Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

633 komentářů

Protoze se nebezpecne priblizilo datum vydani hry, na kterou vsichni fanousci F1 simulatoru netrpelive cekaji, zakladam tema F1GP3. Chtel jsem Vam napsat nejake poznatky z teto hry uz ted, ale bohuzel jsem byl nemile prekvapen tim, ze to nejde rozbehnout pod Win NT4.0 😒(((
Som zvedavy na Vase reakcie na GP3 ked si ju zahrate.
No ja jsem to jeste nehral, ale vypada to solidne. Zadna bomba to nebude, ale solidni hra snad jo. Pokud se nezmeni vlastnosti auta nekam k horsimu, tak to bude fajn. Uvidime, snad se k tomu dostanu 😃
Kde to můžu sehnat (u JRC na mě čuměli že to eště nevyšlo) sem celej žhavej (i když moje 2MB S3 Video karta mě asi zchladí)???
V tom pripade jsou v JRC pitomci, protoze uz ji maj v ceniku... Kamarad videl reklamu na RTL a rikal, ze to vypada skvele, ale pomale. No, a kdyz to bylo pomaly i v reklame, tak nevim, nevim. Ja mam Athlon 500, GeForce2 GTS a 128MB RAM, presto se toho bojim. No, uvidime...
Mrkni se na www.grandprix3.com - screenshoty, videa, tipy a sytémové požadavky...
Tak sem si dneska stahl full verzi z netu a teda nic moc, zas takovy zmeny oproti dvojce tam taky nejsou, cekal jsem lepsi grafiku. Co je dobry tak ze tam je mod multiplayer pres net.
Multiplayer pres net tam je, ale prej jenom pro 6 hracu, coz je skoda. uvidime, co spravi nejake patche, treba se nam to nakonec rozroste i o inet 😄
Mám otázečku, ono jde hrát závodní hry po netu? Nejni to strašně pomalé?
Jěště se chci zeptat, jaké to má hardwarové nároky? Mám K6 2 450Mhz, 128 RAM a Voodoo3. Bude to stačit?

Díky
Jsou i simulatory, ktery chodej pres inet. Jak je to rychly nevim, ale pokud ma za neco stat grafika, tak bych to stejne nemohl hrat jinde nez v praci 😃

Jinak tvoje konfigurace je slusna, mozna ze ten procesor bude trochu brzda.
Jak to myslíš, rychlost nebo to že je to AMD?
Rekl bych, ze rychlost. Sam mam AMD rad, nemyslim si, ze by mel byt pomaly kvuli znacce. Bohuzel i kdyz maji graf. karty akcelerator, je treba mit silny procesor. Ale uvidis, treba ti to bude chodit 😄
A vůbec, ze které sezony to je? Doufám, že to nejni jako F1 2000 z letoška.
Mela by to byt sezona 1998 (napr. u Jordanu Hill+ Ralf), ale mam pocit, ze ihned vyjde nejaky editor neco jako byl GP2Edit pro GP2, kde nebude problem si jezdce a tymy a textury a vubec vsechno predelat 😃
Editor vyšel už 3 dni po oficiálním releasu. jukněte na upravené tratě, sezonu 2000, tabákove reklamy atd. Na www.alphaf1.com/gp3 je každej den hafo novejch add-onů. Lukáš
No vida jak sebou hodili 😃)) To se hned vidi, jak chapou, ze vydat hru o dva roky pozdeji, byl prusvih. A mozna bych rekl, ze na to trochu i spolehali, hajzlici 😃
Fenixi, ne že byt to pochopili v Microprose, ale je tu spousta týpků jako my dva co na to čekali jak na smilování. Ti pak sedli ke kompu a během noci tu gamesu rozebrali na padrť. Bohudík je asi dělaná na stejným principu jako GP2, takže rozlousknout to pro ně nebyl problém. Už teď si s tou gamesou můžeš udělat co chceš. Když to konečně vyšlo, tak nemám komp páč mi ho ukradli a nejdřív musím koupit byt protože se žením a chci mít kde bydlet. Mezitím vyjde GP4 a já ušetřím prachy za GP3 a budu mít dělo komputáč hehehe 😃) Tak mi alespoň řekněte, jaká ta hra je a co s ní dělá force-feedback!!! Lukáš
Ja ti rozumim, ale stejne si myslim, ze Microprose resp. Hasbro tak trochu v koutku duse predpokladalo, ze prave existence nas, typku, vylepsi hru tak, ze se na originalni chybky zapomene. Meli pravdu 😃) No ja hlavne nechci videt, na cem bude ta GP4 chodit. Bohuzel na SGI asi mit nebudu 😃
Mozna to sem nepatri, ale trochu bych okomentoval to AMD. K6-2 sice neni zazrak, ale na strance grandprix3.com jsou screenshoty z K6-2 300 + Matrox G200. V3 je rychlejsi, nez G200 (i kdyz moje GeForce2 je proste GeForce2) a 450 je vice nez 300. Takze to chodit asi bude. Ja mam AMD velmi rad. K6-2 jsem nejakou dobu mel, ale moc spokojen jsem nebyl. Ted mam Athlona (coz je taky AMD, ale to asi vite) a zanedlouho presedlam na Thunderbirda (minimalne 800). V soucasne dobe AMD nema konkurenci, nebot Duron, Athlon i Thunderbird jsou vsechny vykonnejsi a zaroven i levnejsi, nez Celerony (o PIII ani nemluvim). Intel si dnes koupi snad jen zaprisahly zastance Intelu, nebo clovek, ktery nema cas ani naladu sledovat trendy. No, trochu jsem se rozpovidal, snad vam to nevadi. Kdyztak mne vynadejte 😃 PS: tusite nekdo, zda tahle hra podporuje T&L??
Jam mam taky AMD K6-3 450, 64MB Ram + VGA RIVA amusim říct, že jsem od této sestavy čekal více.

F1 2000 od EA vůbec nejede tak jak bych si představoval, pokud jedu zavod tak to není závod ale úryvky ze závodu.(Formuli vidím na startu a pak najednou poskočí o kus dopředu a nachvíli zase zátuh) 😜 no hrozný, ale při tréniku když je tam míň aut tak to je fofr!
Jak tak na to koukam, tak si se svym Celeronem 333, 96 MB RAM, a 32 MB ATI Xpert2000 zajezdim GP3 mozna tak jako drateny model !!!
No jo, musi se pocitat s tim, ze samotna graficka karta to neutahne. Chce to dobrej procesor, myslim, ze takove Duron nebo Athlon budou super. Souhlasim s tim, ze AMD asi dela vetsi pokroky. Jinak o F1 2000 jsem slysel, ze ten zavod je dost bida, ale bohuzel jsem to nehral. Ja mam doma PIII/800, GeForce 256, 256 MB RAM a ocekavam, ze to pojede vyhlazeny, plynuly a tak na 60-70%, jinak uz nevim, co bych tam mel mit.
Obavam se, ze F1 2000 nebude plznula na nicem. Kdyz zapnu max detaily, tak to skube jako blazen (v zavode). Skubalo mi to na TNT2 Ultra a skube mi to i na GeForce 2 GTS. Lepsi kartu uz nesezenu, takze to bude skubat i na vsem ostatnim. Vcera jsem objednal Athlona 800, ale neverim, ze to pomuze. Pomaha, kdyz se vypnou efekty jako je kour a dirt, pak je vse OK. Zkuste to taky tak.
Misto "plznula" ma byt "plynula". V praci mam stupidni ceskou klavesnici, sorry.
Taky nevim, co bych tam mel mit. Jsem na to zvedavej. mam to v praci, ale nejsou lidi, abych to vypalil. Ale pokud mi chdi Quake III naplno, tak nevim, proc by nemohlo chodit tohle. Nic lepsiho pomalu nesezenu. Vypinani detailu jsem odvykl. Taky jsem zvedavej na jizdni vlastnosti. Pokud se model nezmenil, tak to je super, jenom by to chtelo odstranit ten malej nesmysl, ze pomalu kazdej okruh jde jezdit na zadni kridlo 1. To mi trochu vadi, protoze potom odpada ladeni setupu na ruznou pritlacnou silu v zavislosti na trakci. Staci nastavit podvozek a prevodovku a je to. Teda ne ze by to byla hracka.
Fenixi, s tím svým kompem si děláš srandu né??? 😃))
Lukasi, nedelam. V praci mam nesehnatelnou masinu s PIII/1000Mhz s tou samou kartou, ale s Win NT, takze bohuzel nemuzu GP3 vyzkouset, protoze to nechodi 😒(( On ten pocitac, co mam doma, je stejne tak trochu firemni, ale nepocitam, ze ho budu vracet 😃) Na cem to behas ty?
Hele Fenixi, ty jsi nejak prezbrojil, ne ? 😃

PIII/800MHz a takovahle grafika, to uz musi svistet 😃)
😃) No jak rikam, potrebuju to jenom nejak dotahnout domu. Pak vam vsem reknu sve nove poznatky 😃 Ja osobne predpokladam, ze to pojede rychle, ale na ruznych forech jsem se setkaval s ruznymi nazory. Nekomu to nejede ani na PIII/600 TNT2 a jinej zase tvrdi, ze mu to chodi bezchybne na K6-2 450, tak nevim. 😃)
Jak jsem řekl Fenixi, mě vykradli byt a komputáč je v pr... 😒(((... Je ale fakt že to běhá různě a GP3 evidentně sedí jiné grafické karty víc než ostatní. Slyšel jsem třeba názor, že na Celeronu 466 to běhá neprosto bezchybně s Voodoo 3 2000 32MB a 64 MB RAM. Ad karty, na alphaf1.com/gp3 už uveřejnili opravnej patch pro Rivu TNT2 myslím. Nejsem e😜ert přes karty, ale myslím že je to tahle. Takže bacha na to. Lukáš
cafte. ja to hram na pIII 600, geforce 256, 256 mb ram v rozliseni 1280x1024 a slape to v pohode pri plnych detailoch. mozno by to chcelo trochu mensie detaily, lebo vytazenie mam okolo 110 %, ale to zalezi od toho kolko monopostov je prave na obrazovke.niekto tu pisal nieco o grafike ze je nic moc. no nie je to nieco take co sme uz nevideli ale pri tom rozliseni co to hram je to celkom slusne. oproti gp2 poriadne slusne.ked som dohral gp3 a pustil som si gp2 tak to bolo take ako ked ste mali gp2 v svga mode a potom ste to prepli do vga.mne sa gp3 zatial paci, sice som to este nejako moc dlho nehral ale zatial zo je o.k.
Pánové, štvete mně. Ty sestavy jsou jako ze sna 😉))
Přesně 😒((((((((
To sem rad, ze GP3 fachcej i na PIII 600 s GF1. Jak ti chodej F1 2000? Proc se, kluci, divite. Vzdyz super sestava se da sehnat za slusny prachy. Pokud nejste silenci jako ja, kterej v masine potrebuje SCSI Ultra160, televizi, DVD, nejnovejsi grafiku i procesor, tak obyc Duron 600 stoji asi 4 tisice i s dani. To snad neni tak hrozny, ne?
boda:f1 200 mi chodi no celkom to ujde az na to ze to obcas trochu sekne ale uz si nepamatam pri akom rozliseni, je mi to jedno lebo f1 2000 sa mi nepaci.teda grafika sa mi paci ale hratelnost 0 bodov.
Ja mam teda jen 233 MMX s 64MB ram a voodoo2 a slape mi to v pohode. Teda samozrejme jen na 800x600.....
ups... sorry chtel jsem napsat na ze bez problemu me to jede na 640x480. Na 800x600 me to jede dobre kdyz nemam kolem sebe vic jak 4 auta 😄
Bez aut mi to slape taky 😃 V zavode je to problem, dokud nevypnu smoke a dirt. Ostatni mam na maximum a 1024x768. Uz mam toho Athlona 800, a trochu se to zlepsilo, ale ten smoke to dost zpomali. Je to znat ale jen na startu, pak pohodicka. PS: tak vite nekdo, jestli GP3 podporujou T&L ???
Ja nevim, co to je T&L? 😃 Jo jinak jestli ti to neslape tak, jak bys chtel, tak to prej byva casto v ovladacich na graf. kartu. Mozna uz je mas stazeni, ale jenom me to tak napadlo. Ale uz se tesim, az bude nejaka soutez v GP3! Pekne se vsichni vybavte a treba po novem roce, kdo vi 😃)
Ovladace jsem zkousel uplne vsechny (od 3.68 az do 5.32). Je to spis chyba enginu, na tom 800 Athlonu uz je to ale v pohode, vsimnu si toho snad jenom ja. Kazdej, komu jsem to ukazoval se rozplyval, jak je to skvely. Pokud vim, dela to vsem kartam. To s tim T&L : sorry, nenapadlo mne, ze to nekdo nevi 😄. Tys asi vtipkoval, ale nekdo to treba nevi. Tak takhle : je to specialni funkce novych grafickych karet (zatim GeForce1 a GeForce2, zanedlouho Ati Radeon). Jde o to, ze nektere transformace (cili T) a osvetlovani (lightning - L) se provadeji na graficke karte, tudiz je vse dabelsky rychle. Nekdy se tomu rika GPU-Graphics processing unit. Pokud by to GP3 podporovaly, budou na GeForce vypadat skvele, proto se ptam.
Teda vy me stvete, jakto ze uz to hrajete? Nechce mi to nekdo presmahnout? 😄 Ja mam P650/128MB a ATI AiW 32MB. Tak nevim. Ta F1 2000 mi chodila s krizi, ale stejne je to *. Monitor mi nedovoli vic jak 1024x768, tak se snad vejdu 😊
Chtěl bych se zeptat, máte někdo zkušenost s volantem s funkcí feedbeck? Má cenu to kupovat, nebo stačí obyčejnej.
Volant s Feedbackem mam. Pokud trvas na volantu, urcite je lepsi s feedbackem, ale mne se stejne nejlip osvedcila klavesnice. Ten volant je dobrej ve hrach od Microsoftu (ja hral Monster truck a Midtown Madness) ve formulkach taky ujde, ale klavesnice je klavesnice. Jo, taky Colin McRae je s tim super. Nevim kolik stoji ted, ale kdyz jsem za to kdysi dal 7000, tak mi to neprislo zas tak bozsky.
Taky mám rád klávesnici, ale co mi na ní hrozně vadí (alespoň u EA Sports F1 2000) je to, že na ní nedokážeš vycitovat plyn ani brzdy v zatáčce.

Pokud klávesu držíš pak to jede na plnej kotel a v zatáčce když tohle uděláš ta jdeš do hodin, přitom při průjezdu tou zatáčko se trochu plynu snese a udržíš to na trati, tak to mi fakt vadí, a to samý jsou brzdy. Jde tam zapnout kontrola nad prokluzem kol,ale to není ono 😒 , chápeš, není to ten požitek , když to za tebe vlastně jezdí tvoje PCčko.
To ne, staci na klavesy klepat a kontrolujes plyn v pohode.
No to tukani je trosku ujety. Volant ma prave vyhodu pri predjizdeni (jemna prace volantem) a hlavne zrychlovani a brzdeni. Takovy tukani brzo omrzi.

