Novinky

Zpět na článek

Ultravzácný sedan Lagonda Taraf se představil v roce 2015 a stál neskutečné peníze

1 komentář

euro89
Nadherny auto, ten design nema konkurenci! :yes: Uplne jsem na Taraf zapomnel, ze to slo do prodeje... vetsinou, kdyz se me nekdo, kdo vi o me vasni pro oldtimery a zna muj nazor na moderni auta, zepta, zda opravdu neni zadne moderni auto, ktere bych chtel, tak odpovidam, ze po roce 2000 vznikly jen dve auta, ktera mam na seznamu snu - Lancia Thesis a Morgan Aeromax. A oni jsou vlastne tri, jen jsem Taraf mel v podvedomi jako zapomenutou studii a ne auto, ktere se prodavalo.
Zajimalo by me, kde tech cca. 150 kousku jezdi... tohle je jedno z aut, ktere znam jen z obrazku a to je co rict vzhledem k tomu, ze se casto pohybuji v okoli Engadinu, kde clovek potkava nejruznejsi exklusivni auta. Napr. Levante, Stelvio QV nebo Bentaygu jsem tam potkal driv, nez vubec zacal jejich oficialni prodej. V zime tam vidam Rolls-Royce s nosicem na lyze, v lete zase potkam klidne tri McLareny za den. Ale Lagondu Taraf mi jeste nebylo prano spatrit na vlastni oci.