarád jezdí taxi se Superbem v diesel 125kw. Má půl mega nalítáno, z toho on 300 tis převážně po Praze a zatím EGR, turbo i výstřiky původní. To mi však nestačilo, Mondeo je prostě koráb. Tak kámoš je automechanik, dělal spoustu značek a teď převážně dělá Škodu. Prý Best. Známý automechanik, co mi dělal občas Feldu, jednoznačně Superba. Tak jsem si řekl do třetice a narazil jsem na týpka v auto ESA u noťase, jak se hrabe v jedničkový Fabii. Říkám mu pane, Vy tu děláte nebo jen servisujete auta? Jen servisuju, nejsem zaměstnanec. Tak prosím Vás, co byste mi doporučil. Tohle Mondeo (a ukázal na mk4) nebo Superba 2 v nafťe. A on? Superba! Mondea dělám často, umiraj na EGR, vstřiky i DPF filtry. Tak jsem koupil Superba v kombi TDI CR 125kw.