Zajo: No napred nebyl cas (skola), pak sem zase hral GP2 po kabelu s kamosem a dneska shanim GP3. kdyby sem nemel tak mizerny casy tak bych to mozna jeste zkusil.😊
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte, zda GP3 běhá ve Win2K? Díval jsem se i na zahraniční fóra GP3 a nejsem z toho moudrý. Někdo tvrdí že ano, ale hra padá, jiný že provozuje hru bez poblémů apod. Mám kartu GeForce Pro a obávám se, že s ní hra běhá ve Win2K pouze v softwarovém módu. Máte někdo zkušenosti s GP3 ve Win2K?
pisu k tomu ze operacny system win95/98. podla mna to nepojde pod w2k.
Ja si zase myslim, ze by to chodit melo. Zkusenosti nemam, ale W2K jsou celkem dobrej OS. Novy hry tam musej makat, jinak jsou to spatny hry 😃
Jenom pro informaci: GP3 pod Win2K běhá i v akcelerovaném módu, ale občas to spadne. Buď natvrdo vytuhne počítač, což u Win2K není moc obvyklé nebo se hra ukončí a na obrazovce se objeví operační systém. Padání sice není příliš časté, ale bohužel hra spadne vždy v tu nejnevhodnější chvíli. Protože mám originální verzi, předpokládám, že je to nestabilita hry v tomto systému. Je to škoda, protože ve Win2K mi připadá hra rychlejší než u Win98, které si kvůli tomu budu muset znovu nainstalovat.
Tak jsem si to taky sehnal. A vypada to pekne HNUSNE. Ty mrnavy AVI, co se daly stahnout vypadaly prijatelne, ale TOHLE? To je asi vtip nebo co. Hraju 1280x1024, vsechno maximalni detaily a vypada to jako hry pred dvema lety (aspon je to rychly, to zas jo). Proc si nevemou priklad treba z NFS5? F1 2000 zustava rozhodne nepokorena!
caf boda. mohol by si mi napisat na akej zostave to hravas? pisal si ze to vypada hnusne. mne sa to nezda hnusne, hravam to sice 1600X1200 full detail. dik.
Athlon 800, 256MB RAM, GeForce2 GTS. 1600x1200 tam nejde nastavit, tak co to tady zkousis?
sorry to 1200 som napisal omylom. ale ved to nie je az take hnusne ako pises.mozno ze nie som az taky narocny. nehovorim ze by to nemohlo byt premakanejsie ale hnusne to nie je. nevies mi pomoct s tou voodoo3 2000 agp?
S voodoo, bohuzel, nemam moc zkusenosti. Obecne bych ti doporucil stahnout co nejnovejsi ovladace, ale nejen na voodoo, ale i na AGP sbernici. Nevim, jakej mas motherboard, ale pokud je to s VIA, nebo ALI chipsetem, je novy AGP ovladac prakticky nezbytny. S tou hnusnoti : asi jsem moc zmlsanej, ta GeForce2 umi divy a mne pak stve, kdyz to hry nepodporujou.
to ti verim ze ta to stve ked mas najlepsiu kartu co je k dostani. ako slape? urcite to je sila. ja mam iba obycajnu geforce a je to celkom slusne, ta 2 musi byt super
Jo, je to uzasny. Vsechny ty demicka kazdyho sejmou. Uz jsi zkousel X-isle demo? To vypada skvele i na GF1 a je to naprosto bozi.
kolko stala ta GF2?
Neco malo pres 10000 bez dane. Ale vyplatilo se!
zajomar: Nevim, podle ceho rozlisujes hnus a nehnus, ale jenom bych rad podotknul, ze bilinear filtering umelo zapnout uz F1RS cca pred tremi lety. Mimochodem - dneska jsem to hral na PIII 650, GeForce2, 256MB pameti atd, a v boxech bylo Occupancy stale 200% 😄 (rozliseni jen 1024x76😄
Ja mam teda occupancy necelych 90%. Presto je to hnusny!
caf mig-u. neboj gp3 ti bude fachcit jedna radost.

sutaz gp2 uz preco nejazdis?
stahnul jsem si GP3 (Class) a ted potrebuju rozkodovat gp3.exe a bych mohl udelat nejaky zmeny. potrebuju ale nejakej .dll a gp3.icd. nemamate to nekdo?
ja mam tie subory ale ten gp3.icd ma 8,8 mb a dplayerx.dll ma len 132 kb.
a mas to primo z cd nebo taky stazeny z netu? myslis ze by to slo pouzit na moji verzi nebo to je vzdy soubor .icd vazanej na urcitej .exe? kdyz se zabali tak ma neco pres pul mega, ne? nemohl bys mi to nejak poslat? byl bych fakt vdecnej. muzes to uploadnou na server tvyho providera, to by melo bejt rychly a ja bych si to pak stahnul.

no napis jestli by to slo. diky
mam to z cd

neviem ci je to viazane na exe

zbalene maju tie subory 1,8mb

daj email kde ti to mam poslat
xandrew@atlas.cz , posli mi bud url nebo primo na maila. diky (posli icd i dll)
uz to tam mas.
Opet je GP (tentokrate 3) nejlepsi simulaci zavodu F1!!!!
nemate nekdo nahodou Grand Prix World ?????
Jo andrew Grand Prix World mám ( rsd@seznam.cz ) . Ta hra, ač je to F1 strategie mne docela vzala. Zahraješ si třeba na Jeana Todta, a dovedeš tým Ferrari na začátku příští sezóny k bankrotu....hrozná představa. Musíš se starat o takovej pí*vin, že ti z toho jde hlava šejdrem. Každopádně na ní strávíš spoooustu času a přitom se nudit nebudeš ...jen si nezajezdíš 😲( Budu si muset opatřit GP3 , ať taky vím vo co go 😄)))
no ses jedinej kdo se ozval. mas jakoukoliv moznost mi to dodat (pevna lajna, cd atd.) ???

napis maila na xandrew@atlas.cz
Zdravím Vás hošani. Mám několik dotazů a možná i odovědí. Stáhnul jsem si GP3 z www.dutchwarez.com a je pořád ještě dostupná. Tato verze je upravená pro hru přímo z hardu. Od orig by se měla lišit pouze že tam není intro a hudba na pozadí. Kdo chce kopírovat orig CD najde vše potřebné na www.gamecopyworld.com Mám AiW 128/32, PII 400,128 RAM. Myslím, že stejnou grafiku má i Mig-21 a Baraka a mám dotaz: svítí Vám signal světýlka otáček a světlo pro signal. boxu ?? Rovněž blbne ukazatel řad.stupně a rychlost v km na displeji. Mnou staženou verzi jsem dal na vyzkoušení i jiným, zatím nemám odpovědi zda je jen na ATI. Hratelnost: je rozhodně lepší než GP2 (všechno ostatní), jelikož mám nově volant tak dojmy se sčítají. Jezdím přímo bez všech helpů atd. Uvádím své hotlapy na www.orem.cz/gp Zatím tedy zkouším Melbourne a chystám se opět na ligu LFRS. Až teprve teď funguje volant skvěle neboť GP neuměla COM/USB a ty patche šly jaksi částečně. Můj první record v Melbourne -practise 1😁4,319 pouhých 5 sec od první řady v Ace.
Cau Robenek, mam taky tuhle ATInu, ale nemam zas GP3 😒 Baraki sem se neptal, ale nikde sem necet, ze by psal o nejaky chybe, ani na mageu v GP3 auditu.
Jaky mate kdo zkusenosti s tim editorem? Je to stejny jako pro GP2 nebo se tam da nastavit vic veci? Podelte se!
Ahoj,

pokusil jsem se F1GP3 stáhnout z adresy jako ty, ale skočilo to na [odkaz] a tam jsem to nenašel. poradí mi někdo, kde by se to dalo sehnat na netu?
Ja sem si to stahnul na www.dutchwarez.com a v pohode, jede to jak po masle, nechapu ty reci o Athlonech... A ATInou nejni problem. Jen si budu muset stahnout nejaky utilitky, protoze sezona 98 me nebavi 😊
Mig-21> po přeinstalování ovladače verze 6269 je to to pravé ořechové, jede to super !!!!!
cafte. kamos ma problemy s voodoo3 2000 agp. tato karta nie je napisana medzi podporovanymi kartami v txt subore v gp3, takze ked ju chcem nastavit v hre aby bola pouzivana tak sa to neda./je tam vypisana ale neda sa vybrat, nie je pristupna/. neviete mi niekto poradit ci by sa to dalo rozbehat s tou woodoo3 2000 agp lebo mu to chodi len v softwarovom mode. dik.
cafte. kamos ma problemy s voodoo3 2000 agp. tato karta nie je napisana medzi podporovanymi kartami v txt subore v gp3, takze ked ju chcem nastavit v hre aby bola pouzivana tak sa to neda./je tam vypisana ale neda sa vybrat, nie je pristupna/. neviete mi niekto poradit ci by sa to dalo rozbehat s tou woodoo3 2000 agp lebo mu to chodi len v softwarovom mode. dik. je to 8mb karta.
Ted sem v praci montoval PIII s VooDoo 5500 64MB a GP3 v 1024x768 mela problemy - 200%. Docela me to dostalo protoze na moji ATI AiW128 32MB sem v tom samym rozliseni na 100%!!!
Popravde receno, ten engine mi pripada dost odflaknutej. Mozna je to hyperrealisticky, ale graficky naprosto nezvladnuty. Asi by to chtelo najmout Carmacka, to by byly formulky 😄 PS: ja muzu zapnout cokoliv v jakemkoliv rozliseni a nikdy se pres nedostanu pres 90%. (mozna to nakonec podporuje GPU 😃 )
Omlouvam se, tech "pres" je tam prilis, ale snad jste pochopili 😄
No ja sem nekde cet ze cip v 5500 je stejnej jako v GF2. Kdyz sem videl jaka je to krava karta a jeste zere tolik energie, tak sem cekal maximalni detaily a tak 50% jako u GP2 😊
Cip na V5500 je VSA100 (resp. jsou tam dva). Zatimco GeForce 2 ma cip NV15. Jsou to uplne jiny cipy. Nevim kde jsi to cetl, ze jsou stejny, ale je to totalni hovadina. V5500 (i presto ze ma 2 procesory, tak je pomalejsi).
A co treba start z 22. pozice za deste ve SPA. To by me celkem zajimalo, hlavne pri vjezdu do ty prvni zatacky, tam to fakt tuhne :--(((
Ve SPA je to porad pod 100%. Ale z 22 pozice je tam dost neprehledno 😃 Jinymi slovy : pocitac stiha, ja ne!
A co to prosimte mas. Napis mi to posim na petagigi@centrum.cz Diky
Myslim za Konfiguraci PC
Athlon 800, 256MB RAM (133 Mhz), GeForce2 GTS, 18 GB SCSI Ultra 160 disk. Ostatni doplnky jako televize, kamerka apod nemaji na vykon vliv, ale mam je taky 😃
aaa tady se nekdo rad chlubi co? 😃)) Ne v pohode, pekna sestava. 😊
Jen jsem odpovedel na dotaz. Ale mas pravdu, rad se chlubim. Kdo ne?? 😃
Porad, kde vzit prasule na takovouhle sestavicku a doplnky.
No..., ja proste vydelavam. (programuju a vedu ucetnictvi). Je mi 22 a bydlim s rodicema v baracku, takze vydaje ani moc nemam, jenom za ten pocitac, takze to mam celkem snadny 😃.
Nejak to tady chciplo, copak nikdonema zadne poznatky a novinky ??? 😃
No příští tejden si už snad půjdu koupit GP3, takže se těším. Doufám, že mi to bude šlapat, na Boďu dost ztrácim na výkonu - Celeron 333, 64MB RAM a pomalá S3... 😒((
Zapomen! Tak mozna 1 frame za vterinu, haha! No, nebudu prehanet, ale radsi zustan u GP2.
No neprehanej. Pujde mu to v nejnizsim rozliseni bez detailu v pohode, ale je otazka, jestli to nekoho muze na nulovej detail vubec bavit...
Popravde, je to dost hnusny i na maximalni detaily. Nejak jsem si zvyk na precizni grafiku a na tohle si nezvyknu.
Me se zda, ze sjizdeni pneumatik je strasne prehnany. Me se vyplati jezdit do boxu tak 4x za zavod. Mozna delam neco blbe.
No vidis, tak te alespon trumfnu v pameti (mam 524MB) a ve frekvenci (obcas bezim na 850), ale jinak je to bida 😄
524MB? To jsi dobrej blazen 😃) A co mas za grafiku? Taky aspon 128mi megovou?? 😄
Ne, jen Matroxe G400 32MB
A co se tyce ty pameti tak obcas je to celkem malo. Predsav si kdyz si nahraju cely CD do wavu a pak ho chci vycistit a upravit. To je pak teprv * 😄
Tak aspon tu grafiku mam best. Pokud jsi hudebni nadsenec, tak je 524MB asi fakt malo. Ja jen programuju a obcas 3DS Max, a to mi 256 staci 😃 Samosebou na parby pohoda.
Ja si taky nemuzu stezivat 😄
Ja si taky nemuzu stezovat 😄
Jo, taky bych rek. BTW: pamet sla ted s cenou dost dolu, asi te dozenu. 😃
No to zalezi kolik ma Dimmu. Ja tam muzu narvat ctyri 256. Neni to vubec zadnej problem 😄 (zadarmo 😄
Hmmm, ja jen tri a musim platit. Jak to delas???? 😃
Pujcim si 😄
No jo, tak to mas dobry. 😄
Zdravím všechny, dovoluji si se s vámi podělit o jednu zkušenost s GP3, Nainstaloval jsem si DEMO a běhá mi naprosto plynule při PLNÝCH detailech a rozlišení 800x600. Má sestava: AMD K6-2 450, 128 MB RAM, Voodoo3 16MB.
A jak mas nastaveny Framerate? ... Na Voodoo3 jsem to jeste nezkousel, treba na to optimalizovali.
Mozny to je. 😄 Proc ne? Vzdyt ten engine neni zadnej zazrak. Kdyby ti na tom behal Q3Arena v plnych detailech v 1600x1200, tak bych se dost podivil. Pro GIGIho: jen tak na okraj, kdyz jsem to nakousnul: kolik mas FPS v Q3 pri 1600x1200x32bit maximalni detaily? Ja 44.2, trumfnes to?
panacci, poradte mi - mam Velocity100 (tj. Voodoo3 s 8 MB SGRAM) a GP3 mi ji "nechce najit" - sice ji "vidim" v dostupnych devices, ale nelze se na ni prepnout. Teorie, ze to ma jen 8MB pameti, se mi nezda - dle hardwarovych specifikaci by to melo stacit pro hru 3D (nikoliv Software,ve kterem jedu ted). Poradte!!!! Diky...
Napada mne jenom updatnout ovladace a zkontrolovat instalaci 😱7. Nic jineho ti takhle na dalku neporadim (snad jen, abys sis koupil neco jinyho, ale to te asi napadlo uz taky, co? 😃 )
Jeste jedna vec mne napada, treba bezis v HW modu, ale proste ti to pripada jako SW mod. Ona ta hra ale fakt vypada TAK hnusne, treba to neni kartou. 😃))
No ja nevim, ale render device je nastaveny na Software 3D, a nejde to zmenit ;-((( Takze to bude asi problem driveru/😱7/GP3 !? Poradte!!!! Copak nikdo nematu tuhle kartu ???
boda: to sa ti ta hra naozaj az tak nepaci?? preco stale pises ze vyzera hnusne?? na F1 to celkom ujde nie? pozri na obrazky na www.alphaf1.com/gp3 v informaciach su aj obrazky.

