Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2019

Informace

V roce 2019 se koná již 89. ročník ženevského autosalonu. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách výstavy. Akce se koná do 5. a 17. března 2019, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 7. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (cca 370 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 7. - 17. 3. 2019

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Zpět na článek

Škoda Kamiq se opět poodhaluje. Tohle jsou detaily nejmenšího boleslavského SUV

20 komentářů

Avanti
Každý den, každý den, k svačině jedině,
jedině pramen zdraví z Boleslavy.
RS
K tématu nic nemám, jen to fixuji kvůli té Boleslavy >😒]
Avanti
Sekol som sa, aj po našom je to z Boleslavi 8-s
Kharl.ANTIDIESEL
nj
[odkaz] [odkaz]
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
KANKUNEN
Neboj, představili by i Fiat, ale Panda je furt stejná.
Avanti
A predsa najpredávanejšia a najlepšia v segmente v Európe :-!
AntonioKekelli
Měl jsem za to, že nejprodávanější mezi městskými vozy byl Fiat 500.
Emel
Záleží podle jakého zdroje, Focus2move má na prvním místě Pandu... a mně se jejich čísla líbí víc.
AntonioKekelli
Jsme v Čechách, na českém webu a Škoda Auto je nejúspěšnější domácí automobilka, nedivte se že právě jí je zde věnován největší zájem. Pokud vám to vadí, nemusíte to přeci číst. 😄
rokyta.p
Zájem nezájem, pokud na tom něco výrazně nezmastí. Tak Kamýk (nad Vltavou) krásně zapadne do městského schématu. Mini Cross over je to co tu chybělo. Jen se mírně obávám, aby lidé nebyli zbytečně konzervativní. Za mě :yes:
Ada je zase tady
To je befel z Vlkohradu, že to musí vypadat takhle blbě? Co ten tablet? Dá se to koupit bez něj? Musí mít řidič před sebou namísto přístrojů tu LCD televizi?
Alespoň, že v tom ještě nechali normální motor a ruční brzdu.. (do faceliftu?)
Emel
Myslíš takhle?
[odkaz]
Ada je zase tady
Jistě, to vypadá velmi dobře! Má to ruční brzdu?
Emel
Má. Jednu vepředu, jednu pro děti vzadu. Vpředu je elektrická, vzadu hydraulická.
Ozzman
>😒]
honzaHK
Ádo, Ádo. Ty jseš prostě vocas.
webpaja
...nic jiného mě nenapadá. Nulová originalita světel naroubovaná na klasické tvary škodováckých SUV.
Jaros71
Uvidíme naživo..zatím moc nadšen nejsem , Arona od SEATU vypadá o dost lépe.
Fickroc
Že by to vypadalo pořád stejně? No to se mi ani nechce věřit. Ale škodočlánek je napsanej, tak je tu asi další novej den.....
Orm
SUV je marketingový buzzword, který "táhne". A protože obecně se SUV do města příliš nehodí, ale drtivá většina lidí s SUV ve měste jezdí, tak se přidá "městské", aby byl zákazník ujištěn, že si kupuje to správné auto. SUV ve měste je stejná stupidita, jako MTB ve městě nabo na asfaltové / štěrkové cyklostezce.