Bezpečnost
Crash test minulý generace dopad eště líp [odkaz]
CICERO
známe! Ale pracovní název pro to je: Neprůstřelnej marketing! >😒] >😒] >😒] :yes: :yes: :yes:
Klobouk dolů před konstruktéry MB, naladit tuhost přední části robustního podvozkového rámu tak, aby se při čelním nárazu programovatelně deformovala a pohlcovala tak nárazovou energii, určitě nebylo snadné... 😄 :yes:
CICERO
On je ten rám v přední části s takovejma výřezama,to ho asi oslabilo a dalo mu to tu možnost stát se poddajnějším, nevím jak se tomu odborně říká, nejsem konstruktér... >😁
žeby ... perforace?
ooo ze mě ještě něco bude!
A v části rozvoru by měl být zesílený, podle obrázku toho rámu, mi to tak přijde...
[odkaz]
Pokud se zase nemýlím...Mýlím... není to perforace... je to takový skrabatěný... takže je vepředu, tak tenký, že musí být tvarovanej aby byl pevnější a pak se scvrknul, jak harmonika co na ní hraje pirát Bartoš ! Hááá chachacha
žeby ... perforace?
ooo ze mě ještě něco bude!
A v části rozvoru by měl být zesílený, podle obrázku toho rámu, mi to tak přijde...
[odkaz]
Pokud se zase nemýlím...Mýlím... není to perforace... je to takový skrabatěný... takže je vepředu, tak tenký, že musí být tvarovanej aby byl pevnější a pak se scvrknul, jak harmonika co na ní hraje pirát Bartoš ! Hááá chachacha
Jinak auťák fajn, rám dělá svoje no...