Wet Spa #1 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #2 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #3 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #4 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #5 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #6 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #7 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #8 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #9 (hi-res) (27th Jul)

Wet Spa #10 (hi-res) (27th Jul)

vyzera aj tvoj obraz tak ako tie obrazky? tak preco sa ti to zda hnusne???
[odkaz]

Tohle si, zajomare precti, a pak pochopis, proc ztratove jpeg screenshoty vypadaji 10x lepe, nez hnusny original (podotykam, ze zalezi hlavne na tom originalu).
Obrazky jsou bezva, ale nadsenej z toho proste nejsem. Kdyby to vyslo pred dvema lety, tak jsem unesen a rvu nadsenim, ale ted? Mrkni na obrazky z Halo, Quake3, nebo novy Unreal. Ze zavodnich her napriklad Colin McRae Rally2, Mercedes Benz Truck racing, nebo Superbike Champ. Tak maji vypadat hry roku 2000, a ne takovy imitace realu, jako GP3. Sam autor potvrdil, ze vse delal jen pro SW rendering a HW podporu dodal az pozdeji. Osobne nechapu, proc se tim chlubi, ted to vypada amatersky.
Bodo, o grafiku nejde. Jde o hratelnost. F1-2000 je co se hratelnosti týče hroznej šit. GP3 je hra opět na výsluní závodních her a především simulátorů, tak jako před lety GP2. Ostatní, bez urážky, jsou ***. GP3 je a ještě dlouho bude nejlepší!!!
Tak presne to si nemyslim. F1 2000 je hratelnostne mnohem lepsi a zaroven lepe vypada. Vzdyt GP3 jsou spise arkada, to jak tam s tou formuli dokazu litat vzduchem, to je fakt zabavny, ale neni to moc formuloidni.
Ty jsi jeste v F1 nevidel litat formule vzduchem? Vzpomen na letosni Monzu. Jinak pokud nemas zapnutou neznicitelnost, tak letanim pro tebe zavod obvykle skonci, tak jaka arkada...
V Monze to ale vypadalo DOST jinak, nez v ty hre, to uznej. To GIGI: to je fakt, s G400 to asi nedohonis 😃
F1_2000. Problematicka otazka. Mysli ze

s volantem by se to parit dalo. Klavesnice

je dost problem. Grafika neni spatna, ale

napriklad pneumatiky vypadaj opravdu hrozne

a kokpit jakbysmet. F1_2000 parim jedine

zvenku. GP3 parim v kokpitu protoze to

zase pro zmenu zvenku nestoji za nic...

Kolize jsou tu opravdu naprosto legracni.

F1_2000 ma na poli F1_simulatoru nejrealistictejsi

fyziku, o tom neni debat. Ovladani, jak jsem

rekl mozna potrebuje volant. Taky nevim

zda jste si vsichni vsimli, ale GP3 ma

pro vsechny monoposty jedinej model - narozdil

od F1_2000 ktere maji vsechny monoposty

individualizovane. A to nejen pro jednotlive

staje ale take piloty. McLaren Hakkinena

ma napriklad jine potisky nez Coultharduv.
Rozumne receno, proti tomu nemam namitek.
Ad ruznost modelu - ty potisky muzou byt otazkou bitmapy, nemusi byt primo rozdily v modelu.

A k te fyzice - kdyz pred zatackou narazis do vozu pred sebou, tak ji klidne projede ve vyssi rychlosti, to mi moc realne nepripada. Hmm, ted doufam, ze si to nepletu s jinym simulatorem 😄
Jasně, teda jasně, problém by neměl být - nainsataluj normální 16 MB ovladače (pro případ, že hra podporuje pouze 16mb karty - což se mi nezdá - GP3 bude detekovat pouze podle driverů),

dále dej skip na render testu a vyber ručně "tvůj" default device. Já to pařim na 16MB Voodoo3 (Cel433,64Ram) a běhá to plynule na 1024*768. Nevím v čem by měl být problém, ale rozhodně to není v koncepci tvé gráfky. Jestli to stále nejde mailny na skye@volny.cz - v těhlech věcech se vyznám, takže není problém
No tu V100 mam doma, takze to vyzkousim o vikendu - nicmene, mam tam origos drivery pro Voodoo3, cili ty >16MB . Jeste jsem si vsiml, ze se mi nevytvoril soubor CARDS.TXT - nemuze to byt prave ta chyba ?
panacci, kdo hrajete GP3 na VooDoo 3 grafice, poslete mi na fijafija@post.cz soubory CARDS.TXT a GCONFIG.TXT. Diky! Stale mi to nejede na Velocity 100 😒(((
Asi nee, Matrox G400 je uz starej, ale "dobrej" *
OFFICIAL PATCH na alphaf1.com
To je sice dobre horsie je to s downloadom😒((
Co umi? (ten patch)
nevite nahodou kde stahnout gp3 na netu? mam tu sice jednu verzi, ale ta je nejak cracknuta nejde teda do gp3.exe nahravat vykonost (nejde to decryptovat). diky za pomoc xandrew@atlas.cz
ALL: HELP!!!! včera jsem zakoupil Thrustmaster Force Feedback Wheel a nainstaloval ho dle instrukcí. Colin McRae naprosto v pohodě, ale GP3 je peklo, vůbec to nejde nastavit!!! V menu vyberu podle orig. návodu jako typ ovladače wheel, přepnu do advanced, tam mám automaticky nastaveno wheel, zaškrtnu že mám volant s FFB, potud vše ok. Když ale přijde na definování funkcí tlačítek, tak se mi ve scroll menu objevuje jen jystick a keyboard, naprosto nevím co s tím... Nechám to tak jak je, dám ok, a přepne mě to na kalibraci joysticku. Volant reaguje, nastavuji doleva, doprava, střed, ale nahoru a dolů to pochopitelně nejde a počítač mi říka, ře můj joystick nemá dostatečný range a že tak nemůže být zkalibrován. Nechápu, co Ti * z Microprose dělaj, ten Colin jde nastavit naprosto jednoduše a funguje!!! POMOZTE PLÍZ!!!! Díky, Lukáš
neviete mi niekto poskytnut manual ku gp3 v elektornickej podobe?? help. dik
Co je špatně, když mi při načítání všeho, kromě practice, vyhodí GP3 do Win??? Použil jsem GP3NOCD, ale chvíli to fungovalo...myslim, že problém je s GP3editem, nebo CockpitEditorem...poraďte!!!
Neupgradoval jsi na verzi 1.13 ? (nebo 1.19, ted nevim). Myslim, ze aktualizovany GP3edit pro nej stale jeste neni.
Nic sem sam neaktualizoval, proste se to samo (???) ***o. Nevim, asi to nainstaluju znova...
Predstavte si to... Zasednul jsem k F1_2000 a bez prestani jsem to paril priblizne dva dny. Vysledek byl ten, ze jsem se to naucil ovladat natolik, ze uz me nejake GP3 absolutne nemuze oslovit.
Co s tim ma spolecneho Duron?
Duron s tim ma spolecny potrebny vypocetni

vykon. Protoze slabsi procesory nedokazou

pocitat AI a pohyby vsech 22 monopostu

soucasne.
Proc si DURONE myslis ze je F1 2000, lepsi nez GP3. Ja teda prozatim nemam ani jednu s techto Gamesek,ale co nejkdiv si ji poridim. Muzes mi prosim popsat zasadni rozdily k lepsimu ci k horsimu u obouch her. DIK
Radim vam vsem dobre! Verte mi! Kdo mate

procesor DURON_600 a 128MB RAM pripadne vic,

rozhodne neinvestujte do GP3! Ztrata penez!

GP3(pofiderni 3D engine - je to vubec 3D? to

je otazkou. Zobrazeni se prolina pomoci 2D

sprajtu a velmi casto to vyrabi naprosto hrozne

efekty. Ta hra ma opravdu zastaraly engine.

Ovladani - nejake podivne. Neustale mate dojem,

ze se to auto do urcite miry ridi samo - prestoze

vypnete vsechny drive_helpy. Naprosto KATASTROFALNI fyzika monopostu - chvilemi to

vypada opravdu legracne - na to se neda divat!

F1_2000 - perfektni grafika, po zapnuti maximalnich detailu vypada kokpit excelentne,

(ja napriklad ale parim bud v CAMERA2 nebo

v EXTERNu.) Bezvadne a znacne detailni modely

monopostu. Perfektni fyzika. Nekdy si musite

opravdu pohrat s nastavenimi, protoze formuli

se protaceji zadni kola - kdyz to vosolite atd...

Po prvnim zapnuti F1_2000 nevypada vabne. Musite

si zapnout maximum detailu - potom budete

koukat! V okamziku kdyz jsem nastavil maximalni

detaily a pohral si pul dne s nastavovanim

ovladatelnosti atd... odinstaloval jsem GP3

a bezel ho prodat.
Kdyby nekdo potreboval radu ohledne nastavovani

ovladatelnosti F1_2000 tak at rekne. Mam to

pomerne omakany - asi si v nejblizsi dobe koupim

volant, protoze me ta klavesnice opravdu nejak

svazuje. Presto se to da opravdu kvalitne parit

i na klavesnici...
Hmm opravdu "zajimavy" prispevek. Tak za A) co se tyce nastaveni monopostu, prirozene myslis setup, ze, tak pokud musis nastavit setup jenom proto, aby se ti neprotacela zadni kola, tak to jsi musel uz v GP1! To neni znamka kdovijake kvality F1-2000. Bohuzel ve tvem prispevku se vsechno toci kolem 100x omylane otazky grafickeho engine. Jak tak koukam, vubec jsi nepochopil, proc byla GP2 a proc bude GP3 tak oblibena. Nestoji to na zadne grafice, souhlasim s tebou, ze GP3 zustala dluzna povesti hry s dobrou a nadcasouvou grafikou. Ale to je asi tak vsechno, co muze v obou hrach srovnavat. Fyzika monopostu? Co to je? Jak si to predstavujes? Jak to chces popsat? Sedel jsi snad nekdy ve formuli 1, abys mohl posoudit, jestli se chova podle urcitych fyzikalnich zakonu, potazmo to mohl srovnat s chovanim vozu ve hre? Tezko! Myslim, ze model pouzity v GP3 je naprosto dostacujici k tomu, abys mel ze hry dobry pocit. Na zaver pouze jednu poznamku. Sam rikas, ze jsi musel u F1-2000 sedet x hodin, aby se vubec dala hrat. Promin, ale to hovori samo za sebe. Pokud si ke hre nemuzu sednout a hrat, ale musim se probirat desitkami menu, aby vubec bylo o co stat, tak to je podle me ignorantstvi. Jediny zaver, ktery z toho muzu vyvodit je ten, ze F1-2000 ma nadhernou grafiku, ale zaostava za GP3 v realisticnosti (az na zmineny Steering) a hratelnosti.
Ano ano, pokud nemuzu hrat hru hned, ale musim zmatene proklikavat menu, je to SKUTECNE IGNORANSTVI. Jenze F1 2000 ma menu dokonale prehledne, zatimco GP3 je PRISERNY. Nedokazal jsem vypnout pomoc pri zataceni (resp. dokazal v menu, ale stejne to zatacelo samo), a nadefinovat si ovladani na sipky je PEKLO. Menu v GP3 vymejslel *. Po tyhle strance TOTALNE vyhrava F12000. Muzes si myslet,ze GP3 jsou zabavnejsi, ale tohle neukecas. BTW: myslim, ze je stejne lepsi si na hru chvili zvykat. Hry ktery spustis a hned to s nima umis bejvaj pekne na ... (i kdyz UT, nebo Q3 Arena jsou cestnou vyjimkou 😃 )
Teda argument: "hry, ktery spustis a hned to s nima umis bejvaj pekne na ..." me vazne dostal 😃)). Vis, ja si myslim, ze zalezi na tom, jakej mas k urcitemu ovladani, potazmo hre, pristup. Pokud si sednes k GP3 s tim, ze jsi na netu cetl, jak je to skvely/hnusny a podle toho k ni pristupujes, tak je to jasny. Ja se priznam, ze jsem k ni pristoupil jako k nastupci GP2, ne jako k revolucni hre s nadupanou grafikou a vsim nejlepsim. Kdyz budu hrat jinou hru, tak od pokracovani proste cekam minimalne to, co od predchoziho dilu + plus neco navic. F1-2000 na nic nenavazuje a, priznejme si, na zavodech F1 neni v podstate co zkazit. Staci odkoukat urcity model chovani vozu, neco pridat, neco ubrat a je hra na svete. F1-2000 ho odkoukali od GP2 (jinak nebylo od ceho odkoukavat) a bohuzel, pridali a ubrali na spatnych mistech. Jenom to zabalili do krasne grafiky. Nechci tady tvrdit, ze je F1-2000 *, ale krome grafiky nic zazracneho nema, narozdil od GP3, ktere maji bezkonkurencne vypracovany model chovani vozu v zavislosti na ruznych podminkach a aspektech.
To nebyl argument, jen takovy povzdech. Ale podle smajliku soude, jsi to pochopil. Mne proste pripada zabavnost u obou her prakticky stejna. Proto nevidim duvod hrat osklivejsi hru, u ktere navic nelze vypnout automaticke zataceni. A co to nastaveni klaves, to jsi nekomentoval?
Jasne, ze pochopil 😄 Klavesy jsem komentovat nechtel, ovladani ala GP2 mi vyhovuje, nehlede na to, ze jezdim s volantem. Jak rikam, asi to zalezi na kazdem jednotlivci, jak se ke hre postavi. Je nakonec mozne, ze vetsina lidi si GP3 koupila/sehnala jen proto, ze miluji GP2. Hra jako pokracovani nema konkurenci a uznavam, ze jako samostatny produkt bez predchozi historie asi nema u hodne lidi sanci. To same ale plati o F1-2000, tu si lidi budou kupovat hlavne kvuli hezkemu kabatku a na nejake "realisticnosti" jim bude prd zalezet. 😄
No, tak ted jsem na tenkem lede. O tom, jak se formule chova v realu vim fakt kulovy. Takze o realisticnosti se hadat nebudu. Kazdopadne F12000 mi v chovani vozu vyhovuje vice. Uz jen proto, ze muzu zatacet SAM a KDY CHCI, coz mi GP3 nedovoli. Ale urcite mas pravdu, ze priznivci GP2 tuto hru budou mit radi. Ja taky miluju Dooma2, i kdyz mi dost lidi rika, ze 320x200 je hnus a ze od jednicky se to lisi akorat ve dvouhlavnovy brokovnici 😃. Mam sice HODNE hi-tech sestavu, ale dooma2 parim FURT. Tve pocity tim padem perfektne chapu.
To ja jsem take na tenkem lede, ale myslim si, ze model chovani vozu polde setupu, pocasi, rychlosti apod je mnohem mnohem vypracovanejsi v GP3. Meli z ceho vychazet. GP2 si chvalili i piloti F1 a sam Crammond rekl, ze na teto casti programu toho moc nemenil. Nebylo proc. F1-2000 vychazeli z nuly a urcite maji kvalitni hru, ale porad to bude "vice arkada nez GP3" 😄 Chybu se samozatacenim uznavam, je to celkem velika skrvna.
A to zataceni FAKT nejde vypnout? Myslel jsem, ze treba musim odjet par zavodu, parkrat vyhrat a pak "jako" za odmenu dostanu moznost zataceni. PS: co teda na ty hre zmenil, chovani ne, grafiku minimalne, trate stejny. Tak co takovou dobu vymejsleli? PPS: pocasi je blba nevyhoda F12000, ale pockejme si na F12001 😃
Bodo, ja nevim, hral jsem to parkrat, spis se seznamuju s okolim 😃 Moje dojmy jsou zatim jenom takove subjektivni, az se do toho poradne obuju, tak urcite budu mit poznatky i jine 😃 Model se samozrejme menil, hlavne kvuli chovani vozu za deste, polosucha a sucha v zavislosti na zvolenych pneumatikach. Jinak se to chova na Dry a jinak na Wet apod. Trate a okoli se museli delat znova, ale jinak si myslim, ze je to celkove hrozne odflaknute a az moc to cerpa z GP2. Ale co jim tak dlouho trvalo, to teda nevim 😃
Tak v tom se shodujem. Prilis praci si s tim nedali. Je to velka skoda, protoze predchozi dily byly na svou dobu vzdycky naprosto neuveritelny. Uz nejak ztracej dech, konkurence tlaci a nelze se STALE spolehat na dobre jmeno.
To je fakt, ale GP4 ma prijit uz brzo a snad i s novym engine. Nechme se prekvapit 😃
Fakt?? To jsem netusil. No, asi i sami tvurci pochopili, ze to chce drzet krok s dobou. 😄 Hlavne, aby se jim "podarilo" nasimulovat funkci volantu 😃))))
No ja neviem co je na takom QIII alebo UT zabavneho. Jedina zabava je multiplayer. A aj v tom radsej gamesim Halflife!!!!!😃)) Ono dost zalezi aj od veku parana a od toho ake zaujmy kto ma a co rad hra. Ja som GP3 bral ako nastupcu Gp2 a Gp2 som hral este v dobe ked niektori s tych co teraz vyskakuju vo forach chodili na zakladku😃)

