Najde se nejaky oplista, ktery vlastni Omegu B s motorem 2.5i? Potreboval bych vedet jak si tento motor a vlastne cele auto stoji. Provozni naklady, poruchovost apod. Mam totiz zalusk na Omegu z roku 2000 s timto motorem. Je z nemecka a ma najeto 128 tisic, po prvnim majiteli, se servisni knizkou a melo by byt nebourane. Je za super cenu v plne vybave (navigace, muzika Bose atd.).
2.5 je celkom podareny motor akurat oproti 3.0 a 3.2 ma nizsi vykon a rovnaku zravost. Spotreba podla stylu jazdy ak nie si zavodnik tak (aspon na moje starej 2.5AT caravan) od 11 do 12 litrov mesto. Mimo mesto 9 az 10. Tie strasne cisla v technicaku (17.2 mesto) si nevsimaj. Problemy? No okrem stresneho okna som nemal ziadne. Samozrejmost skontrolovat rozvody, mrknut ci netecie chladic oleja. Nenapisal si ci AT alebo MT. Servisne prehliadky su myslim uz 30000km. Je to sedan ci caravan? Radio aj ked bose, nie je ziadny zazrak (pozri ci je to 2006 alebo 200😄. Ale hrat bude. Pozor nechce sa mu citat niektore napalene CD. Co este skontrolovat? Bateriu (zvacsa vydrzi tie 3 roky), previest sa a pocuvat loziska vpredu, najma 3.2 a 3.0 su nachylne "hucat". Prejst cez "leziaceho policajta" a pocuvat. Mozno zmrsim tomu nazov ale su tam stabilizacne tycky, ktore pri nesetrnom jazdeni (brutalna jazda po vymoloch) su pokrivene a potom pocujes tupy kovovy zvuk pri prejazde napr. leziaceho policajta. Zvacsa iba na jednej strane. Myslim, ze nie je zle si to dat preziet v original opel servise. Majitel by nemal mat nic proti.
Dik moc za info. Jinak je to sedan, automat a typ radia presne nevim, akorat vim , ze je tam 4nasobny cd menic a mam dojem ze i vestaveny telefon. Jinak samozdrejme se budu snazit nechat si to auto prohlednout v servisu. Horsi to bude s domluvou bo neumim nemecky. Asi s sebou budu muset vzit nejakyho germanskyho kolegu.
Radio s navigaci, telefonem a changerem by melo byt tusim Siemens. Pokud mas v sedanu BOSE system, tak v kufru je na strope pridelany zesilovac v cerne plastove ochrane krabici. Na repracich vzadu (u zadniho skla) by
mely byt na mrizkach od repro napisy Bose.
Mezi nama, dost to v tom kufru prekazi.
Pokud by to byl kombik, tak ma v boku kufru za tapecirunkem jeste navic 1x subwoofer.
Pro klid duse uvadim, ze historicky do Omeg
Opel montoval 2.0 8V 85kW, 2.0 16V 100kW, 2.2 16V 108?? kW. Tim chci naznacit, ze 2,5 V6 je druhy nejsilnejsi motor po 3.0 V6(pozdeji 3.2 V6). Takze lenoch to nebude. Nicmene GTI to taky neni.
tak tak, je to cestny korab. Dobre auto. Pokial nechces zavodit, nemal by si pocitovat nedostatok vykonu. Inak siemens ako vyrobca radio&telefonov je not good. Omkrni si, ze ked nastavis menu do angliciny (cez menu telefonu, malo by sa zmenit aj menu radia) tak nejde mikrofon telefonu. Vacsina ccrt2008 ma tuto chybu, najma ked su z roku 2000.
Dik predem za vase nazory a pripominky.
mely byt na mrizkach od repro napisy Bose.
Mezi nama, dost to v tom kufru prekazi.
Pokud by to byl kombik, tak ma v boku kufru za tapecirunkem jeste navic 1x subwoofer.
Pro klid duse uvadim, ze historicky do Omeg
Opel montoval 2.0 8V 85kW, 2.0 16V 100kW, 2.2 16V 108?? kW. Tim chci naznacit, ze 2,5 V6 je druhy nejsilnejsi motor po 3.0 V6(pozdeji 3.2 V6). Takze lenoch to nebude. Nicmene GTI to taky neni.
Ale kazdopadne je to korab 😄