Bezpečnost
jiras_
3
Btw, když už se začalo, dodnes je na tom místě zničený povrch, na nějakou opravu to v nejbližší době nevypadá.
Přejít do diskuze
CICERO
Je to chudák, a celý jeho klan klaunů též. Dělají Mercedesu tu zlou pověst, lidé jako oni by mohli roztočit pul Prahy na matějské a poslat je na onen svět, když už jste stím kočičákem začli 😉... >😒] žádná škoda, nenastane, oni maji morálku jen uvnitř rodiny a na pul hodiny u obřadu >😁 ostatníma pohrdají... R.I.P. řidiči kamionu co jsi tam zůstal a doma na Tebe někdo čekal, někdo jen ne mafie... ... :-! To se pak pozná charakter...
Jinak auťák fajn, rám dělá svoje no...
Jinak auťák fajn, rám dělá svoje no...
Klobouk dolů před konstruktéry MB, naladit tuhost přední části robustního podvozkového rámu tak, aby se při čelním nárazu programovatelně deformovala a pohlcovala tak nárazovou energii, určitě nebylo snadné... 😄 :yes:
CICERO
On je ten rám v přední části s takovejma výřezama,to ho asi oslabilo a dalo mu to tu možnost stát se poddajnějším, nevím jak se tomu odborně říká, nejsem konstruktér... >😁
žeby ... perforace?
ooo ze mě ještě něco bude!
A v části rozvoru by měl být zesílený, podle obrázku toho rámu, mi to tak přijde...
[odkaz]
Pokud se zase nemýlím...Mýlím... není to perforace... je to takový skrabatěný... takže je vepředu, tak tenký, že musí být tvarovanej aby byl pevnější a pak se scvrknul, jak harmonika co na ní hraje pirát Bartoš ! Hááá chachacha
žeby ... perforace?
ooo ze mě ještě něco bude!
A v části rozvoru by měl být zesílený, podle obrázku toho rámu, mi to tak přijde...
[odkaz]
Pokud se zase nemýlím...Mýlím... není to perforace... je to takový skrabatěný... takže je vepředu, tak tenký, že musí být tvarovanej aby byl pevnější a pak se scvrknul, jak harmonika co na ní hraje pirát Bartoš ! Hááá chachacha