A hral som F1RS aj Monaco GP a mozem povedat ze som sa vzdy s laskou vratil ku Gp2. A Gp3 urcite nie je horsia od Gp2. Ak chces mat super grafiku tak si zozen nejake demo kde nemusis davat pozor na trat ale divat sa na nadheru. Ja si moc efektov pri tej rychlosti nevsimam...a v rozliseni 1024x768 je pekna aj GP3. A na rozlozenie klaves som zvyknuty z Gp2 takze nie je co riesit😃
Co je na UT a Q3 zabavneho??? Delas si srandu? VSECHNO!!!!!!!!!!!
Ja pouzivam QIII len na testovanie grafickeho HW.inak na nic...killovanie nie je moje hobby😃))
Jo, v pohode. Vzdyt jsem si delal srandu. Je to dost specificka zabava a chapu, ze ne kazdemu se libi. Mne se ale libi hrozne moc (mozna jsem uchyl, ale zabijeni botu mne DESNE BAVI 😃) ). Na testovani grafiky je to ale fakt super.
Presne tak😄 Ja zas viem ze kolko ludi tolko chuti a kazdy nech hra co ho bavi. A predsa nebudem kvoli tomu mazat GP3 z disku ked mam aj tak cracnutu verziu😃)
Jo, myslim, ze my dva se hadat nebudem. 😃
Tiez si myslim😄
oda : a my dva? 😃)))
Doufam, ze taky ne. Zatim tomu nic nenasvedcuje, nebo jo? 😃)
Ne nenasvedcuje, pouze jsem zaznamenal jiste ostrejsi presvedcovaci momenty 😃) Ale tak je to spravne, diskuze by se mela hybat a ne stat, ze? 😃
Moje slova!!! 😃 Hlavne se nesmime nudit!
😃) Takze ty GP3 nejezdis?
Zkus hadat........... no dobre, nebudu te napinat. Nejezdim. Jezdim (prekvapive) F1 2000. Fakt jsem chtel ty GP3, ale to zataceni mne TAK vytocilo, ze jsem to smazal. Pokud prijdes na to, jak to vypnout, tak si to mozna zase zahraju. 😃
No ptam se jenom kvuli chystane soutezi. Takze se asi nezucastnis, nevadi 😄
No pockej, pokud bude nejaka soutez, tak se asi obetuju 😃 Mas podrobnosti?
Podrobnosti najdes v tematu o F1GP2. Je to ze vcerejska asi z 12:00, tak se podivej. 😄
Fenixi, nezlob se, ale mluvis nesmysly.

Sedni si na chvili k F1_2000 a potom mluv.

Pokud mas zajem, napisu Ti seznam vsech

nastaveni, ktery Te posadi do monopostu hned

bez toho abys to musel nastavovat sam.

Stravil jsem nad tim priblizne pul dne

a rad se o to podelim.

Samotne nastaveni nezabere ani 3minuty.

Krome toho, pokud se chces presvedcit o tom,

co znamena pojem fyzika monopostu, tak

to je prave to, co ma F1_2000. GP3 je oproti

tomu obycejna arkada - ne simulator...

Patri do propadliste dejin.
Tvoje prispevky me vzdycky hrozne pobavi. 😃) Nesmysly placas ty a sam to vis. Me prave nejde o to, aby mi nekdo rikal tady to nastav takhle a tady zase takhle. Pokud musim cumet do manualu nebo do nejake napovedy, abych vubec mohl slusne jezdit tak je to o nicem. Fyzika? Me by spis zajimalo, co si pod tim pojmem predstavujes ty. Podle vseho jsi tady totiz jediny clovek, ktery ma zkusenosti s real F1. Ale na druhou stranu mam radost, ze jsou lidi, kteri se chyti na lacine komercni pozlatko od EA a hrozne me bavi, kdyz vidim, jak se jeste za ruzne graficke finesy biji do krve 😃) Jen tak dal, "piloti"!
Fenix to vystihl presne. Jak muzes mluvit o simulatoru, kdyz nemuzes zjistit telemetrii ? A setup neni otazkou pul dne. Setup zalezi dost na individualnim stylu jezdce a bez telemetrie se da tezko nastavit. A pokud vis, tak setup je dost podstatnou casti zavodu F1. Bez spravneho nastaveni by nikdo nemel sanci. Staci se podivat na Schumachera v Monaku.
Tak mi chlapi, SAKRA, konecne nekdo reknete, jak mam vypnout to automaticky zataceni v GP3. Podle toho,co rikate to mate vypnuty, jinak byste asi o realisticnosti VUBEC nemluvili. Fyzika je prima,ale jak fyzikalne vysvetlite, ze to samo zataci???? Mozna jsem blbej a jsem jedinej,kdo to nedokaze vypnout,ale Fenix mi taky rikal,ze ma problemy. K cemu je tam ta zatracena telemetrie, kdyz pak vyjedu na trat a nemuzu to ani strhnout do skarpy???????
Mas pravdu, nastaveni je dost podstatna cast zavodu, ale zataceni je snad jeste dulezitejsi, nebo ne?? 😃)))
Jo ten problem mam, ale protoze jsem se tim moc nezabyval tak neporadim. Ale jen ak mimochodem. Kdyz vyjedes na trat, tak proc proboha chces zatacet do skarpy? Jak jsi jiste poznal, nema to zadny vliv na to, kdyz vletis do zatacky. Stejne se valis v oranici. Ja teda nevim, ale to je asi posledni vec, na kterou bych koukal.
To s tou skarpou byl vtip, pochopitelne. Ma to vliv na to, ze kdyz se dostavam do hodin, tak mne to zachrani (zacne lomcovat rukama jako splasenej). To ja proste nechci, je to PRILIS jednoduchy. Hned svuj prvni zavod jsem vyhral a pripadal jsem si jako buh, ale pak jsem zjistil, ze i kdyz udelam chybu, tak mi ji to odpusti. Mozna jsem masochista, ale zadnou takovou pomoc nechci. Urcite ale nebudes polemizovat s tim, ze timto to na realisticnosti DOST ztraci, ne?
Jo to mas pravdu, ale to je chybka, kterou uz jsme tady probirali. Myslim, ze tahle pomoc se snizuje umerne s obtiznosti, ne? Na ACE to musi byt mnohem mene markantni. Ale nevim, zeptam se zkusenejsich kolegu 😄
Ja jsem jezdil na ACE a nemel jsem problem. Zkusenejsi kolegova nam treba i poradi, jak to vypnout, pak bych nemel proti GP3 namitek.
No ked jazdis s volantom tak to NIKDY nikam nezataca....ta pomoc je len pre tych, co idu na keyboarde. A moze ti to byt jedno, pretoze urcite to zatacanie je nepodstatne oproti pocitu soferovania auta pomocou 5 tlacitok na keyboarde😃))
Neni to nepodstatne oproti pocitu ridit auto tlacitkama!! F12000 mi dovoli zatocit kdy se mi zachce a vybrat smyk tam vyzaduje umeni. Tohle mne proste NEMUZE bavit, kdyz pocitac vse dela za mne.
Realne vybrat smyk sa da len za pouzitia volantu....alebo mas svoje auto na tlacitka?😃))
Svoje auto mam na volant, bohuzel. U hry se chci predevsim bavit a ovladat cokoliv pomoci tlacitek mi nepripada nejak menecenny. Na druhou stranu ocekavam, ze kdyz ty tlacitka nejak mackam,ze pocitac nejak zareaguje, a ne ze si pojede sam!
A ja zas tvrdim ze klavesnica je digitalne zariadenie a preto nejaka realicnost pri vyberani smyku je tatam...a preto ten help od hry vitam...skus si Gp3 s volantom a uvidis ze vtedy mozes jazdit kam chces..trebars aj do skarpy😃)
Vidim ze tu su vsetko borci,co uz naozaj sedeli v monoposte F1😃) Ja nebudem tvrdit, ze je lepsie to ci ono v ovladatelnosti a vernosti chovania auta....ale myslim, ze Gp3 je na tom DOST dobre....hral som ju totiz na volante s feedbackom, tak viem co hovorim😃) A co sa tyka telemetrie, je to skvela vec...doladis auto jak potrebujes do tych najmensich detailov ...samozrejme ze na to treba mat cas. Inak si mozes rovno pustit NFS😃))
Cau kluci.Já teda nejsem nějaký bourák v tomhle oboru,ale snad mužu napsat svuj názor.F12000 jsem hrál a moc se líbila,myslím tím po grafické stránce,ale pokud po odjetí 5-10 kol formule zmnění svoje chování tak,že se až do přezutí nedá řídit tak něco není v pořádku.Musím podotknout,že mám orig.verzi.Nikdo se tady o tom nezminoval tak nevim jestli je to hrou,nebo je chyba mě.GP3 sice nevypadají tak dobře, ani nemám moc čas to sledovat,ale ovládání je super.Mužete mi někdo napsat nej čas v Austrálii na suchu,abych věděl jestli se tomu mám věnovat.Dík
Cau Mehmede, mas recht, ze ve F12000 formulka zmeni chovani po odjeti 5-10 kol, ale to jen v pripade, ze jezdis na doraz (to znamena, ze pred zatackou bloknes kola). Pak se gumy DOST nici. Na klavesnici je to celkem neresitelny, tam se opatrneji brzdit neda. Muzes zkusit nastavit jinou citlivost, jinak nevim.
Bodo používám volant a pedály MS forcefeedback.Tady problém není,ale proč se toto opotřebení nezobrazí na ukazateli stavu pneumatik?
Jakej je rozdil mezi F1 2000 a GP3 v nastavovani vozu ? Co je kde navic a co kde chybi ?
Cau dizzy.Už jsem F12000 dlouho nehrál,ale jenom co si vzpomínám tak u GP3 se nenastavuje camber(náklon kol)a tlaky pneumatik.Ale co je horší u F12000 není telemetrie.Což je celkem velký pruser aspon pro mě.
Bez telemetrie ? Tak to dekuju, nechci. A nebudu zajizdet desetkrat do boxu, jenom kvuli tomu, ze nemam pedaly.
Bodo a ten čas mi neprozradíš co?Já mám v austrálii na suchu 1.31.725.Nevíš náhodou proč se tak kazí hotlap.Nahrál jsem si 2,ale ted po pár zatáčkách skončí formule ve zdi.To samé mi dělá i když si stáhnu hotlap z internetu.
Cas ti prozradim,ale az se dostanu domu, ted sem v praci. Co myslis ukazatelem stavu pneumatik?? Jestli ty zajimave obrazky na palubce, tak to je jen teplota, kdyz zmacknes "u" tak to mas presneji. Pod 80% je to spatne ovladatelny.
nechapu tedy o co tady jde......pokud nekdo jezdi, tak predpokladam, ze jezdi po asfaltu. Mne vubec neomezuje automaticke zataceni, ani nepomaha, protoze v zatacce stejne musis sam zatacet a to vyzaduje umeni. Spis mi trochu zarazi automaticke couvani - ale jdeasi jen o zvyk. Jinak pravou formuli jsem bohuzel neridil, takze nemuzu srovnavat jak je GP3 realisticka. Proste staci, kdyz je hra dobre ovladatelna a bavi te to - o to tady prece jde..... Vetsina hracu GP3 by nemela sanci neco zajet pokud by to bylo uplne podle skutecnosti. To by mohl formuli potom jezdit kazdej, kdo sezene sponzora😃)
To myslite VAZENE,ze vam to vubec nevadi??? Vzdyt je to jako by vam napriklad v Quakovi sama vystrelila zbran, kdyz je protivnik v zamerovaci. Co to ma za smysl. Resp. je v poradku,ze tam ten help je, nekdo se to ovladat nenauci, nebo nechce naucit, ale PROC TO NEJDE VYPNOUT??????
Srovnáváš nesrovnatelné !!!
Bodo bohužel pokud budeš používat klávesnici tak to nikdy nevypneš.Je to celkem pochopitelné,protože si představ,že by se ti po každém zmáčknutí tlačítka vytočil plný rejd?To bys musel mačkat prerušovaně a to si nedokážu představit.Klávesnice je prostě zaplá nebo vyplá.Nic mezi tím.Zainvestuj do volantu s feedbackem.Je to o 100%lepší.

Já si připadám jako totální ventil,protože u nastavování strávím minimálně 14 dní.FORMELFANe jak to stíhaš do 3 min. to nechápu.To te snad ani nebaví.
Když jezdíš po trati normálně a neděláš blbosti jako otáční, tak to nevadí a zvykneš si. Jak bys asi na klávesnici chtěl udělat, aby se ti volant otočil jinde víc a jinde míň ?
Pridam i svuj nazor: To, ze to neotoci naplno, celkem chapu a souhlasim s tim (to by bylo ciste o tom, s jakou frekvenci dokazes mlatit do klavesnice), nelibi se mi vsak jedna vec, a to, ze ten uhel otaceni neni dan aktualni rychlosti, ale idealni stopou. Takze, i kdyz jedu 10km/h, tak proste nedokazu udelat kolecko. Opet blby priklad, takze - je to poznat pri spatnem najezdu do zatacky, kdy clovek musi mit i blby vyjezd, protoze se to snazi dodrzovat otaceni dle idealni stopy 😒
Jak moc otocim volantem LZE regulovat i na klavesnici. Ano, opravdu to delam tim "dotukavanim". Neni pravda, ze klavesnice umozni jen plnej rejd, nebo nic. Proste jak dlouho to drzis, tak moc to zatoci, kdyz je to moc,tak povolis a volant se vraci. Nakonec je to presnejsi nez volant (kterej mimochodem mam,ale na klavesnici mi to jde o tridu lepe). Fakt,ze to jde naprogramovat velmi dobre dokazuji mnohe jine zavodni hry (F1 2000, Sports car GT, Carmageddon, NFS). V techto hrach si plne uziju pocit jizdy a rychlosti, aniz bych mel pocit,ze jsem neschopnej, protoze mi porad pomaha computer. Pokud se vam takovato pomoc libi, tak ja nemam NIC proti, nerikam,ze je to apriori spatna vec, ale proste by to melo jit vypnout. Kdyz chce nekdo ridit,at si ridi, ne?? Proc takhle omezovat hrace???????????
Pro me je to jenom zvyk. Kdyz jsem presel na GP2 ze Stunts [😄], tak mi to taky vadilo, ale casem jsem si zvykl a ted uz je mi to ukradeny. Pokud by sis to vypnul, tak by to pravdepodobne dopadlo tak, ze bys v prudsich zatackach vyletel. Spise mi vadu Opossite Lock ale nevim, jesli nejde v GP3 vypnout.

