u jakyho modelu a roku se to stalo ? fordu mam odjezdeno asi osm a dost se v nich pohybuju a tohle slysim prvne. A to jsem jezdil s jednim taunusem 77 rok co mel predni napravu v totalnim dezolatu a daval sem mu na dalnici 160. dira nedira
Stalo se mi to u Fiesty 1.1iC, r.v. 1990. Stát se to u jinejch fordů nemusí, pokud se neporuší prachovka. jestli-že dojde k jejímu narušení, tak se čep časem vymele a protože to co drží kulatou část čepu nemá tak velkej přesah na udržení (snadf jsem to vysvětlil dobře) zákonitě dojde k jeho vypadnutí.
Jak řikám stát se to nemusí, ale pokud někdo máte staršího forda, chce to zkontrolovat.
Jak řikám stát se to nemusí, ale pokud někdo máte staršího forda, chce to zkontrolovat.
Donedávna jsem měl Ford Orion 92, a čepy, o kterých tu mluvíte, tj. čepy ve spodním rameni jsem musel taky vyměnit (výměnou spodního ramene). U mne se ale opotřebení projevilo dost silně na jízdních vlastnostech (auto před výmenou skoro nešlo udržet na silnici - asi jako při velmi silném bočním větru), takže jsem musel vyloženě pátrat, čím to. Kámoš v autobazaru na heveru vrazil mezi rameno a nápravnici montpáku a zapáčil : "Ramena v p....i!".Prý je to skutečně běžné. Jediná větší závada za rok a půl intezívního provozu, když nepočítám výměny destiček, kotoučů a dalšího spotřebního materiálu. Takže já si na Fordika stěžovat nemůžu, i když jsem se vrátil ke Škodovce. Za cenu Forda 92 jsem totiž koupil maximálně vybavenýho Formana. I když ten komfort to asi není, ale jde jen o zvyk! 😄 Zatím čau
Málem bych zapoměl: ten Forman je o dva roky mladší a ford už začínal rezivět kolem nosníků na spodku. Tenhle šuplík zatím žádnou korozi neukazuje. Ale možná je jenom líp schovaná. 😒
Tátu mám automechanika, tak mi to opravil druhej den na parkovišti. Doma jsme pak zkontrolovali ten druhej a byl před vypadnutím. pro jistotu jsem vyměnil všechny čepy i u řízení na spojovačce. Dejte si na to bacha a radim zkontrolovat vůli čepů .
Asi si myslíte, že to nemá cenu, že to je zbytečný, ale já myslim, že ne.