tak je to autorizovanej prodejce a servis ford, tak by snad mohli vyklopit pravdu, zvlášť když to má servisku.
no jo tvrdí že o tom nic neví atd..
Není zač,zkus se poohlédnout v Německu,jsou levnější a hlavně jim můžeš věřit.
Není zač,zkus se poohlédnout v Německu,jsou levnější a hlavně jim můžeš věřit.
A nechtel bys radsi fiestu ST? O Focusu jsem uvazoval, ST170 jsem i ridil a je to takove nejake divne, vzal jsem fiestu. A ted ji prodavam, protoze bereme neco vetsiho. Tak kdyby byl zajem... Fiesta je urcite zabavnejsi nez focus - a taky asi i novejsi, ta nase je rocnik 2006.
No já zase vzal Focuse protože Fiesta mi přišla že ani těch 150koní nemá 😄 každý to cítí jinak,chce si to zkusit.
Geronimo: Psal jsem to uz jinde, fiesta neni nejrychlejsi auto, je extremne zabavna.
Jindra: Vnitrni prostor je OK, dokonce vetsi nez nas nissan almera. Jestli mas golfa GTI se 150 koni, tak fiesta bude urcite hbitejsi - je lehci a stejne vykonna. Nabizim ji za 370000, najeto 25tkm, rocnik 2006, sada zimnich kol (jednu sezonu jete Pirelli na plechacich 15"). Dohoda mozna.
Jindra: Vnitrni prostor je OK, dokonce vetsi nez nas nissan almera. Jestli mas golfa GTI se 150 koni, tak fiesta bude urcite hbitejsi - je lehci a stejne vykonna. Nabizim ji za 370000, najeto 25tkm, rocnik 2006, sada zimnich kol (jednu sezonu jete Pirelli na plechacich 15"). Dohoda mozna.
já tam mám větší turbo, jiný sání, takže asi 190 koní od úpravce, taky pdvozek atd. a bojim se, že se v tom budu nudit. Přeci jen ta turbína, když se roztočí... škoda mluvit. Je to hezčí než fokus, to jo ale přeci jen moc malý na pohled. Dík za nabídku ale na mě je to moc peněz. Asi si zajedu pro nějakou bouračku do němec, buď focuse, nebo fiestu, nebo něco jinýho. Ještě nevim.
Jindra: tak to jo, 190 koní fiesta nemá. Jinak ale cena je to přiměřená, ani v Německu neseženeš levnější (leda starší nebo bouračku).
[odkaz]