Nicmene zabavu ze simulace F1 beru dejme tomu 70% z jizdy a 30% z nastavovani. A kdyz nemuzu dostat perf. data, tak tehle 30% neexistuje. Jak muzes vedet, jestli v F1 2000 proste nevynasobi nastaveni nejakymi koeficienty a podle toho udela grip a vliv na vysku auta, staceni zavesu a prokluzu pneumatik proste neni.
To ja nevim,jak je to naprogramovany. A je mi to dost jedno. F12000 se chova suprove a muzu i dostat smyk, coz mi v GP3 nehrozi. Je naprosto evidentni,ze mame trochu jinej vkus,ale to neni duvod k hadkam. Uznej ale,ze jako hrac mam pravo mit alespon tu moznost to vypnout, nebo ne??? Vzdyt ostatni formulky tuto moznost MAJI vypinatelnou, tak to nebude neresitelny.
Bodo, ja Ti gratuluji. Moje F1_2000 kampan

konecne prinasi prvni ovoce...
Nemuzes dostat smyk ??? Tak si dej kridla 20-1.
Jo, tak se mi to mozna povede, ale v realu mnohdy dostane smyk i Schumacher a ten to ma naladeni urcite inteligentneji.
Jeee, tak si nastav 15-9 a mozna ho taky dostanes. Snad jde o to, mit setup presne na hrane. V zavodu s nejakou rezevou.
Pri kridlach 15-9 dostanes smyk razdva...ale jazdis v treningu o DOST rychlejsie casy....
Dobre, pokud se budu HODNE snazit, tak smyk dostanu i s normalnim nastavenim. Ale ten "pomocnik pri zataceni" mi to stejne DOST ulehcuje, nechci ho, zabte ho, znicte ho.
No jo, jenze pokud se na klavesnici pneumatiky sjizdeji tak rychle, je zavodeni dost nemozne. Zajizdet 5 krat do boxu, to neni moc realne. Takze jedine volant. A v GP3 si muzes u volantu steering help vypnout.
Hele, Bodo, nevim, proc tu motas neco o realnosti, kdyz to jezdis na klavesnici. Ridit auto dvema cudlikama je ve mozne asi jako ... ted me nic nenapada, doplnte to nekdo.
a jakou jezdis obtiznost, ze ti to nesmykuje?
Jezdim (jezdil jsem) ACE. Hrat tlacitkama v realu nejde, to je fakt. Jde o relativitu: porad je realnejsi jezdit na tlacitkach bez helpu, nez s helpem. Zda se mi, ze byste ty hre odpustili, i kdyby to jezdilo uplne samo.
Kdyz uz rikate,ze v realu se nejezdi na tlacitkach, tak ja muzu argumentovat, ze v realu se nesedi na zidli a nosej u toho helmy. Nebudte smesny a priznejte, ze ten help je pekne na *.
Bez toho helpu bys vyletel v prvni zatacce, protoze bys to neukroutil !!!
Proc to v jinych hrach uridim?? Aha, vsechny ostatni hry jsou vlastne uplne na * a nerealisticky, ze jo??
Bud se nad tim zamysli a nebo - coz bude jednodussi - to ber jako fakt.
Beru to spis tak, ze nevis jak odpovedet. Heledte, chlapi, ja vim, ze jste zamilovany do GP2, takze na GP3 nedate dopustit. Je to takovy mily a lidsky. Moje pritelkyne, az zestarne, tak asi taky nebude tak super jako ted ve dvaceti, ale ja na ni taky nedam dopustit, stejne jako vy ted na vasi oblibenou hru.
Jenze tohle je jedina vada, kterou tady uvadis. A pro vetsinu to neni vada, ale jen sila zvyku. Chybici telemetrie je mnohem zasadnejsi chyba. A kolikrat jezdis v F1 2000 v zavode do boxu ?
Ve F1 2000 nejezdim celej zavod, nejsem prilis trpelivej. Vzdycky jezdim tak 20 kol a to jedu do boxu jednou. Telemetrie me vubec netrapi, protoze nejsem kutil, ale ridic 😃 Ne, vazne, vic mne bavi zavodit, obesel bych se i bez setupuu, hlavne kdyz muzu jezdit. Proto mi taky vadi, ze me GP3 tak omezuje. A ze je to jedina vada?? Pro mne ne. Kdyz dam za grafickou kartu skoro 15 tacu, za procesor dalsich 10, tak se rozhodne nechci koukat na neco tak osklivyho, jako jsou GP3. Kazdemu co jeho jest.
20 kol, to je vskutku realita....
To dizzy: bohuzel jsem ponekud pracovne vytizen na to, abych si mohl vychutnat "realitu". Vice mi jde o zabavu a po 20 kolech uz mne to stejne nebavi, porad stejny kola a nic se nedeje. Mozna po siti, to by bylo neco jinyho. Ale pocitac je naprosto neschopnej a nicim mne nedokaze prekvapit. Takze 20 kol UPLNE staci.
To je prave ten problem! My se bez telemetrie neobejdeme, jsme zavodnici, ne ridici. Jezdit s nejakym default nastavenim a vyhravat neni nic pro me. To radeji budu koukat na horsi grafiku, ale aspon si zajezdim stylem, ktery me nejvice vyhovuje. Kazdemu, co jeho jest 😃)
Telemetrie je v F1 nedilna soucast, bez ni je realita o 30% nizsi. Bez spravneho nastaveni auta by i Schumacher dojel posledni.
Ale ja nerikam, ze ne! Blbe jste to pochopili. Nastavujte si co chcete, ja chci zavodit. Schumacher by se spatnym nastavenim prohral jen proto, ze ostatni by meli dobre. Ja bych vsem dal stejny autaky, at se ukazou. Mam radeji, kdyz vyhrava jezdec a jeho umeni, nez nejaky inzenyri a jejich sroubovaky.
Tak v tom pripade je vse jasne 😃 Jak rikam, my chceme zavodit a ne jezdit dokola za auty, ktere diky stejnemu setupu a vykonu stejne nemuzeme predjet.
Takze ty neumis predjizdet, pokud ma nekdo stejny auto?? Ale jdi, tak spatnej jezdec urcite nejsi... 😃)
Umim, ale ja jsem zavodnik, ne ridic 😃)))) Problem je v tom, ze ja vetsinou jezdim s autem, ktere ma o 10-15 BHP mene a dohanim to setupem. To me bavi! Potom je to hra o necem 😄
Mne zas pripada zabavnejsi, jet se stejnym autem a dohanet to silenymi kousky 😃 Predevsim pri hre po siti je to bozi, to se s kamosema zpravidla i dohodnem, ze berem stejny auta a pak uz je to jen mezi nama. Miluju ten pocit, kdy jedem tesne vedle sebe a blizi se zatacka. Pak jse jen o nervy a dobry odhad, kdo pribrzdi driv, a pak treba driv prida plyn, ten druhej to vezme pres rucni brzdu (ano, pochopili jste spravne, ted nemluvim o F1 😃 ) a nekdo, kdo byl za nama to projede ciste a pri vyjezdu nas predjede oba. Nic lepsiho pri zavodeni neznam, nez tohle. Jezdit porad dokola za sebou a treba celejch 20 kol ve stejnem poradi, to ma sice neco do sebe, ale neni to uplne ono.
To je ale opravdu o necem jinem. Tohle mam rad taky, ale s formulema to tezko pujde. Tam si radeji vychtnam nekoho, kdo ma lepsi auto, ale jinej setup a do zatacky ho vybrzdim. Kdyz to nevyjde, mam spatnej vyjezd ze zatacky a uz je zase vedle me, ale treba v lepsi stope. Tak me predjede a ja si musim pockat na dalsi moznost. Ale je to vsechno o tom, jak znam svoje auto, jak znam svuj setup! 😃
A kdybyste meli stejnej setup, tak je to o tom, jak znas trat, sve moznosti a situaci, neboli jak moc jsi dobrej, ne jak moc dobrej mas setup.
Fenixi, jen pro zajimavost, komu fandis ve F1? Mohl bych to asi zjistit z ostatnich temat, ale jsem nejak linej.
Hmm ale kdo ten setup dela, je lepsi, ne? V F1 setupy nedelaj inzenyri, jak jsi tady psal, ale prave piloti. Ti rikaj, co se ma kde udelat. Jinak ja fandim Jordanu.
Piloti spis vymyslej, co se jim nelibi, a inzenyri to podle toho nastavej. Pri predstave Frentzena v monterkach se sroubovakem v ruce se i ty musis dobre bavit, ne? 😃 No vidis, kdyz fandis Jordanu, tak mas taky rad jezdecke umeni, a ne jen technologickou vypiplanost formuli, nemam pravdu??
No ja osobne myslim ze piloti maju znacne technicke znalosti a dokazu inzinierov usmernit co kde treba...Schumi je vraj v tom majster...😄
Znalosti maj, ale urcite si ten autak neupravujou sami. Treba rekne:"chci mit vetsi tlak v gumach". Pak prijde manik a napumpuje mu to. Prece nenabehne Schumi s pumpickou a nezacne pumpovat jak o zivot. 😃 Myslis, ze se za ty prachy budou namat? 😃))
Ale to prece nesouvisi se znalosti setupu. Ty znalosti ma jezdec, akorat to udela nekdo jinej. Pomalu to prestavam chapat! 😄
Zatimco pisu prispevek, uz tu pribude jinej. Fascinujici. 😃)))
Bodo nechytaj nas za slovicka..pilot mu povie nastav mi tlmic na taku a taku tvrdost a mechanik to spravi...😃) Si tvrdohlavy ako baran😊
Uz zas, cico to sem napsal, zatimco ja jsem psal predchozi. 😃) OK, nebudu vas chytat za slovicka, ackoliv mne to velmi bavi. 😃)))))
Hele Bodo, to je jako bys rekl, ze za rychlost normalniho cestovniho auta muze svarec, ktery nekde spojuje karoserii...
Tedy, ne, ze by nemel, ale urcite ma na to mensi vliv, nez designer, ktery ten tvar karoserie navrhoval...
Bohuzel uz vubec nevim, o v teto debate jde 😒
Taky se nejak ztracim........ Treba se z nas stanou LEGENDY, co Fenixi? 😃)))))))
Z nas tezko 😃))
Beres to moc v extremech. pilot porovnava svoje kola na pocitaci podle grafu a pozna, kde co upravit, aby to bylo lepsi. Na to nepotrebuje sroubovak. Ja ho taky prece nemam. Oni na to maj lidi, ale ty delaj jenom to, co chtej piloti. To snad da rozum, ne??? A jinak se mylis. Ja obdivuju jak technickou vypiplanost formuli, tak jezdecke umeni, ale i schopnost a cit pro reklamu (Benson & Hedges = Buzzin Hornets tam, kde je zakazana reklama na tabak), barvu, proste vse kolem Jordanu.
To je presne to,co rikam. Piloti sroubovak nepotrebujou, ale uprava auta si ten sroubovak vyzaduje! Nerekl bych, ze ty technici delaj JEN to, co chtej pilosti. Pilot muze byt klidne neurcity, napr. rekne : "nedotacivy". Mechanik uz vi, co je treba a upravi. to, pilot nepotrebuje vedet, ze kdyz je to nedotacivy, tak se musi posunout teziste nekam jinam, nebo co.
Na to, ze sedim na zidli, jsem uplne zapomnel Bodo. Dobra, beru svuj predchozi prispevek zpatky 😄
tak nepovidej, ze ti v GP3 smyk nehrozi
Kdyz jsem pomalinku poprve vyjizdel z boxu, tak kolem me profrcelo Ferrari a zaborilo to mimo trat. V Melbourne mi porad prsi, doufam, ze takhle nebudou vypadat vsechny trate.
[odkaz]
Ja bych tipl STUNTS 😄. Vidis Bodo, i Ralf hraje GP3, co chces vic 😃
Stunts je spatne, ale drruhym tipem ses trefil... Mimochodem - Ralf se u toho dost usmival, takk nevim, co lze z toho vyvoodit 😄
Ralf pozna kvalitu.
Ralfik je vybornej pilot, ale mizernej paran, to je jasny 😃)
Ten editor pro GP3 se jmenuje GP3Master ? Nebo jsem si stahl neco jineho ? Ale funguje to.
Tak GP3Maser opravdu neni GP3Edit, ale je vetsi. Nevite, jake jsou mezi nimi rozdily ?
Na alphfef1 nebo grandprix2 jsem cetl, ze ma snad akorat featury navic. Ale pri mem barevnem schematu windos (zelena na cerne) jsem se v nem sotva vyznal 😄

Jo a ten upgrade je pomaly jako prase!!! GP3edit se mi zdal rychlejsi.
Huráááá předjel jsem Šumáka. Sice jsem byl o kolo zpět, ale to nevadí. To si takhle jedu na pěkném 12 místě a najednou z boxů se přede mě nacpe Ferrari. Tak jsem si ho o pár zatáček dál vychutnal 😄
V Brazílii jsem za hustého děště vyjel pole-position s se***vým náskokem.

Ale proč to píšu - hned po startu se mi rosvítilo PITS. Nevíte proč ?
Je zajimavy, ze jsem kvalifikaci vyhral, asi blbci nepouzili monzoony. Zavod byl na suchu a kdyz me nadelovali 4 sekundy na kolo, tak jsem byl vdecny za to, kdyz prevodovka ukoncila me trapeni 😒((
Dizzy, to PITS se ti rozsvítí, když počítač usoudí, že máš OPRAVDU, ale OPRAVDU špatný pneumatiky. Jezdit na sluníčku s Monsoonama se nevyplatí... 😃)
Jo a nejhorsi na tom je, ze ti ty gumy prideli klidne hned na start 😄
Jenze ja mel soft dry, teda alespon jsem si je nastavil. Pravda ale je, ze mi davali 4 sekundy na kolo. A jeste jedno. Proc si nemuzu na zavod vybrat hard dry ??? K cemu teda jsou ?
To by me taky zajimalo, uz se mi to stalo v Monze, kde jsem tak ztratil jakoukoli nadeji na vitezstvi. Tehda mi Casper rikal, ze jsem znicil vsechny hardy v trenincich, ale vcera se mi to stalo v Nurburgringu, kde jsem treninky vubec nejel.
Jasne, i kdyz zacnes hned zavodem, tak je nikdy nelze pouzit 😒
V Gp3Master jsem objevil nasteveni Show CC Fuel Load, coz jsem v Gp3Edit nikde nenasel. Jinak to vypada stejne. Uz jsem si nahral textury vsech aut ze sezony 2000 😄
Jak to tu tak ctu a jak jsem cetl Casperuv mail (mimochodem - dik za ty setupy), tak si rikam, jestli jste tu vubec nekdo schopen zavodit se spickou v Acech... Ja jsem schopen tak maximalne dojet v treninku v prvni rade, ale v zavode mi minimalne dva od Ferrari a McLarenu zacnou ujizdet...
Prave jsem zajel v Imole v kvalifikaci na výborném 21. místě 😄 - na suchu. Ale na mokré Argentině bych vyhrál, kdybych ovšem neustále LOADOVAL a především si vzal více benzínu a nemusel tak v posledním kole do boxů 😄.
To jezdis s F7 nebo be?
z
S F7. Ono to jde dobre, mam dojem, ze to plyn pridava stejne rychle, jako v GP2 bez F7. Ale ty Hard Dry me stvou, snad to odstrani opravny pack. Intermedium jsou podle me mezi Dry a Wet a ne mezi Hard Dry a Soft Dry, takze suchy zavod musim jezdit jen na Soft Dry. Ale pri 100% delce na 3 zastavkach pomerne dobre vychazi.
Jo, to mas recht, ja jsem si vzal jednou v Nemecku do sucha Intermed. a pak jsem se nestacilo divit, jak jsem vyletel z kazde zatacky, ktera tam byla.
Už jsem na to přišel. Musíš si pneumatiky nastavit ještě před nedělí. Pak už máš buď Soft, nebo Hard, ale zároveň to nejde.
Snad ještě PŘED kvalifikací
Co je asi Nejvetsi chyba na GP3 je, ze kdyz prsi tak se ukaze je malej obrazek s kapkama a louzi. To je PEKNE NA PRD. Kolikrat jsem dal Wet soft, a ono prselo jak z konve, takze jsem se klouzal jak........Proste kdyby se dalo pred zavodem na chvilku prepnout do 3D a prohlidnout si trat, Kde je mokro a sucho atd... tak by to bylo mnohem lepsi.......
Me spis vadi, ze za deste davam Schumacherovi skoro dve sekundy na kolo a za sucha mi on dava pul sekundy.
Me nedava nikdo ani sekundu, snad krome Monaka. Tam se trochu nechytam. Asi to je tim blbym ovladanim. nevim 😒((
No, a prave na mokrem Monaku jsem daval dve sekundy jinak suverene jedoucimu Schumacherovi. Mel jsem sice o trochu novejsi pneumatiky, ale mozna jsem mel vhodnejsi obuti (monzoon). Kdyby mi nezacal horet motor, tak bych tam vyhral, takhle jsem dojel druhej. V suche kvalifikaci jsem byl 20. (Ale teprve s GP3 zacinam)
Pri srovnani GP3Editu a GP3Masteru u me jednoznacne vyhrava ten druhy. Umi toho vice - hlavne uprava spotreby a CC-setupu na okruzich. A to pri spatne propoctene spotrebe je velmi uzitecna vec.
Tak jsem nahral novej Track Pack 4. A uz mi nikde nikdo nic nedava 😄
A odkaď jsi ho stahnul ? Z jakyho je roku ?
Předpokládám, že je to Laitinenův TP 98, že ? Chtělo by to ale nějakej TP 2000.

BTW - je originální Magny-Cours tak lehká nebo jsem se tak zlepšil ?? Nebo že by geniální setup ?
Jenom chlapci doufam, ze ten TP pro GP3 nebude takovej jako ten v GP2/2001.
Doufam, ze v soutezi nebudou trate puvodni. To by to pak vsechno stalo za PRD. TP v1.4 je na www.alphaf1.com/gp3. Genialni setup na Francii bych nutne potreboval 😄
Je to rok 98. Zatim staci a je skvelej 😄
Jo, ale je to 98 a my potřebujem 2000, takže Indy, Sepang a Monza musejí být nové. Zbytek by ale bylo vhodné asi z TP, jsou to jen patche, že ??

Add Francie - tady jedu suveréně na prvním místě, vyhrál jsem kvalifikaci o 3 desetiny. Jinde jsem rád za první šestku.
Ty tři tratě bych nějak vyměnil, ale zbytek nechat origoš (ty jsou totiž stejně nejlepší...)
JA bych je nemenil. Proste tam jsou a basta. Stejne by vam nakonec jedna chybela protoze je jich tam jen 16, ne ? A jsou porad lepsi nez treba Indianapolis. Ten se vubec neda jezdit....
.. neni problem odjet 17 trati
jsem taky pro original trate. Myslim, ze uz je malo casu na poradnou kontrolu vsech novych trati.
Ja bych tam hodil aspon ten upgrade. Jestli jsou tam rozumne fixy, tak proc ne... Je pravda, ze originalni Monaco je naprosty * - hlavne ta sikana pred druhym splitem, vubec se tam neda podvadet 😄
Predelal jsem kompletne sekci Software. Je to 20x odzkousene, takze neexistuje, aby neco nefungovalo. Veskery soft je uploadovan a je vyzkouseno jeho stahnuti. Byla taky podstatne zmenena sekce Pravidla, takze si je znova poradne prostudujte. Toto by snad mela byt konecna verze. Pojede se na Track Packu 1.4 od Laitinena. Je tam carset, Track Pack, proste uz vsechno, takze muzete zacit trenovat 😄
Mě se na GP3 hrozně líbí Hungaroring. Je tam totiž NAPROSTO PŘESNĚ místo, kde jsme měli stan a přístupová cesta. Škoda, že tam není sloup vysokého napětí, u kterého jsem celé 3 dny seděl.
Dne 15.1. zacina testovaci soutez. Jede se na okruhu Spa. Nejde o zadne velke zavodeni, spis se jedna o srovnani kompatibility instalaci. Zaver Spa je 26.1. Pote se pojede Monako.
prevzato ze stranky tymu Hornets ([odkaz]

MK44 (od MotorBAR) (IP: 194.228.142.103) nechal(a) vzkaz 15.01.2001 v 22:47😒br />
Email :mcasper@centrum.cz

Dostanete od nas na * a vy to vite. A Fenixi, tu zlutou trochu ztmav, boli z toho oci. MotorBAR!!!

Jako clen tymu mohu podotknout jen tolik: Casperiku, TEBE se urcite nebojim(e) 😃) Pokud se ti nelibi jas barvy, uber si na kontrastu nebo jasu monitoru. Jediny jezdec, ktereho z vaseho tymu uznavam, je GIGI, a myslim, ze z tebe konkretne nebude moc nadseny ....

Koneckoncu, testovaci SPA ukaze, jak na tom kdo je ...
Ted jsem nejak nepochopil, co myslis vyrazem uznavam. Nechci mluvit o sobe, ale Tomino ti to nandal v FM2000 pomerem 15:1 a body 141😁7. Kdyz neuznavas Tomina, tak uz asi fakt jen Gigiho.
A rozhodne bych neposuzoval jezdce podle SPA, protoze jestli se nase staj zucastni, tak to budou spise Funny Hotlaps. Ja ji ulozil po 3.kole, ktere jsem v GP3 na Spa ve svem zivote vubec zajel.
Dizzy, predevsim to bylo mysleno na tebe a hlavne Caspera. Tomino je OK, ale proc bych si na nej nemohl verit ? Porovnej, jak minulou sezonu jezdil Fenix (kolik bylo skore mezi mnou a Fenixem) a podivej se na sezonu letosni. Vis, je tu moznost, ze jsem se o neco zlepsil proti lonsku .... Ale samozrejme, Tomina uznavam, ale i tak si (na nej) verim 😃) Na GIGIho (ktery mne mimochodem stale v ICQ neautorizoval, styd se, GIGI! 😃)) zatim ne .... takze asi tak. Casperik mne ale, priznavam, vytocil a proto jsem mozna sam prestrelil. Verim, ze si to kazdy patricne prebere ...
ale je dost velky rozdil mezi uznavat a verit si. Ja taky uznavam tebe a pritom jsi v bodovani hluboko pode mnou.
uznavam, ze je to velky rozdil. Ale hluboko je taky relativni slovo, mam ztratu 30%, zatim ... 😃) A jeste nedavno to bylo mnohem min ...
Chlapci, asi zřejmě nevíte, co je to hec...nic proti vám, ale přijdete mi hrozně stahovační. Kdyby to tam napsal GIGI, tak ani neceknete. A propos, mylsel jsem tím "MY" nás jako tým, mám dojem, že v konstruktérech vás asi opravdu dostaneme. Ale všechno dobrý...nerad bych tu dělal nějaký rozpory... 😄
jsem asi *, kdyz neumim nainstalovat trackpack. Mam tam porad ty samy trate a to jsem to zkousel uz asi 3x. jediny, co se nejak zmenilo byly data z carsetu. Bud jsem blbej ja, nebo navod!!!!!
Zdar Josi, stejne trate tam taky maji porad byt, jsou na nich zmenene akorat nektere detaily - zkus pustit treba Monzu, jsou tam podstatne nizsi obrubniky. Mimochodem - pokud kopirujes ty f1*.dat do adresare circuits/, tak se ty trate musi urcite zmenit.
kvr😲cekaval jsem, ze misto Argentiny tam bude treba USA.
Ne, jede se na starem trackpacku. Akorat jsou ty trate mozna prehozene, ale tim si nejsem jisty...
Taky pro to se jmenuje TP98 😄
Koukam, ze uz je GP😜atch, melo by to byt jako GP2lap.
Tady to teda jede, asi jste vsichni nekde na trati, co?
Obavam se, ze sis spletl board, Fenixi 😄
tak kdo uz je POD 😃
Vow! Ja uz jsem videl, ze je to v archivu, dik, zes to vytahnul, Dizzy.
no, vytahnout to zas nebylo tak tezky 😃, ale aby to tam znova nespadlo 😒
No vcera jsem zkousel dalsich par okruhu. Bud jsem Manas, nebo mam debilni setup 😃)
Nikdo v Mel pod 26 ?, Interlagos pod 15 ? 😃
ja jsem vcera zkousel ne par, ale asi 300 okruhu a JE TO HRA NA***! tak nasrany jsem uz dlouho nebyl. Na te hre mi vadi predevsim nehratelnost, a to nemam zas tak spatny stroj ... Proste des-bes 😒((( Jinak casem atakuju skoro 1.25 😃)))))
tak to pridej, loni jsem mel tusim 23.7, a urcite nebudu chtit byt horsi 😃)
Taky mi vadi nehratelnost, proto GP3 taky nehraju... 😄)
Fenixi, manas asi nebudes, spis to budetim setupem. Me taky trvalo dlouho, nez jsem se do toho dostal. Problem je v tom, ze v GP3 musis mit uplne jiny pristup k zatackam nez v GP2. Ja jsem zacal s Melbournem ve stredu a muzu ti rici, ze jsem byl prvni den naprosto zoufaly a mel jsem chut se na to vykaslat. I kdyz jsem tu trat dost znal (nekolik zavodu jsem jiz v GP3 odjel), tak jsem i pres obrovskou snahu nemohl dostat pod 1:29.5. Druhy den jsem uz jsem se chytil. proste to chce dobrej setup a trpelivost. Zapomen na vsechno, co platilo pro GP2.
MK44 psal neco, ze uz je pod
Vsichni jsou POD, jeste jde o to pod kolik 😄
Jak poznam Caspera tak asi pod 26 bude😃))
ses velkej optimista, jestli si myslis, ze budou vsichni pod 24 ..... nebo jsi myslel 25?
Nekdo 24, nekdo 25, nekdo 26 a nekdo treba 22 😄
hele Dizzy, nedelej si z nas srandicky, ta 22 na konci byla peknej preklep 😒(
tak gratuluji vitezum a ocekavam cest pro sebe 😃)) Dizzy mne prekvapil, i kdyz, co jineho mohlo vzejit ze spoluprace s GIGIm, ze 😃) Ale nejvetsi radost mam z Marthyho, jen pockejte, az bude mit svuj vlastni pocitac. I kdyz mi tim zkomplikoval pacholek plany na porazeni tymu Italdesing 😃)))) Kor kdyz ma v zadech Radka - ale Josi a Kryso, dostanete na *, ted se vrham na GP3 a musim se dostat na neci ukor do TOP10 😃)))))
Me nejvice prekvapilo, ze nebylo zadne prekvapeni 😃). O Invalidech sem vedel, byli drive pod 27 (?) nez ja.
No ja dufam, ze dam Invalidom v Argentine na *. Mojim cielom je dat sa porazit maximalne svatou trojkou a MOZNO este tebou Dizzy😃))) Skoda ze na Melbourne som nemal cas, ani som nevedel, na aky cas som vlastne mal, hotlap som zajazdil 20 minut pred uzavierkou........
mozna, mozna..., uvidime 😃)
Fijo, na porazeni Italdesignu zapomen!!!! 😃))
Jak to teda je s Marthym ? Vubec nemam zadny informace. Doufam, ze bude jezdit, ale tisicinu za mnou 😃)))
nech se prekvapit. ja zase doufam, ze MK44 bude tisicinku za mnou, nejak se mi tatrat nelibi - horsi nez Monaco, ktere nesnasim 😒
Nahodou, ta trat je super, nejlepsi je ta klesajici sikana.
a hlavne ked na nej chytis ciernu vlajku.....
Jo, ta vlajka je tam trochu nelogicka, ale kdyz ji dostanes, tak uz je to stejne jedno..
myslim ze nelogicka nejni trochu ale poriadne, ale mne je to jedno, Argentinu som dojazdil....
A kolik mas ?? 😄
Som POD😄
tak to mame asi stejnej cas, protoze ja jsem taky POD 😄
co Cico, budeto na bednu?
snad si nemyslis, ze tady nekdo zverejni svuj cas 😃
no Dizzy podla toho co si napisal na fore GP3 na *.cz tak som lepsi, mam 1:2x,x11😃))

Josi tych 22 si nevsimaj, to jedine s 1000 konmi😄
😃)) to doufam, ale s timto vykonem by jsi zbrousil pneumatiky hned za prvni zatackou 😃)))
doufam, ze ti oplatim porazku z Melbournu, pomalu abych uz zacal jezdit 😄
Cico, co tvoji stajovi kolegove? uz se zlepsuji? nebo budou stale vterinu za tebou?
Moji stajovy kolegove se zlepsuji, Gigi ztraci uz jen sekundu, Tomino pul a MK44 desetinu 😄
Jednou jsem si dal poradnej vykon a na rovince se mi pri velky rychlosti najednou rozklepal zadek 😄

Dosad si za * jednicku a devitku a uz budes znat muj cas pod 22 😄
Dizzy😃)))))))))))))))))))

Jos, budes to mat v Argentine tazke, venoval som tomu dvojnasobok casu proti Melbourne😄
ja zatim tak ctvrtinu..
Cico, ja trojnasobek, ale vic neprozradim, az v patek v noci 😃)
jo, to se mi casto stava, ze jedu kolama po obrubniku a dostanu vlajku, cumel jsem na to jako puk 😃))
nejlepsi je ta serie zatacek a sikan pred druhym splitem = vysekam se skoro vzdycky 😃))))
Uz jste pod ??
Gigi se setupama zrovna moc nepare, kdybych jezdil ja s Marthym, tak by se to moc nevyuzilo, takhle nas nikdo neporazi 😃
Dneska se musime dostat na 790, aby to tema bylo v TOP20 😄. Ja jsem tu k dispozici do 17😁0 😒(
😃) ja se taky musim dostat na 790 😒
uz ab se jela Monza, je tam min zatacek nez v Buenos Aires 😃 Kolik mate zadni kridlo?
Lidi, zblaznili jste se. Vite, jak to bude vypadat, az bude v Top 5 pod sebou F1 GP 2 a F1 GP 3 ? 😉
to bude hezky. ja jsem zvedavej, jestli Invalidi potvrdej vysledek z Melbournu
KvR : NADHERNE 😄
Sakra chlapi, co mate proti gp2 foru? Kdo vas ma porad hledat.
Dizzy, mas prvni sektor pod 31 ?
mozna jo, mozna ne... nejsem baba kecalka 😃
zato na formuli-1 ses predvedl jako dokonala baba kecalka
😃))))))))))))) to mas pravdu, myslim, ze i tady 😃)))))))))))))
ja jenom doufam, ze jako pomatena babka kecalka 😃))))))
a kerej prispevek mas na mysli ?
myslim ty prispevky o dosazenych casech v Argentine.

ad hokej: vcera jste meli smulu. Dnes nam drz palce
Nojo, ale o mych casech jsem toho nakecal... 😄

ROOOOBERT REEEEEICHEL 😄
Dizzy, co to bylo za naprosto zcestny hlasky na formuli-1.cz ve foru ? takovou mlhu jsem jeste nevidel.
co ? jak ? kdy ? koho ?
Koukal jsem na vase tipy v Melbourne, kupodivu se Fenix s HHF netrefil 😄
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOL GOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOL 😃)
jeste se naucit presilovky, hrajete je priserne 😄
sakra jak to mohl ten Bolina uznat, vzdyt tam toho Brizu natlacili 😃))))))
Juch! 1:0
Jo, gratuluju 😄

Pravda je, ze ten vyrovnavaci gol nebyl fer. Bolina je nejhorsi rozhodci v lize, nechapu, jak se na nem mohli shodnout 😲

Fenixi, uprime receno vas brankar Orct je absolutni primitiv. Je sice hezky, ze jednu vrazil Zemli, ale stalo vas to vitezstvi.
😒(((((((((((( Mam nervy v *, ale aspon jsme zmlatili Spartany u stadaku 😄 Vyrovnavaci gol platit nemel, bylo to zaroven s pisknutim, ale uz se stalo.
to byla od Orcta fakt pekna klukovina ... dyt jste dostali z peti najezdu 4 goly 😃))) Ale viva Viiitkoviiice 😃))
je to pravda 😒(( Kazdopadne kolega Bolina to taky prehnal, protoze videl jenom tu Orctovu ranu a puvodne mu daval 5 minut. To by mohl jeste chytat, ale Bolina to potom zmenil na 10 + do konce a bylo po *.
U nas by bylo jedno, jestli chyta najezdy Malek nebo Blazek 😄. Kazdopadne dneska musime vyhrat. musime musime musime musime
Tak kluci se uz asi nemuzou dockat dovolene 😒(
? Kdo?
Slavia prohrava se Znojmem 2:0 na zapasy, Dizzy je slavista ....
Jo tak. Klid Dizzy, aspon budete mit vice sil do nove sezony 😉
KvR - ja jsem naprosto klidnej, narozil od jinejch
Mmch - nechcu do toho kecat, ale F1 mel dneska snad dvakrat tolik prispevku co GP3, takhle se na druhe misto nedostaneme 😒
Teda Dizzy, jak jsme se bavili o tom, ze Orct je primitiv, tak musim konstatovat, ze Slavie je plna primitivu a snad jeste horsich. Zaludnejsi a zakernejsi hokej jsem v zivote nevidel. Od ted v teto serii fandim Znojmu a doufam, ze vam nasazej u vas doma aspon desitku. Slavie je banda naprosto neschopnejch a vypatlanejch magoru. A za tim si stojim.
coze?? Nechapu o cem mluvis, tvrdej zakrok jsem videl jen jeden a hlavne, u Orcta vubec neslo o to, ze jednu vrazil Zemlickovi, ale o to, ze svuj tym potopil.
To je mi lito, ze to nevis. Orct je *, ale Zemle aspon vedel, ze ji chytne. Pitomci typu Cermak, Rousek atd nemaji v lize co delat. Zakerne pichani hokejkou, krosceky zezadu apod. Proste Slavie u me klesla nekam na uroven 2. ligy (kam by po vcerejsim hokejovem vykonu beztak patrila).
FENIX> SPARTA JE LEPSI 😃))))))))))))))) DIZZY> ZNOJMO DRTI SLAVII, JEN TAK DAL 😃))))))))))))
Gigi, jsi tu ? Jdi na chat *.cz
Teda to co jsi napsal, bych nerekl nikdy o nikom, ani o Sparte (ktere ted budu fandit)
To ja klidne napisu, protoze kdyz jsem hral hokej zavodne, tak tohle neexistovalo. Ted vidim, jak to vypada, kdyz nekdo neunese porazku!!! A fandit muzes komu chces, protoze o fandeni to neni. Tvrdost do hokeje patri, ale ne zaludnost a zakernost.
😃 jak malí kluci 😃)) kdyby jste se aspon hadali o formuli.....
A dost😃) Argentina rulez!! Jos, zas dostanes na * ?😃) Ale asi budes tazky super, Italdesign vypada moc dobre.....
Cico, jak vis, jak vypada ITALDESIGN ? Asi opravdu dostanu 😒((
Ja jsem mu nic nerek!!! 😉
Cico asi blafuje.
S Gigim je to KOLO na KOLO, to by bylo dobry videl LIVE 😄
VSETIN PROHRAL !!! 😄))
Nazdar , tak taky prispeju , at GP3 je v top 20.

T-rexi , gratuluji Zlinu 😃)Aspon to vsetin

nebude mit tak jednoduchy
nazdar Dizzy
jak jde Argentina , me jde super , uz jsem pod ... (vsak ty vis )😃))))
me jde taky super 😄, skoda, ze jde super i Gigimu 😄
ale me nejde nijak , delal jsem si * 😃)
to zname a vytasis se s casem pod 23 😃)
to by te Kobdzej dostal, co ?....
Fijo, neignoruju te, ale mam nejaky divny spojeni a nemuzu ti poslat ICQ message
v nedeli jsem se dinal na prvni zavod CART , docela pekny zavod , skoda tech castych preruseni... Jo , a jezdi tam taky Juquera , Minasian a Wilson , a TAKAGI dojel 10.😄
takovy cas priblizna mam , .... v Monacu 😃))
😃))))))))))))))))))))))))))))))))))))…
bylo tam 😒br />

😃)))))))))) )))))))))) )))))))))))
Nechci do toho moc rejpat, takze jen jednu vetu : Az zase budes nekomu nadavat, tak se podivej do vlastnich rad (Pilar + vase "obecenstvo")
nechcete nahodou prejmenovat tohle forum? uz ani nepamatuju, kdy se tady mluvilo o formuli 😒(
Dizzy, uz jsem se nechtel k tomu vyjadrovat, ale na tvoje stupidni kecy proste reagovat musim. Pilar za to dostal aspon trest a co je s obecenstvem nevim. Slavisti kroscekujou zezadu, pichaj holi pod chranice a nic se jim za to nestane. Takze radeji mlc, protoze Slavie jsou v letosnim play-off jednoznacne nejvetsi prasata!

Jos: Omlouvam se. 😒
takze ne Fenixi? neberes to jako vyjezd ze zatacky ? budu se holt muset snazit znova 😒((
Josi, jak rikam, omlovam se, na tohle jsem reagovat musel. Ale od ted se venuji pouze debate na tema GP3 apod. Docela by me zajimalo, jak jsem na tom v porovnani s ostatnima. myslim, ze cas neni nejhorsi, ale za zadnou slavu ho taky nepovazuju. Co ty?
ja jsem zklamnan, asi budu na hranici prvni desitky. leda, ze bych ten vykon zopakoval a byl cisty. Skoda, mam smulu
Sakra, za to ja budu rad, kdyz si dojedu pro bod 😒 Snad jeste dneska neco odjedu, ale chtelo by to zlepseni tak o vterinu v kazdem sektoru 😉
Fenixi, nechces primhourit oko ?
souhlasim s Josem , mimochodem , kdo vcera videl

ligu mistru? 😃)))))))))))))))
jsem na vas zvedavej v Buenos a to moc. Doufam, ze mi nenadelite vterinu 😒
hlavne porazit Cica 😃)
Josi, Cico, Kryso, Invalidi - dostanete na * 😃)))) Doufam 😉))))))))))))))))))))))))))))
Kvr , uz jsi se zlepsil ?
Nezlepsil. A znechucen jsem to poslal 😒
Cico, dostaneš na * 😃))))
Promin Josi 😉

Vyhrali jsme!!!
najezdy Litvinova a Sparty byly neco !!!!!!!!!

To jsem jeste nevidel ...
Kysela musi dostat zlatou DELI prilbu 😃)) To jak Brizu vyskolil, to se hned tak nevidi. Jednicka s hvezdiskou a podtrzena 😃))
Bohuzel nedostane, protoze se za play-off nedava 😒, ale jinak by byla jista.
Porazil jsem Angela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juch!!!

No nic, mam radost...
porazil jsem Krysu, juchjuchjuch 😃)))))))
No jo, Fijo, ale tobe to muze byt celkem jedno... Jenze me Angelo zachranil od posledniho mista, chapes??? 😃)
nezachranil 😃)) A cilem bylo dostat Krysu a Cica a Jose (ten je chudak DQ 😒(() takze cil byl splnen a musime si klast postupne stale narocnejsi (ted je to top6, ale to uz bude sila 😃))) Invalidi snad nejsou ani tak lidi jako Inva, prekvapuji mne cim dal vic ... 😃))))))
Dobra, Fijo. Davam se cil porazit tebe, coz tedy vlastne znamena Top5, chcu to videt 😒 V Imole jdu na podium a v Nurburgringu vyhraju. Gut? 😃)
Ja, gut, Herr Sturmbanfuhrer 😃))))
tak kdo bude mit 500 ?
Zdar Kobdzey, dame? 😄
cau hosi
Zdar Josi. Hodne stesti, ale budes mit problem se mnou 😄
tomu nerikam problem. nezlobil bych se, kdybs skoncil prede mnou. jde prece o tym
Ja vim. Blbe je, ze na bedne nemuzem skoncit vsichni z Italdesignu 😉
Interlagos nemam jiny cil, nez bednu, poradne se do toho obuju
Mmch, Josi, koukal jsi na nase sance v jednotlivcich? Myslim, ze bychom oba mohli byt bez problemu v Top 10. Ja se urcite dostanu v nejblizsi dobe pred Fiju a pozdeji urcite padne Tomino, Cico a snad i pred ten McLaren se dostanu. To uz je devate misto, takze desate zbyva na tebe 😉
kvr, ja ted v jkednotlivcich moc sanci nemam, musel bych tak trikrat vyhrat. Skoda, mohl jsem byt celkove asi 6.
Mno, ted si od vitezstvi daleko nebyl.

A s tema novackama: Hmm, nevim, proc si o novaccich myslite, ze by meli byt automaticky spatni. Prece uz maji taky peknych par tisic (milionu?) kilometru za sebou... To, ze nejezdili soutezne, je v podstate detail.

No nic, ja bych je nepodcenoval, ani ty, kteri jsou jeste bez bodu...
No, s tim milionem jsem to mozna trosku prehnal, kdyz ta hra byla vydana pred necelym rokem.
to asi jo kvr
rad bych dokazal, ze moje vykony v Buenos Aires (mimo toho DQ) nebyly nahodne a rad bych byl stabilne v top 5. Je to hodne odvazny cil, ale dokazal jsem si, ze neni nerealny a Gigi taky neni neporazitelny. malem ho dostal novacek souteze
Vsak on ho v Suzuce dostal novacek souteze, vid KvR 😃))

Tomino urcite neodpadne, bude se porad drzet kus za Gigim a mozna se bude i priblizovat. Vzpomente na Adelaide.
Presne tak, Dizzy, jeden z dobrych prikladu 😄
No nic, cekam, ze v dalsim zavode dojede tak 40 lidi a ti se pak vzchopi a pak budou mozna rozdily mezi prvnim a poslednim treba do vteriny...
Ja bych za dobre novacky povazoval jen Santyho, Scorpiona a mozna Barika. Cekal jsem jich vic.
Jo, taky jsem jich cekal vic, Dizzy. Nastesti zatim nejsou 😉
No tady to zase zije...
tak jak jde Brasilie ? Me se docela libi , dokonce

tam mam PO pod 100 % . Jsem zvedav na vase casy😄
Super, tak to posli.
nemam vykon , navic bych tady asi nemohl jezdit

jako treba Marthy v minule GP2
Ale muzu aspon zamlzit , jsem hodne pod 1:20 ,

sakra , ta atmosfera zase na me dejchla....😄
hehe, pod 20 jsem byl mozna uz v druhem dojetem kole 😉
no jo , ale ja jsem HLUBOKO , a to mam mensi

vykon , he ? 😄
Jak hluboko? O vic, nez pul vteriny? 😉
jeste trochu vic , mozna i radove...😃))
Jak radove?!? To bych byl asi zase na ceste mimo body 😒
ja jen tak mlzim 😃) , pojd , udelame 500
a vubec , co WAKE UP ? zajimalo by me , jestli

se ti to aspon trosku libi .Soude podle toho ,

ze nic nerikas , taks to asi nekam zalozil

do supliku........😄
Sakra, ja jsem ti jeste na to nic nenapsal???
Ja jsem dokonce pod 19 😄. Proc si nedas vykon 820 ?
To Kvr , jeste ne
Kobdzey: Ook, poslu 😉
Dizzy , nemel jsem gpeditor, dnes jsem si ho stahl,

nicmene si myslim , ze 820 je tam defaultnich .

Soudim podle casu , ktere mam , jen doufam ,

ze vase trate jsou presne totozne s

tratemi , ktere mam v orig.verzi
Dizzy , klidne ti napisu , ze jsem i pod 18 😄
ted je rada na tobe , abys odpovedel a latku jeste snizil, ja ti pak mozna zase odpovim😄
treba se dostaneme az na 1:12.xx
nebo na 1:11.......
nebo na..........
......na 500 , ja teda urcite
to neni fer, dostat se na 500 sam 😄

defaultnich je tam 800, ale tech 20 koniku nehraje moc velkou roli. Kazdopadne pokud ti jde prehrat Jaguaruv hotlap, tak by to melo byt OK.
neni muj problem , ze tu nikdo nebyl 😃),

800 BHP docela souhlasi , podle toho , co jezdim .

jen doufam , ze mi Jaguv hot pujde prehrat ,

nechtel bych absolvovat vsechny ty procedury

s nastavovanim pro soutez...
Tak to ti asi přehrát nepůjde.
taky si myslim....😒(
jen doufam , ze mi me vzorky pujdjdou prehrat jemu
tak to pochopitelne taky ne.
Jak to tak vidim, tak asi poslu muj minulorocni cas. Myslim, ze na 1:10.574 (?) nikdo neprekonate...
pred tim , nez nastavim veci tak jak maji byt , tak reknu , co jsem zajel . S vykonem 794 BHP

na orig. trati v Interlagosu mam cas 1:16.453 .

Ideal mam asi o 2-3 desetiny lepsi , jezdil

jsem jen dva dny , mozna bych se dostal i pod

16 , ale neni to asi vuci vasi trati

smerodatny......
Jo, tezko srovnavat trate, ale prozradim, ze jsem stejne lepsi 😄
Ale i tak mas dobry cas Kobdzeyi, porazis spustu ucastnikov sutaze....nie vsak mna😃)))
chlapi , to je dobre , ze se vyjadrujete ,

aspon bude mit Jaguar prehled , jak na tom kdo je 😃))) , jinak ten cas nema cenu porovnavat,

Jag rikal , ze na prvnim splitu muj hot jemu jeste

chodil, ale pak jsem si to pry zamiril na

travnik😄, treba je ta trat od Laitinena trochu kratsi, buh vi , mozna bych tam byl hluboko pod

16 , no v Imlole uz, doufam,budu porovnavat

realne 😃))) (doufam , ze mi tam nedate na *..😄 )
Nejde jen o trat, kazda drobnost v carsetu muze mit vliv.
Jo, to je pravda. Dneska jsem jenom o jedna posunul dampery a bylo to jeste vic na * nez predtim.
😃))))) , jojo , tohle znam...😃))
Jo, s damperama jsem si v Brazilii vyhral. 16 damperu a ani jeden stejnej 😄. Ale dopadne to tak, ze vyhraje Jaguar, kterej je bude mit vsechny stejny 😃
No dampery a a ARB budu asi klucom k uspechu. Dost som ziral, ako sa da z nejazditelneho pomeru kridel dampermi a ARB spravit normalne jazdiaci setup😃))))
jak vas tak sleduju, tak jste vsichni magori pod 15 😒((((( Dizzy, vsechny tlumice mas na jine hodnote ???? Uplna magorina, fakt ... no ja jezdim s tim, co mi tymova ctyrka da, muj ukol je jen privezt auto domu na co nejvice bodech. Jeste ztracet cas se setupama, to bych pomalu nedelal nic jinyho nez jezdil a jezdil a jezdil ... a na to se muzu vy.... Stejne dostanu doufam max. pul sekundy od viteze, a snad to na top10 bude stacit ...
Kdepak, ted uz muzu priznat, ze pod 15 nejsem. A co se tyce tlumicu, tak jsem trochu prehnal, nicmene kazde kolo ma uplne jine nastaveni.
Tak tentokrat Invalidy nezastavil ani Gigi 😒.
nějak mne to přestává bavit 😒((
Cooo ? Proc ?? Kolik ma vase staj ?
Dizzy, myslel jsem jenom jezdeni v Brazílii, je to strasne otravna trat, samej hrbol. V Imle to snad bude jine, ta se mi celkem zamlouva.
Jooooooooooooo. Vypada to, ze nema Vsetin nejak sily, uz minuly zapas mu nesla 3. tretina, dnes nemel v posledni tretine narok. Snad to takhle pujde az do stredy 😃)
kde jste vsichmi !!!!! vivat McLaren !!!!!!!!!!!

Jinak je mi strasne lito Ralfa a Juana , Josi ,

to nedokazes domluvit svemu jmenovci ?!
Cha, jedno vitezstvi 😉 Letos se stejne bude rozhodovat mezi Schumi I a Schumi II !!! 😄
to vis, to se obcas stane. Chudak Juan Pablo, jezdil tak dobre. Myslim, ze pristi zavod vyhraje Williams, ale bude to Ralf.
Jo, Josi, taky doufam... Ale moc tomu neverim, zatacky nam trochu problemy asi delaji...
Pripada me, ze tvrde pneumatiky jsou nanic, sjizdeji se skoro stejne rychle, navic kdyz chci na nich jet zavod, tak musim i kvalifikaci. Mate taky ten dojem ?
Kdyz jsem kdysi davno (to je let 😉 ) jel v Monze, povolilo mi to akorat Soft a po par kolech jsem mel docela dost velke problemy. Asi zalezi na trati.
Ja kdyz sleduju Tyre Wear, tak jsou ty rozdily minimalni.
Jdete se podivat do tema Anketa - skrtani GP3, co tam Pleps vymysli za nesmysly, copak je mozne, aby tohle proslo ??? Fenixi ??
Toho tematu jsem si zatim nevsim. Melo by byt vzdycky nekde announcement, ze vznika nove tema ke GP3 😉

Vazne: nestuduje pleps nahodou prava? Styl jeho mysleni tomu trosku napovida 😒

No nic, dalsi kapka...
Spis na popelare 😃)
Vitej, Evropo!!!
Copak chlapci , dalsi komplikace v Gp3 ? tak to

si je pekne uzijte 😃)))))
Jo, komplikace je skoro slabe slovo... Proste ... No nic.
myslim , ze Gp2 (Fm2000-2001) nikdy nebudou prekonany
Nebudou, a je to škoda, protože i ta atmosféra kolem GP3 je taková divná...

My ze staré grady (sand se do ní mohu počítat) můžem jen uronit nostalgickou slzu nad lety minulými...

Jo kdysi se plánoval nějakej sraz FM2000, co takhle to zrealizovat, sednout někam a třeba zkusit i ty motokáry??? Vyjádřete se!!!

P.S. A plepse při té příležitosti upálíme!!! 😄
Ja bych byl za. Ale sehnat 10 lidi dohromady je skoro nemozne 😒 Problemy uz zacinaji u tri 😉
nabizel jsem se, ze se muzu pokusit nejaky sraz zorganizovat. Ovsem nehodlam tomu venovat moc usili a tak! Mel bych kamarada s hospodou (takze by byla jen nase), prespat by se dalo v okolnich chatkach nebo ve vlastnich stanech u nej na pozemku (ta chata je u Brnenske prehrady) a v Brne motokary taky jsou (treba v BOBY centru) ...

Ale bylo by to pro omezeny pocet lidi (asi max. 20) ...
Ja osobne bych byl taky pro. Jsem sice z Litvinova (kdyby nekdo nevedel 😉 ), ale klidne bych dojel. Pod podminkou, ze nebudu spat venku 😃) Nerikejte mi, ze se do toho zase mam vkladat ja! Myslim, ze bych presvedcil i Angela a Kropyho, takze Hornets by byli komplet. Mozna by jel i Marthy a Radek, vsichni z Loun. Ale chce to za A) presnej a hlavne pevnej termin, a za B) hodne piti 😃)
Za staj Hornets navrhuji, abyste se vyjadrili k predbeznym terminum KVETEN 2001 nebo CERVENEC 2001 z duvodu nadmereneho testovani v cervnu 😃)
hele kdyz uz mluvi Fenix za cely Hornety, tak vam rovnou sdeluju, ze ma-li se sraz konat nekdy o vikendu (kdy jindy, ze 😃), tak podminka, abych to jakkoliv organizoval, je ta, ze budu v Brne bydlet i s rodinou. A podle prozatimnich informaci bude muj byt dokoncen az zacatkem rijna, takze uvedene terminy jsou pro vikend naprosto nevyhovujici! Leda tak pondeli a utery 7. a 8.5. (utery je svatek), ale to si nejsem jist, jestli neni uz neco naplanovano ...
Ja bych tu akci uvital , myslim , ze bych se dokazal prizpusobit dostatecne vcas uvedenemu

terminu .
cau, pojd na *.cz/chat
Me je to pomerne jedno, od 1. cervence do 28. rijna 😄
to je divny rozmezi 😃)
no v tom lete se obcas najde termin , kdy by to neslo , ale kveten , cerven , zari , rijen ...

no problem , teda kdyz nebudu mit zrovna statnice...😄, ale mozna i tak bych to ukociroval...😄
... ale i v cervenci a v srpnu by se daly najit

volny tydny...
Fijo , tvuj navrh o tom srazu v Brne je idealni

pro ten muj navrh na foru GP2 , tam v Brne bysme mohli jeden zavod zkusit a na miste se dohodnout,

jestli by stalo za to v tom nejak pokracovat...

nemusim snad pripominat , ze by slo hlavne o zabavu , nemelo by ceno to brat prilis vazne uz

kvuli tomu , ze by nekdo mohl v zapalu boje i neprijemne havarovat.....
Dobra Idee. Ja jsem za, ted uz jen datum a cas.
jasne, vim o tom. Jen je ta podminka, co jsem psal.
Hmm, vidim, ze je jediny termin, aspon bude jednodussi rozhodovani 😉
A co nekam pod stan ? 😄
Už mě nebaví stále prohrávat. Končím s GP3. A nesnažte se mě přemlouvat.
Neblbni, vzdyt ten ideal v Imole je slusnej. Jeste se k nemu priblizit...
Tu zprávu psal CHAOS, já sem nic takovýho nikdy neřek. GP3 mě baví a některé věci napovídají, že bych mohl někdy i do TOP 15...takže nevěřte ničemu, co vám nepotvrdím nějak osobně, jdu si okamžitě změnit heslo...
Nazdar všem veteránům!

To co vám teď chci navrhnout mě napadlo už dýl, ale Dizzyho rozhodnutí mě trošku popostrčilo s tím vylézt na svět...

Co si budem nalhávat, GP3 soutěž asi nesplnila naše očekávání, já jsem rozhodně čekal atmosféru FM2000 (FM2001 nepočítám, to už byla jen rekreace). Vám se nestejská po těch horlivejch diskuzích tady? Vám nechybí pocit z té komorní atmosféry, kde se každej s každym znal a všechno bylo OK? Jasně, byly tu třeba konflikty, ale všechno se vyřešilo ne? A jak nám bylo...

Můj návrh tedy zní (jednoduše, stručně a zatím nepromyšleně): Co takhle udělat si vlastní soutěž, bez velkýho serveru, bez "profesionála" Plepse (nic proti němu)... no prostě, koho vás soutěž v GP3 tak trochu štve, tak se vyjádřete...

Váš kolega a snad i kamarád MK44 alias Casper...
Napad dobrej, ale kolik lidi myslis, ze pretahnes? Jezdit v 10ti lidech je podle me naprd.
Pokud bys to organizoval, tak se neboj, jezdili by vsichni z FM2000/1 a dost dalsich.
No, proto to byl nápad. Možná by to chtělo (pokud chcete, učiním tak) obeslat starou gardu mejlama a zjistit zájem, pokud by do toho šlo alespoň 20 lidí, tak by to rozhodně mělo už nějakou úroveň. Co vy ostatní na to???
Ten napad se mi zamlova , to bych zkusil jezdit , ale jen rekreacne , protoze mam vyssi Po , ale myslim , ze bych se s vama dokazal hrave dohodnout a mit vlastni kategorii 😃))), ale

psal bych klidne jenom komentare (jestli byste

je ode me chteli), docela ted v GP3 chybi , co ?
reknu vam , pri predstave , ze vse bude zase jako drive , me skace srdicko samou radosti
No, ještě není vyhráno, ale jestli se my veteráni mezi sebou dohodneme, tak by to asi nereálný nebylo. PO se přeci dá tolerovat. Pokud to nebude nějak moc okatý, tak se dá všechno. Sme lidi, ne? A právě o to rekreační ježdění jde. V GP3 na *.cz to všichni berou moc vážně...
rekneme 115% 😄, kdyz nebudes mit FR 25 😃
115 bych uz zvladal !!!😄 , ale jen s frame 8 😒, nicmene pri frate rate 14 mam tech 150 , a

tak se da nejak jezdit , ikdyz by to pro me

fakt nebyla vyhoda , pro zajimavost , v Imole

jsem byl rad , ze jsem se dokazal dostat pod 1:25,

v Barce mam 1:19,642 , nemyslim , ze bych se s tim

mym setupem dokazal dostat pod 19 , je to predelany imolacky setup...reknete mi aspon ,

jestli za vama zaostavam hodne 😄casy po vas ani nechci...
za mnou zaostavas docela dost, a to jsem najezdil tak hodinu. To nemas zpravy od Jaguara ? 😄
Cau Tress, tak te tu vitam 😄, jak jsi tu dlouho ?
Nevim sice, na koho byl ten prispevek, aby to zorganizoval, jestli na me, nebo Caspera, ale dovolte mi, abych se k tomu jednoduse vyjadril. Ja si myslim, ze cely problem tady vysvetlil Angelo. Nalada, ktera neni takova, jaka byla drive, je zalezitosti jenom nas. Urcite na tom ma svuj lvi podil i treba pleps, ale ja se vam panove priznam k jedne veci. Sam bych tu soutez v tomhle rozsahu nezvladnul a kdyby jo, tak naprosto bez nejakych odpousteni.

Nedivte se nam, ze se snazime za kazdou cenu hrat podle pravidel, protoze kdyby tomu tak nebylo, tak se soutez musi zakonite zhroutit. Neni mozne uznat neco, co je sice moralne prijatelne, ale odporuje pravidlum, protoze by byl porusen zakladni princip souteze. Kdyz nas jezdilo 25 nebo pozdeji 12, tak se to dalo. proste jsme se dohodli a jak jsem hodnekrat zduraznoval, soutez jsem nedelal ja, ale my vsichni. Ted to podle me neni dost dobre mozne a jedine reseni je respektovani pravidel takovych, jake ted jsou.

Vsechny problemy stare gardy (Jos, Casper - Buenos, Dizzy - Imola) byly zpusobene samotnymi aktery. Ja se priznam k tomu, ze musim stat za plepsem. Musim, protoze je to podle pravidel spravne. Uz kvuli temto problemum jsem se s nim ctyri dny dohadoval, jestli skrtat nebo ne. Jak vidite, vyhral jsem 😄

Sam organizovat uz nic nebudu. Nemam na to uz cas a ani chut. Priznam se, ze ani nevim, jestli bych do takove nove souteze naskakoval. Preci jen, mame za sebou jednu ctvrtinu a mezi nami, vim, ze by dost lidi ze stare gardy nepreslo (napr. Jaguar, Piskot). Chtel jsem tim jenom naznacit, ze bychom se meli spis vsichni snazit nehledat chybu na plepsovi, ale zacit dusledne dodrzovat pravidla, protoze jenom tak - bez hadek a rozepri, muze soutez fungovat i v lepsi nalade a atmosfere.
vyhral jsi jen castecne, protoze puvodne se mely skratat 2 zavody

Docela by me zajimalo, jestli pleps uznava i prilohy, ktere s nejmenuji presne - d_nick.zip (rar).
Chyba, vyhral jsem uplne, protoze puvodne se nemelo skrtat nic. Co ja vim, tak pokud je priloha treba imola.rar a v ni soubor d_nick.hlx, tak proc by ho neuznal. A i kdyby to bylo jak rikas ty, tak si myslim, ze by to bylo jedno.
tak teda d_nick.hl*. Jen by me zajimalo, jestli se postupuje striktne i v techto pripadech. Ale asi ne, protoze jsem z Melbourne poslal D Dizzy.hla
muzete me za to dodatecne diskvalifikovat 😄
pokud jsi vyhral uplne, tak proc jsi tedy snizil pocet ze 2 na 1 ? Ja myslel, ze tohle prosadil Pleps
Ja se s tebou ale fakt nemam chut hadat... Mysli si, co uznas za vhodny, me to je naprosto fuk.
ja se nehadam, jen jsem se ptal, ale jestli ti to vadi, tak promin.
ale ne, ja to myslel tak, ze puvodne se skrtat nemelo vubec, ale nakonec se pres veskerou plepsovu snahu podarilo skrtani prosadit. Kolik zavodu mi prijde druhorade. 😄
No, neco zajedu, ale nic moc to nebude, dam tomu asi tak 30% casu, co drive.
aspon se ukaze, jestli jsi fakt tak dobrej 😃) Kolik casu tomu celkem das ? Abych mel predstavu, kolik dnu bych si musel vzit dovolenou, abych s tebou mohl souperit 😃)))
dal jsem tomu tak 2 hodiny ciste jizdy + 4 hodiny nastavovani setupu
tak to jo, ja 20 minut setupu a 8 hodin jizd 😃))) mozna to bude tim 😃))
Tak kolik mate ? Kdo je pod 18 ?
Je to na *.
ja nejsem pod
Jo, to ja taky ne.
Tak vzhledem k tomu casu, co jsem do toho dal, je 6. misto (pred Jagem) slusny vysledek. Fijo - Top6 ti utekla jen tesne.
Juuuuuu po prestavke zasa TOP 10.....Prestava ma to bavit, zvysok CiBo je cajovy😒((((((((( Kebych jazdil sam tak aj tak som 7. v timoch😒((((((((
Ja ti nabizel misto v tymu...
Hybaj na xchat - a dej si pozor, uz jsem tam Dizzy
Tak se priznejte, kdo uz je pod 10 ? 😃
jojo Dizzy, 7. misto ... Ale jeste ve ctvrtek vecer jsem byl asi 4., protoze ty jsi to zajel v noci na patek a Invalidi taky 😒(((( sakra prace 😒((( tak to zkusim v Rakousich ...
spis vecer nez v noci 😄. Zkousel jsem to jeste chvili v patek, ale uz mi to neslo. Zajel jsem to super, az na tu levou zatacku za 1. sektorem. Skoda, byla to moje nejoblibenejsi zatacka a pravidelne jsem tam jezdil o desetinu lepe. Zajimave je, ze vetsinou jsme jezdili na vetsi pritlak nez vetsina, ale tentokrat to bylo spise naopak. A to jsem zacinal s 20/10 😄 Nebyt Gigiho, tak mam 18.5XX 😄
sakra ja bych asi mel GIGImu nakopat zadek, ze ti rika svy casy a kridla 😃))))) Ale co, ja vas jednou (doufam) vsecky dostanu a aspon mam motivaci ke zlepseni 😃 GIGImu preju rychle uzdraveni, at si to top6 opravdu poctive zaslouzim (btw Jaga jsem dostal uz podruhe, aspon nejake plus, ale Jag je na tom chudak jako Cico, taky nema v tymu konkurenci a to se pak zlepsuje tezko, asi neodhadl cas, ktery je nutne zajet, nebo tomu dal jen par desitek minut .. ale stejne mi udelal radost 😃))
nojo, takhle jsem ale jezdil ja loni 😄
hlavne ze Santy porad tvrdi, ze na to kasle a ze jezdi jeden den..
A1 bude sranda, moc ten okruh rad nemam. Ad setup v Barce: Zas som sa raz netrafil. Zacal som s 20-17, za 2 hodinky bolo 18,350 a potom som znizil na 20-15 a bolo len o desatinku lepsie, to bola chyba, ale tak to je, ked neni v teame konkurencia ze...... Ale pozeram ze uz moji hlavni konkurenti z FM2001 su predo mnou, musim to nejak dohnat sakra, hosi neserte ma😃))))))))
nono , Dizzy , obcas si se snazil , jak to slo , a pri predstave , ze by Cico jezdil tak super ,

jako v 2. puli sezony , tak by mozna vyhral on .

😄
Dizzy , zase ten chat nevysel 😃) , ale neco podobnyho jsem udelali primo na GP2 😄
600 😄